Nyheter MDTV Forum Om Doner

Forstå det den som kan (eller «vil») (Part 2)

Continuing the discussion from Forstå det den som kan (eller «vil») (Part 1).

Previous discussions:

Ikke bare pandemi og klima. Du er herved advart.

Leder i Det mosaiske trossamfund, Ervin Kohn, er sjokkert, men ikke overrasket over det han ser.
– Det er klart det er skummelt med barn

Andre gullkorn fra PST;
“Noe PST fremhever er at forsøk på å krenke Islam vil være den viktigste faktoren i trusselbildet mot Norge fremover”. Ikke lettkrenkede muslimer mao.

2 Likes

Det ser ut som stat og media følger opp Pelosi i jakten på hjemmeterror. Ikke bli overrasket om medisinen er mer sensur av frie medier.

1 Like

 • Et vaccinationspas er vejen til, at vi kan lægge restriktionerne bag os og i langt højere grad komme ud og flyve, siger han.
  Michael Svane mener, det danske vaccinepas er et pænt skridt på vejen mod et mere åbent samfund og håber på, at der bliver udviklet internationale løsninger, så man er sikker på, at vaccinepasset godkendes i hele verden.

Schweizisk virksomhed har i samarbejde med World Economic Forum udviklet appen CommonPass, der skal omdanne borgernes vaccine- og teststatus til en QR-kode, der kan scannes i lufthavnen.

1 Like

Passer jo godt inn i den nylig lanserte “war on domestic terrorism” som ble ledet an med den iscenesatte “stormingen” av Capitol Hill. Hvor mange voldelige ekstremister finnes det i Norge? det er ikke mange tør jeg påstå. Får TV2 ordrene sine rett fra eliten hva de skal skrive om?

Fra “world in data”:

“Over the past decade, terrorists killed an average of 21,000 people worldwide each year.”

Det dør 15.000 barn hver dag, de fleste av årsaker som kan forhindres av et par dollar om dagen. Terrorisme er et forsvinnende lite problem i verden og spesielt i Norge, hvis vi ser bort ifra ABB som vel må sies å være et engangstilfelle.

Men, folket har jo vist seg å være en gjeng idioter som er redde for sin egen skygge, så det er klart de vil støtte den nye “war on domestic terrorism” som om det var den nye “COVID19”.

Det som ligger bak “the war on domestic terrorism” er jo selvsagt noe helt annet - dette er en krig mot arbeiderklassens legitime opprør (gule vester, Trumpister osv.), hvor denne typen holdninger og ikke minst aktiviteter (opprør, protest, streik) skal først få merkelappen “domestic terrorism” og deretter forbys. Det har ingenting med faktisk terrorisme å gjøre. “criminalisation of dissent” er neste logiske steg for elitene.

3 Likes

De har allerede stengt grensa for utenlandske journalister.

…og du får 20.000 i bot hvis du ikke er lydig og tester deg når de ber om det.
Når det er 20.000 for å si nei takk til en test, blir det ikke bli billig å si nei takk til vaksine.

1 Like

“og det tror jeg ikke at noen synes at ville ha vært en god ide”. Her tar han i bruk et manipulativt grep ala “det vet jo alle”. Dette er en gjeng uten hemninger.

1 Like

Slik skjermer man de sårbare. Fra besøk av slekt og venner

 • Lokale tiltak helse og institusjoner
  Besøksstopp sykehjem
  Det innføres besøksstopp ved alle sykehjem i Kongsvinger kommune fram til 18.01.21
  Gjelder ikke HDO (Heldøgns omsorgsbolig).
  Arbeidsplikt under karanteneplikt

Helsepersonell tilsatt i Kongsvinger kommune som er i karantene, fritas fra karanteneplikt i arbeidstiden og pålegges å stille på jobb under karantenetididen.

Unntaket fra karanteneplikt i arbeidstiden opphører dersom personen utvikler akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller tung pust eller vurderes av lege som mistenkt smittet av SARS-CoV-2.

Helsepersonell i karantene opprettholder karanteneplikt i den tiden de ikke er på jobb.

Den lokale forskriften varer frem til og med 13. januar 2021. Kongsvinger kommune kan når som helst endre, forlenge eller oppheve forskriften.

– Faen, er ikke det min logo?

Tangelgarda_Odin
Det er meg på hesten!