Nyheter MDTV Forum Om Doner

Forfatteropprop for toleranse og fri debatt, mot utfrysing og knebling

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/forfatteropprop-for-toleranse-og-fri-debatt-mot-utfrysing-og-knebling/

J.K. Rowling, Salman Rushdie, Noam Chomsky og Margaret Atwood er blant underskriverne av et åpent brev med tittelen A Letter on Justice and Open Debate som ble offentliggjort i Harper’s Magazine 7. juli 2020. Brevet retter seg mot den økende tendensen til sensur, yrkesforbud og de-platforming som sprer seg i Vesten og argumenterer for fri…

4 Likes

Uten å ha sett på tilsvaret, så har de et poeng, da det er ikke-avvikende akademikere og journalister som har vært pådriverne til å skremme resten av befolkningen til å følge med på galskapen ved å lage eksempler til skrekk og advarsel om de som ikke innordner seg.

Når dette er over, er det derfor på tide for samfunnet å gå på nådeløs journalist og akademikerjakt, så disse vil fungere som skrekk og advarsel til fremtidige generasjoner om hva som skjer når man forråder demokratiet på denne måten.

education

1 Like

Hvorfor?
Det har jo vært helt åpenbart lenge at disse tendensene har vært tilstede nettopp på “venstresiden”, og ikke bare i små radikale fraksjoner men som et utbredt fenomen.
Dette brevet kom lovlig sent, og viser bare hvilken unfallenhet som finnes for antidemokratiske krefter i egen leir på “venstresiden”.

2 Likes

Atwood og Chomsky er “stepping stones” for den venstrefascismen som nå vokser fram, Rowling er en medikore eventyrforfatter for barn som falt pladask ut i en virkelighet hun har forsøkt å fortrenge i sitt forfatterskap og Rushdi må vel kunne sies å være programforpliktet å støtte ytringsfriheten med tanke på hvor mange som måtte dø for at han skulle få skrive hva han ville.

Jeg hadde et forferdelig virus for noen år siden, som det var nesten umulig å bli kvitt. Viruset fikk meg til å forholde meg til andres meninger og holdninger akseptert av konforme makter, uten at mitt hjerte og godheten i meg fikk et ord med i laget, og kunne bli tungen på vekten.

Viruset het Dustamotherfucka 17 og gjorde meg nesten invalid. For jeg var ikke i stand til å se på andre mennesker som min neste. Når jeg i den stillingen ikke kunne elske min neste som meg selv, ble jeg ikke var min neste, som jeg voktet på.

Jeg voktet på min neste dag og natt som om det gjaldt livet.

Dustamotherfucka 17 drev meg til vanvidd til den dagen opphavet så min trengsel.

Opphavet sa: "Du er så dum at du må ha direkte veiledning av Kilden selv. Siden da har viruset Dustamotherfucka 17 sakte forlatt meg. Og jeg mener å ha blitt et bedre menneske.

Jeg takker og bukker.

Det højtbesungne opråb er kun krusninger indenfor det borgerlige demokratis rammer. Derfor er opråbet også bragt i Vestens toneangivende medier. Hvis de samme personer skrev en appel om øjeblikkelig løsladelse af Julian Assange, som sidder i et britisk fængsel og udsættes for umenneskelig behandling for at afsløre USA’s krigsforbrydelser, ville de være blevet censureret hos de herskende medier.
Husk nu Marx´s sande tese om, at i ethvert samfund er den herskende klasses ideer altid de herskende ideer.
Som Steigan igen og igen skriver, er koncentrationen af kapitalistisk ejendom også over medierne aldrig været så udpræget som i dag. Kun en socialistisk revolution kan løse dette problem og give den brede befolkning reelle frihedsrettigheder herunder ytringsfrihed.

1 Like

Hva som helst annet. At man skal bli skaltet og valtet med av en gjeng med pedofile parasitter som suger ånden ut av mennesket og legger jorden øde er for mye å bære. Disse må bort

2 Likes

Legger til en protestvise her

Nåja, det var vel ikke akkurat slik det gikk for seg.


Ikke nevnes det som vel er den største ødeleggelsen av bøker og litteratur i all kjent historie heller.
2 Likes

Alle ønsker at noen andre skal si i fra, da de vet at det er risiko involvert i å gå mot den offisielle ortodoksien.

1 Like

Å nevne det er jo som å si at jeg er en ond nazist i de hjernevaskedes ører, så da er det tryggere å snakke om Nazistenes uoffisielle og mindre bokbål for å si at man er i mot bokbrenning.

2 Likes

Ja jeg ser jo den. Men hvem er det som har hjernevasket folk da, og hvordan? Det er jo relativt store spørsmål som man jo bør stille…ikke så store som bokbålene til de allierte kanskje, men vel.

2 Likes

Det er mange store spørsmål som bør stilles. Dessverre kan disse naturlige og kurante spørsmål som bør stilles få deg fengslet noen steder i verden. Eller gi deg stempel som antisemitisk selv om du selv skulle være del av det som anses som semitisk.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.