Nyheter MDTV Forum Om Doner

Forbereder USA militæraksjon mot Venezuela?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/forbereder-usa-militaeraksjon-mot-venezuela/

USA har samlet store flåtestyrker i Det karibiske hav i noe som hevdes å være en forberedelse til kamp mot narkotikakartellet, men i regionen er det er det en frykt for at det i virkeligheten dreier seg om en forberedelse til krig mot Venezuela. Det skriver russiske forretningsavisa Vzglyad. Avisa skriver at denne militære opptrappinga…

2 Likes

Skal vi tro bildet vil de bekjempe narkotikakartell med hangarskip.
Er ikke det som å skyte spurv med kanoner?

1 Like

Er krigen mot Venezuela tenkt slik fra Pentagon,at Russland og Kina vil bli involvert der siden begge disse to statene har store investeringer i Venezuela å forsvare?
Jeg stiller det spørsmålet fordi på det propagandistiske-media nivået er krigen mot Kina allerede i full gang i USA. Men også i Norge da også “opposisjonen” på resett og document er meget opptatt av å demonisere Kina.
Også Aftenposten i dag 5 april 2020 som bringer på bane en kronikk av Bernt Hagtvet som er en gjennomgang av alt ondt som det Kinesiske Kommunistpartiet har utført under Mao.Null bemerkninger om Kinas aktuelle Corona-politikk verden over.
At Aftenposten trykker denne nedslitte Kina-demonisering indikerer at det norske borgerskapet kommer til å gi sin fulle tilslutning til de forestående USA-krigene.
Det er ikke første gang Hagtvet opptrer i rollen som krigshisser. Under Balkankrigene hadde han det travelt med å skrive at “serberne er nazister.”
Intet nytt fra den mannen som nå mener at Norges redning består i en allianse med det ambisiøse og imperialistiske Tyskland.(Aftenposten det og)

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.