Nyheter MDTV Forum Om Doner

Folkehelseinstituttet bommet på smittetall i romjulen

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/folkehelseinstituttet-bommet-pa-smittetall-i-romjulen/

Folkehelseinstituttet slo alarm om økt smitte og flere positive prøver romjulen. Nå viser det seg at tallene var helt feil, skriver Aftenposten. NTB skriver om dette: Allerede 2. januar slo Folkehelseinstituttet (FHI) alarm om økt smitte i jule- og nyttårsferien.Det ble innført skjenkestopp i hele Norge. Alle ungdomsskoler og videregående med 380.000 elever ble satt…

4 Likes

Hele korona hysteriet er i realiteten en eneste stor korrupsjons skandale som er så ille at de alle de som har medvirket må stilles for riksrett og dømmes for lands svik…

7 Likes

Og nå er FHI ikke sikre på om det er nok med to vaksinedoser:

Mens kineserne mener vaksinene våre er for usikre og burde stanses til man vet mer:

4 Likes

Kanskje fordi de ikke har så mye smitte at det er noen hast, fordi de var villige til å gjøre så harde inngrep i folks frihet at smitten ble borte?

Norge har ikke så mye smtte, at vi har gått vekk fra to, til å bare gi en dose, for å kunne vaksinere flere, slik som mange andre land, så hvor mye smitte man har i et land er viktig fior hvilken strategi som blir valgt.

1 Like

“The Chinese health experts instead say that the most elderly and frail should be recommended to take medicines to improve their immune system.”

Fra: https://www.zerohedge.com/covid-19/55-americans-have-died-following-covid-vaccination-norway-deaths-rise-29

3 Likes

Fremdeles logisk å gjøre all den tid de ikke har noen endemisk koronasmitte for tiden. Om en stor del av dem var i fare for å dø av korona, så kommer man til et punkt hvor vaksinen vil bli et mindre onde, om man ønsker å redde flest mulig leveår.

1 Like

Regjeringen kan ikke stilles for rikrett. Stortinget kan når som helst kan felle regjeringen og sivilpersoner kan ikke anlegge riksrett.

1 Like

Hvis man skulle berget flest mulig leveår så hadde man berget like mange leveår i Sverige ved å vaksinere kvinner for underlivskreft enn coronadødsfall. Det dør ca 400 millioner leveår i verden ved at barn under 15 dør av sult eller av sykdommer som kan kureres med billige medisiner som er lett tilgjengelig men som de ikke har råd til., og sannsynligvis milliarder av flere barneleveår pga mer ssykdom og sult fremover. Dette handler ikke om leveår berget. Dette handler om noe heelt annet.

1 Like

Folk bryr seg om sine egne, og hvert lands myndigheter står til ansvar for sine egne velgere.

Det er jo det som det gjør.Trump tapte valget og Røfven i Sverige vil nok ikke bli gjenvalgt. Erna ville nok også ligget tynt an, om Norge hadde 5000 døde ved å følge Sveriges strategi.

Hva koronabenektere skulle mene, er ikke relevant her, selv om dere skulle ha rett, da dere ikke har noen megafon til å få frem budskapet deres, og det er også veldig mange leger og helsepersonell som hadde ment motsatt av hva dere gjør, og da ville flesteparten allikevel hørt på autoritetene om dere hadde sluppet til.

La oss anta at du har rett. Hvordan har du tenkt til å nå kritisk masse av motstandere til dette annet, innen dette annet allerede har blitt gjennomført?

1 Like

Bommet? De har ikke bare bommet på tallene, de har bommet på hele strategien… bortsett fra at jeg tror ikke at de har bommet: dette er en helt bevist strategi. Det de bedriver med nå er ikke annet enn å hale ut tiden og flytte målposten. Hele tiden så setter de nye, vilkårlige krav som må oppfylles før man kan åpne opp igjen. Når de kravene er oppfylt, da fyrer de på med enda flere smittede som man finne via disse ubrukelige PCR-testene… eller de skylder på en ny virusvariant, mutasjoner, .

Det norske folk må snart våkne. Det norske folk burde marsjert i takt bort til Stortinget og forlangt en stopper for galskapen.

3 Likes

Ja, opp med hånden alle som ble overrasket. Og dette er bare begynnelsen, de vil etter hvert nå bruke denne eksperimentelle behandlingen som et påskudd for å innføre vaksinepass… som selvsagt krever at man må få sprøytet denne potensielle giften inn i kroppen regelmessig. De som nekter vil i begynnelsen ikke få lov til å fly og reise fritt. Etter hvert så vil de kanskje miste jobben, så vil de få sperret bankkonto, ikke få lov til å handle mat, ikke få lov til å bruke kollektivt, og til slutt kanskje bli innlosjert på “karantenehotell”. Høres det for sinnssykt ut til å være sant? Vel jeg skulle ønske det, men med den gjengen som sitter på Stortinget nå så er alt mulig. Og jeg snakker ikke bare om akvariemedarbeideren og pikkoloen i Høyre, jeg snakker om hele den såkalte “opposisjonen”. De er alle med på det da ingen protesterer.

7 Likes

Uttalt som en ekte diktator. Gratulerer.

3 Likes

Blir man politisk grønnsak av den, kanskje. Så man ikke protesterer.
En tredje for sikkerhets skyld ?

3 Likes

“Bommet” liksom. Jaja. Vi bør vel snart ha fått samlet nok “dots” til å se hva bildet består av.

connect-dots-lion-counting-place

Ellers; her er en sak hvor dr. Andy Kaufmann og dr. Thomas Cowen tar en “Has COVID19 Been Isolated for dummies”. Dvs. for de som ikke bedriver den slags øvelser til daglig. Det kan jo resonnere hos noen :slight_smile:

https://theconsciousresistance.com/has-covid19-been-isolated-with-dr-andrew-kaufman-and-dr-thomas-cowan/

3 Likes

Tenk at vaksinene kommer til å ta livet av flere enn viruset i Norge. 23 døde så langt av rundt 45000 vaksinerte (1. stikk). Immunitet sier noen «eksperter» at du ikke får uansett hva du gjør. Men vi vet ikke om de har dødt av vaksinen vil noen si, nei men vi vet heller ikke om folk har død av eller med covid-19.

3 Likes

Når har politikere ledet noe som helst?

Om du ønsker å få politikere til å fremføre ditt budskap, så må man først få en stor nok andel velgere til å være enig med deg, så de kan sanke noen stemmer på å si det.

For å komme dit må man ha tilgang til massemedia eller sosiale medier, og når massemediene ikke vil publisere koronabenekting og sosiale medier setter restriksjoner på koronabenektende budskap, så er det vanskelig.

Når det gjelder hvorfor sosiale medier kunne gjøre dette, så ble presedensen satt med at de skulle bekjempe hat og falske nyheter, og så når koronaen kom, så ble koronabenektere satt i samme bås som holocaustbenektere, og mye undertrykket på samme vis.

1 Like

Jeg tolker dette som en spøk.

Kanskje heller i håp om at den vil virke bedre denne gangen? Politikerne føler vel de må ha noe å tilby som gir håp. Og fra produsentenes side er det vel slik at jo flere doser de selger, jo flere penger tjener de (og aksjeeierne deres).

2 Likes

Ja, det var en spøk.

2 Likes

Slik herjer en psykopat med hodene til folk med overdreven tillit. Man skal aldri vite hva morgendagen bringer, men leve i en permanent usikkerhet så man aldri kan lage noen planer om fremtiden.

5 Likes

Ja, for ikke å si:

elephant-dot-to-dot

6 Likes