Nyheter MDTV Forum Om Doner

Følger IMF i Kinas fotspor mot social credit score ? Vil bruke søkehistorikken

Av
Justin Fitzgerald -
23. desember 2020.

I et blogginnlegg med tillatelse fra Det internasjonale pengefondet ba IMF-forskerne Arnoud Boot, Peter Hoffmann, Luc Laeven og Lev Ratnovski om at søkeshistorikken på internett skulle knyttes til kredittpoeng.

Ved å presentere sine funn fra noe de skrev, hevder forskerne at ved å bruke ikke-økonomiske data, spesielt “historien om online søk og kjøp”, kan vi løse problemet med "visse typer mennesker som ikke har nok harde data (inntekt, arbeidstid, eiendeler og gjeld) tilgjengelig. ”

Forfatterne hevder at dette skrittet er en nødvendig innovasjon for å kunne konkurrere med økningen av bedriftens kryptovalutaer som den som er i utvikling av Facebook, som håper å lansere neste år.
Mens Facebook er et monopol som har engasjert seg i politisk sensur, blekner deres makt i forhold til IMFs. Det internasjonale pengefondet er en virkelig supermakt med bånd til Verdensbanken, og de fører tilsyn med hele den globale økonomien.

Det burde si seg selv at det å gi denne organisasjonen makten til å spore alles søkehistorikk kan ha mørke konsekvenser. Med private banker, særlig JPMorgan og Chase Bank, som allerede sparker konservative fra sine tjenester, kan man bare forestille seg hvor mye dette vil eskalere med IMF som sporer alles søkehistorikk. Mens det har vært topartsmotstand mot det kinesiske sosialkreditsystemet i Kongressen, er skillet mellom det systemet og det IMF presser på fortsatt dårlig definert.

IMF, inkludert noen av forfatterne av blogginnlegget, har bånd til både World Economic Forums Great Reset Initiative og Joe Biden Transition Team .

. To av forskerne som taler for at IMF skal spore søkehistorikken vår, Luc Laeven og Lev Ratnovski, har sider på WEFs nettsted. Spesielt Lev Ratnovski har forsvart bank-redninger slik at økonomien kan holde seg flytende.

Les mer.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.