Nyheter MDTV Forum Om Doner

FN godkjenner bare Maduro i Venezuela

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/fn-godkjenner-bare-maduro-i-venezuela/

Generalsekretær Antonio Guterres i FN har avvist en forespørsel om bistand fra kuppmakeren Juan Guaidó i Venezuela og gjort det klart at verdensorganisasjonen bare vil samarbeide med regjeringa til Nicolás Maduro. Det var talsmannen til Guterres, Stephane Dujarric som sa dette under en pressekonferanse 31. januar 2019. Han sa blant annet at: FN er klart…

3 Likes

Hadde FN handlet slik USA ville i denne sak, ville FN rett og slett ha blitt undergravd ved at det da ville ha vært USA som avgjorde hvem som er et lands rettmessige myndigheter.

2 Likes

Israel og USA jobber intenst med å etablere et “alternativt” FN. De har planene klare. Det eneste som kan stoppe det er Nuttyahoos egen kriminalitetet. Kjærringa, hu Sarah - er forresten ikke noe bedre.

Det ser ut som den norske regjering er mer på linje med FN enn med USA og europeiske land. Norge vil ikke anerkjenne Guaido som midlertidig president.

Skjer dette fordi Ine Eriksen Søreide frykter å bli kritisert av Steigan.no? Eller skjer det fordi det kan være dumt for norsk oljeindustri at Norge gjør seg til uvenn med Maduro?

1 Like