Nyheter MDTV Forum Om Doner

Flertall i det danske Folketinget for covid-19-pass

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/flertall-i-det-danske-folketinget-for-covid-19-pass/

I en artikkel i den danske avisa Jyllands-Posten 24. november 2020 foreslo Dansk Industri, at man skal innføre et såkalt covid-pass for å kunne kunne dokumentere at man er vaksinert mot corona-virus. Forslaget ble støttet av en rekke private bedrifter, som også ser at en corona-vaksine blir et krav hos dem.  Avisa Fagbladet 3F skriver at…

3 Likes

“Stjålet framtid” av T. Colborn, D. Dumanoski og J.P. Myers, var årets WWF-bok i 1997.
Forfatterne eksemplifiserer og advarer om hvordan medisiner/kjemikalier påvirker naturen,oss mennesker, flora og fauna.
De kjemiske produsentene kan fortsette fordi hovedregelen er at et stoff er ufarlig/nyttig inntil det motsatte er bevist. Bevisbyrden er snudd, forbrukerne må bevise at de/økosystemet er skadet. Produsentene må heller ikke ta hensyn til samhandlingen mellom stoffer eller den kumulative eksponeringen.

4 Likes

Om korona kunne gi oss generelle sykdomspass, så ville det innebære at vi fikk tilbake en grensekontroll, og det hadde jo vært bra. Multiresistent tuberkolose er forøvrig noe vi virkelig ikke vil ha inn i landet.

2 Likes


" * Følgende innreisende skal ikke bo på karantenehotell:
o Personer som bosatt i eller som eier bolig i Norge
o Personer som er arbeidsreisende med arbeids- eller oppdragsgiver som sørger for
egnet oppholdssted med enerom, er asylsøker eller overføringsflyktning".


1 Like

Ikke alle dyresykdommene, heller. Men slik er individualismen. Da går grensa ved din egen fjøsdør. Slik at diverse avlsdyr og adopterte laus-bikkjer skal kunne importeres billig.

2 Likes

De vet jeg veldig lite om, og det er nok strategiske årsaker som ligger bak at massemedia ikke forteller oss om det, når den dominerende ideologien er fri flyt.

1 Like

jtykhtk

2 Likes

Ham stegian og hans såkaldte nyheder… lorte-nyheder hænger mig efterhånden ud af halsen. Til start, begyndelse… som man siger på Dansk, troede jeg at steigan var seriøs, også selvom han var og er maoist. Jeg troede virkelig at det der med nyheder … osv. så viser det sig at steigan bringer ikke nyheder… men forklædte løgnagtige partsindlæg. Steigan er åbenbart en fucking Troskist.

Det gjør ikke noe om du utdyper, for oss som ikke kjenner så godt til danske forhold.

Man har haft et covid-pas i Danmark siden juni… Steigan lyver/forvansker og taler om. Vacine-pas. Hvilket er noget helt andet. Igen steigan er på alle måder utroværdig, Hans nyheder er partsindlæg.

1 Like

Ups, ga deg en like før jeg husket at dette selvfølgelig ikke gjelder migranter fra dysfunksjonelle områder. De har egne regler, som de har hatt i førti år.

1 Like

Men hva er positivt med et covid-pass? En sykdom som viser seg å være helt gjennomsnittlig over tid. Vi har familie i Danmark og har egentlig tenkt å flytte dit med tiden, men den serviliteten danskene viser nå er skremmende. Svenskene er lydige mot sine autokrater, nordmenn er lydige mot sine naboer og «flertallet», men hva skjer i Danmark? Hvem er dere lydige mot?

1 Like

Det er ikke så mange som husker hvordan det var, før alt fløyt fritt.
Mange fordi de er for unge, og noen på grunn av demens.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.