Nyheter MDTV Forum Om Doner

Finanselitens vidriga ansikte


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/finanselitens-vidriga-ansikte/

Av August Eliasson. Fra den svenske avisa Proletären. Miljardären och finanskapitalisten Jeffrey Epstein har hittats död i sin häktescell, där han satt misstänkt för ohyggliga sexbrott som pågått i decennier. Övergreppen avslöjar en finanskapitalism i total förruttnelse. Avslöjandena om finanskapitalisten Jeffrey Epsteins sexbrott har skakat om den amerikanska finansvärlden och den politiska eliten i USA.…


#2

Det var en duktig pojke. Du klarte å unngå å nevne Israel med et eneste ord. Finanskapitalisme lyder mye tryggere og sånn passelig diffust.

Nå hadde ikke Epstein egen kapital - han ble selv finansiert - sannsynligvis av Mega Group.
https://www.veteranstoday.com/2019/08/18/southfront-mega-group-maxwells-and-the-mossad-the-spy-story-at-the-heart-of-the-epstein-trump-scandal/

Det er ikke noe vanskelig å avsløre finanskapitalen, men i dette tilfellet, er det sannynlig at Epstein - eller det han representerer kom før finanskapitalen.
Her er det vår manglende moral og integritet som er opp til doms. Det jo ikke slik at ingen har visst om det.
Eller lagt to pinner i kors for stoppe det.
Vi har vært altfor opptatt med å dele ut prevensjon til trettenåringer.


#3

I dette tilfellet kan jeg si: Snakk for deg selv. Det har vært venstresidens prosjekt å rive ned den borgerlig moralen, uten å ta hensyn til om også de blinde borgerlige kan finne korn.

Når det gjelder jøder, så mener vel troende marxister at problemet vil bli borte etter revolusjonen, og at det derfor er støy å fokusere på jøder, i steden for kapitalismen som gjør at de oppfører seg slik.


#4

Om man tenker litt djupere, så kan man spørre seg hvorfor unge jenter er så desperate etter penger at de blir lurt til å grovt fornedre seg sjøl. Det er pga. relativ fattigdom og at subsideringshyklere - slik som flesteparten av nordmenn er - opprettholder en tilstand hvor staten skal hive penger etter det de sjøl synser og føler om hvordan staten og partier skal bruker penger, i steden for å være prinsippielt for at hver enkelt gis lik makt/frihet gjennom å motta statens inntekter direkte.

Når du feks. finansierer tungrodde utdanningsinstitusjoner isteden for unge mennesker direkte, så skaper du faktisk fattige unge jenter som lettere kan bli presset til porno og seksuelle tjenester for å finansiere dyre kostnader ved utdanning. Om du gir hver enkelt en borgerlønn, så får hver enkelt friheten til å si nei til å være en del av umoralske organisasjoner.

Marxismen er et dysfunksjonelt perspektiv som ikke har annen “løsning” på samfunnets problemer enn å demonisere “kapitalisme”. Synd at “samfunnsreformatoren” Pål Steigan ikke slipper til mer opplyste perspektiver og modeller på bloggen sin enn 170 år gammelt marxistisk svada.


#5