Nyheter MDTV Forum Om Doner

FBI diskuterte statskupp mot Donald Trump

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/fbi-diskuterte-statskupp-mot-donald-trump/

Ansatte i USAs justisdepartement holdt i 2017 hemmelige møter om mulighetene for å avsette president Donald Trump, ifølge TV-kanalen CBS. Informasjonen bygger på et intervju med FBIs tidligere fungerende direktør Andrew McCabe på 60 Minutes. Aftenposten skriver: De hemmelige møtene fant sted i løpet av uken etter at Trump sparket FBI-sjefen James Comey, ifølge Scott…

3 Likes

Er det ikke gøy! Et hus som er i krig med seg selv, blir ikke stående.

En annen utilsiktet konsekvens er MSM i sin iver etter å sverte Trump, går i baret gang etter gang.
Først lot de seg lure av denne:


og nå står de der igjen med Smollet-historien.
2 Likes

En president som ikke vil gå til krig mot Russland og Kina, men vil normalisere forholdet til dem som han lovte sine velgere, kan ikke krigspartiet og det militær-industrielle komplekset ha. Fiendebildet av Russland og Kina må opprettholdes for folket for å rettferdiggjøre årelating av det amerikanske statbudsjettet med astronomiske summer til den privateide krigsvåpen-industrien.

1 Like

Det stemmer nok sikkert. Samtidig har Trump hatt en gjeng av “hauker” som rådgivere tett rundt seg hele tiden, og har gavnet og spilt på lag med det militær-industrielle komplekset på andre måter hele veien.

Blant annet har Trump-administrasjonen doblet antallet amerikanske tropper i Irak, om man skal tro journalisten Abby Martin og The Empire Files. Hun sier også at han nesten tidoblet antallet amerikanske tropper i Syria (det er de fleste av de troppene han selv har sendt dit, han nå skal trekke tilbake, men det er det visst få som skriver om).

Det har også vært en massiv økning av sivile dødsfall som følge av amerikanske angrep - og ikke minst økt dronebombing flere steder i verden - under Trump. I Irak og Syria økte de sivile tapene som følge av amerikanske angrep i 2017 med 225 % i følge Martin:
http://mediaroots.org/empire-files-trumps-syria-deception/

Om dette stemmer, har Trump lurt de velgerne grundig, som stemte på ham fordi han framstilte seg som anti-intervensjonist.

Men mediene våre - som ellers kritiserer Trump nesten kontinuerlig for alt mellom himmel og jord - er underlig uinteressert i å kritisere ham for akkurat dette.

1 Like

Hadde Trump hørt på de militære, så hadde USA vært ute av midtøsten for lenge siden. Flynn var den første som fikk fyken, og Trumps generaler har blitt byttet ut med neo-konservative kylling-hauker en etter en.

Det var ikke de militære som lagde det radikale sunnimuslimske kanonfòret, da det var det vestlige etterretningstjenester og Saudi Barbaria med venner som sto for. Ei heller er det de militære som står for krigshissingen mot Vuvuzuela, Russland eller Iran, da det er de neokonservative, Israel, Saudi Barbaria og diverse NGOer som pusher.

Trump var også mot innvanding, og det har også vist seg å være løgn.
legally

1 Like

Når jeg skriver det militær-industrielle-komplekset inkluderer dette våpenindustrien, og den vil gjerne ha krig. Helst hele tiden. Blant de militære for øvrig, er det vel en del folk som vil ut av Midtøsten, ja.

Den mest sannsynlige forklaringen på disse kupp-diskusjonene, er at de som deltok faktisk trodde på «Russia collusion» historien.

Dersom det fantes en mistankede om at presidenten hadde nære forbindelser med russiske agenter er det rimelig at slike diskusjoner ble avholdt. Tatt i betraktning av hva massemediene skrev er det ikke undelig at noen trodde på det.

Det minst ekstraordinære er oftest det mest sannsynlige, og det som blir minst ekstraordinært her er om de som dikuterte kuppet gjorde det ut fra ærlig overbevisning om at det var rett.

1 Like

Under den kalde krigen så støttet Soviet kommunister i Vesten, mens Vesten støttet nasjonalister i Øst-Europa. Når kuppet skulle foretas i Ukraina, så ble disse gruppene aktivisert, og samtidig ble vestlige nasjonalistiske nettsteder utsatt for pro-ukrainsk shilling, så frivillige skulle reise ned for å sloss eller støtte de på andre vis.

I starten så fungerte dette fint, men diverse hendelser i USA (Michael Brown, Zimmerman) og at Vesten var travelt opptatt av å gjøre hvite til minoriteter i egne land, gjorde at enhver nasjonalist som støttet Vesten (Ukrainske nasjonalister) kunne stemples som en anti-hvit cuck. Kort oppsummert så skal du være dum hvis du er pro-hvit og støtter Vestlige regimer, all den tid planen er å begå folkemord på egen befolkning.

I Vesten får du ikke beholde jobben om du mener at nasjonalister er for smarte til å manipuleres som det sunnimuslimske kanonforet de hadde laget til Libya og Syria, så det er ikke så rart at de prøvde seg. Poenget er imidlertid at USA og EU tapte informasjonskrigen fordi hvite unge menn ikke har noen grunn til å støtte Vesten, og da var spørsmålet om om du fikk beholde jobben om du forklarte dette?

pol

CIA, Briter, Balterne og Ukrainerene valgte å forklare tapet med russisk vidunderpropaganda, mens Military Intelligence under Flynn forsto årsaken, og heller valgte å bruke momentumet og nett-trollene til å få Trump valgt. (Flynns sønn var en av oss)

Når CIA, briter og baltere så at de ‘‘russisk kontrollerte trollene’’ (les pro-hvit ungdom) støttet Trump satte paranoian inn, og når Trump så ble president, ble det full panikk. At vi benyttet oss av memer og avansert trolling som strategi, og at dette var nytt for etterretningstjenestene, gjorde de ennå mer overbevist om at Russland sto bak, da å tape en informasjonskrig mot en gjeng amatører var direkte pinlig.

Når først “Russland hacket valget” narrativet var der, så ble det naturligvis en fordel å bruke dette til å undertrykke pro-hvite igjen, da man ville hatt et demokratisk problem om man sensurerte og deplatformet egne dissisdenter, men når det var troll under russisk kontroll man undertrykket, så hjelper man demokratiet.
when%20your%20taxes

The conspiracy to overthrow a sitting US President extends far beyond our own “Deep State.” As I’ve been saying in this space for quite some time, it’s been an international team effort from the beginning. Setting aside the British origins of the obscene “dossier” compiled by “ex”-MI6 agent Christopher Steele, we now have further confirmation of foreign involvement in President Trump’s decision to delay (perhaps indefinitely) the declassification of key Russia-gate documents. While US intelligence officials were expected to oppose the move, “Trump was also swayed by foreign allies, including Britain, in deciding to reverse course, these people said. It wasn’t immediately clear what other governments may have raised concerns to the White House.”

But of course the Washington Post knows perfectly well which other governments would have reason to raise “concerns” to the White House. It’s clear from the public record that the following “allies” have rendered the “Resistance” essential assistance at one time or another:

Occam’s razor. Det er også sannsynlig at verken MSM eller Trump egentlig har USA som prioritet. Trump er veldig opptatt av å være Cyrus for tiden.
bilde

I mellomtiden gjøres det andre kupp, og det er i helt i tråd med Trumps sjefers ønske. De har nemlig dobbelt statsborgerskap og avtjener helst verneplikten i IDF.


1 Like