Nyheter MDTV Forum Om Doner

Fattigfolks dugnad

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/fattigfolks-dugnad/

Denne høsten får vi se hva koronadugnad egentlig betyr. «Noen uker ut i koronalockdownen, mens den ennå blei kalt en dugnad, omtrent på den tida politikerne våre lot seg fotografere mens de sto i hagen og klappa for sjukepleierne, sjåførene, butikkmedarbeiderne og alle de andre som risikerte liv og helse for at hjula skulle gå…

3 Likes

Fattigfolk er i dugnad hele tiden, enten de vet det eller ikke.
Og det er alltid noen som vet å sko seg, samma når. Det hadde vært bedre å bruke kreftene på å vise alternativer.
Hva har de for eksempel gjort i Kina? Der må de vel ha gjort det rett? Eller???
Skriv om det igjen - vær så snill!

Eller er et vel ikke fattigfolk som har merket dette mest? Det er ikke de som frekventere resturanter og idrettsarrangement, holder store selskap eller drar på cruise.
Det er heller ikke de som ikke kommer seg til syden. Noen grenseboere kan nok merke det, men så er det noen andre som tjener. Innomlands!
De eneste fattige som taper, er de som alt var er slavebundet til dette systemet, og de har vel ikke noe mer å tape enn sine lenker?

Flott, jo mer de tar jo bedre er det. Finanskapitalen har forlatt realøkonomien, og samtidig har de gravd sin egen grav. Det heter ikke realøkonomi for ingenting.
Skal samfunnet endre seg må flere folk rammes av galskapen, og viktigst av alt er det at middelklassen blir rammet.
La dritten brenne.

1 Like

Det blir kanskje som de gjorde i Nederland og England, kutte pensjon og trygd for å få folk tilbake i arbeid etter parolen jobb eller eller sult.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.