Nyheter MDTV Forum Om Doner

Får syrierna inte längre tillverka mediciner?

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/04/far-syrierna-inte-langre-tillverka-mediciner/

Av Patrik Paulov. Natotrions folkrättsvidriga angrepp på Syrien hade inget med kemiska vapen att göra. Sådana vore livsfarliga att bomba bort. Det var snarare en desperat maktdemonstration i ett krig som väst och dess extremistvänner är på väg att förlora. Tidigt på morgonen den 14 april genomförde USA, Frankrike och Storbritannien den utlovade attacken mot…

1 Like

Det er mye verre enn som så. De vil ha organene deres også: https://youtu.be/uy0bF-PFpFI

1 Like

Kan det være en mulighet disse statslederne med fjertefølje rett og slett er så imbilsile at de ikke forstår hva objektivitet tilsier? At de tror disse fake propagandastuntene kan brukes til bevis er en tragisk konklusjon av dette. Man kan virkelig lure?
MSM med nrk kommer i dag motvillig med “nyheten” om laboratoriene i Douma som vi andre har visst om en uke nå via disse bloggene.

Noen burde spørre Erna Solberg om hun nå igjen skal gi penger til Athony Weiners støttespillere i anledning Clintons besøk. med sex trafficing og gud vet hva. Hva driver for eksempel Huma Abedin med om dagen? Noen som vet noe om disse avskyelige menneskene?
Det gikk en dokumentar om organhøsting fra Bosnia for et par år siden. Her var det selvsagt en israelsk profittør. FN sørget for å dekke til. Sikkert det samme her.