Nyheter MDTV Forum Om Doner

Faktisk – startet på en bløff, kompromitterer journalistikken. På tide å legge ned

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/faktisk-startet-pa-en-bloff-kompromitterer-journalistikken-pa-tide-a-legge-ned/

Den såkalte «faktasjekkeren» Faktisk.no ble startet av VG, Dagbladet, NRK og TV2 i 2017. Til oppstarten fikk de også støtte fra Fritt Ord. Bakteppet for at selskapet ble startet var at Hillary Clinton tapte valget i USA i 2016. Hadde hun vunnet, er det lite trolig at Faktisk hadde sett dagens lys. Lederen for selskapet,…

5 Likes

Faktisk.no har blitt en sørgelig “stuerein” affære som har to massive problemer. Den ene er at faktisk.no ikke er uavhengig og troverdig, den andre at faktisk.no er særdeles selektiv med hva de publiserer og ikke minst hva de IKKE publiserer. Når du leser faktisk.no skulle du tro at det bare er EN grøft på ene siden av veien. Da ligger ordet “historieforfalskning” langt fremme på tungen …

5 Likes

Skjønner ikke at noen gidder å bruke tid og energi på “faktasjekkere”, det har vært kjent i mange mange år at jobben deres er å hvitvaske den sterkt kontrollerte main streams løgner og manipulere og så splid om den frie pressens sannheter.

Dette er helt i tråd med propaganda minister Joseph Goebbels oppskrift på hvordan man skal kontrollere et helt folk.

Jobben til main stream er å holde folk uvitende, dumme og redde.

Det er jo også ganske så utrolig at etter 4 mnd så er det forsatt mange som enda ikke skjønne hva dette Covid 1984 handler om.

For første gang i historien siden livets vugge startet så har makteliten utført et global super kupp og folk svarer med å klappe i hendene.

Lurer på hvor lang tid det tar før den tilbakestående delen av verdens befolkning faktisk skjønner hva som skjer ? Vil de klappe i hendene når de sitter i dødsleirer også ?

En super psykopat som holder fine foredrag om hvordan han skal redusere verdens befolkning med mange milliarder med vaksiner og folk slåss om å stå først i køen for å få den … sukk…

Verdens 1.8 milliarder kristne vet jo hva som skjer, men de ønsker det velkommen for bare slik kan Jesus returnere tror dem. Først et globalt helvete vi aldri før har sett makan til og så kommer Jesus når nesten alt liv på kloden nesten er utryddet sier dem.

Så hva har vi i vente resten av året ? Vent til høsten kommer så vil de starte bølge nr 2 nå som 5G stort sett er på plass overalt, dermed kan de sitte på et kontor og ta ut så mange de vil, gjøre så mange folk så syke som de vil og hvor det skal skje, bare å øke frekvensene opp til 60 milliarder svingninger i sekundet så får ikke folk oxygen, litt lavere svingninger så får du influensa symptomer.

Trøsten er folk over hele kloden nå er begynt å reise seg og vi ser starten på en global borgerkrig mot maktelitens super kupp for å ta nasjonene våre tilbake til menneskeheten.

-All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.
David Rockefeller

3 Likes

Faktisk.no har vist at de ikke har integritet. Det gjør meg først og fremst pinlig berørt over de til dels høyt utdannede menneskene som jobber der, og som blamerer seg selv ved å være så åpenbart “prostituerte” og skjødehunder istedenfor å være den vakthunden de later som de er.

5 Likes

Så lenge de fortsatt holder på slik de gjør, så er det viktig å ta til motmæle.

Det er mange kristne som har tatt opp kampen og bildet er ikke så sort / hvitt som du tror.

2 Likes

Sverige oppretter et statlig organ for propaganda.
En av oppgavene er å gå inn på sosiale media og poste …

“200528 Swebbtv nyheter”
video 16:45–

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.