Nyheter MDTV Forum Om Doner

Fakta om dødelighet i Italia under epidemien

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/fakta-om-dodelighet-i-italia-under-epidemien/

Italia har satt i gang den mest omfattende unntakstilstanden noen gang i fredstid for å stanse eller dempe koronaepidemien. Departementet for samfunnssikkerhet, Dipartimento delle Protezione Civile, holder daglige pressekonferanser for å orientere offentligheten om det faktiske forløpet av epididemien, og det virker kompetent og profesjonelt. Det som er kommet fram så langt er at det…

4 Likes

Har folk flest begynt å bruke munnbind der nede?

Det undrer meg at vestlige land har vært så avvisende til nytten av munnbind. Folk flest har brukt munnbind i de land der epidemien er stoppet.

Sånn jeg ser det, taler sunn fornuft for at munnbind gir en relativt god beskyttelse mot dråpesmitte.

3 Likes

Det er et vitalt spørsmål om coronaofrene er byboere som går på 6 forskjellige piller daglig, eller om de er landsbyboere uten lege i nærheten.
Mens 140 mmHg er normalt blodtrykk for en på 70 år, er det en “kronisk sykdom” på legekontrorene.

Det er tilfelle at de stedene med mest sykdomstilfeller også er de stedene som har implementert 5G. Dere burde skrive om det.

1 Like

Det er ikke så enkelt å vite hva slik korrelasjon er.
Gitt at corona per innbygger er størst i byene -> corora oppstår der det er mest taxier og horer

Ifølge de fleste ekspert uttalelser jeg har lest, beskytter ditt munnbind bedre andre mennesker mot din (usynlige) dråpesmitte fra din egen nysing og hosting. Andres nysing og hosting i din retning og nærhet virker munnbind mindre effektivt mot, det slutter ikke tett inntil huden rundt nesen spesielt, og et virus vil kunne sette seg i øynenes tårevæske-våte overflater.

Det er bare en maske med utskiftbare filterpatroner og beskyttelsesbriller som slutter tett rundt øynene som gir god beskyttelse sammen med hansker.

Forstår du ikke at vestlige myndigheters plan var å smitte alle i kontrollerte former, så man fikk den flokkimmuniteten åpne grenser behøver, og at de derfor aldri forsøkte å stoppe viruset?

Om folk brukte munnbind, så ville man ikke kunne hatt smitte i kontrollerte former under karantenetiden. Om karantener ikke er nok, så vll de heller gå for isolasjon, og om det ikke er nok, ennå hardere virkemidler.

Om myndighetene går ut med anbefaling om munnbind, så betyr det at de har bestemt seg for å knuse kurven, og ikke bare flate den ut, men da kan vi ikke ha fri flyt av folk over grensene etterpå.

Man behøver ikke perfekt beskyttelse fra et statistisk perspektiv for å senke R0 under 1. Man behøver kun å oppnå at hver smittet smitter mindre enn en i snitt, og så dør sykdommen ut.

Her er forøvrig Sveriges og britenes plan for å oppnå flokkimmunitet:

Hvorfor er det ikke bra at vi får flokkimmunitet?

Fra mitt perspektiv fordi ingen flokkimmunitet betyr stengte grenser mot land som ikke klarer å stenge ned smitten, og det er døden for globohomo.

Jeg har forøvrig svart på det samme spørsmålet fra deg i går i en annen tråd:

Norge og resten av Vesten har gått for flokkimmunitet, bare ikke på måten Sverige og Storbritania har gjort det på.

Jeg regnet litt på dette i går, basert på disse tallene:
norway

Om vi tar økningen fra 7. mars til 13 mars, hvor vi sluttet å teste ute i befolkningen, så blir regnestykket:
996=156*(x^7)
Tar først lognormal
ln(996) = ln(156) + 7 ln(x)
ln(x) = (ln(996)-ln(156))/7
x = exp((ln(996)-ln(156))/7)
x= 1.303

Økningen i Norge var på 1.3 per døgn, og om denne raten fortsetter i de tre ukene det tok i Kina for vekstraten å flate ut når effekten av nedstengingen begynner, så blir det:
7 dager fra den 13:
6249.7 = 996*(1.3^7)
14 dager fra den 13.
39216
21 dager fra den 13
246076

Modellen er ikke veldig avansert, men det er stor usikkerhet om hvor mange smittede det egentlig er, så det er nok ikke så langt fra sannheten.

Om nedstengingen begynner å virke før tre uker, blir det færre, men om det er 9 smittede for hver påviste, vil det fort være 2.5 million smittede om tre uker.

Om Norge klarte å få på plass nedstengingen tidlig nok så vi ikke får Italienske tilstander, men en jevn smitte med R0 rundt 1 etter at nedstengingen får effekt til flokkimmunitet er nådd, får tiden vise. Det er også mulig at tiltakene er for harde, slik at R0 går under 1, og ingen flokkimunitet oppnås.

UNZ og Philip Giraldi er neo-nazis, det samme med Russia Insider.
Philip Giraldi er pensjonert nazi

Og for jøder så har enhver de stempler som ny-nazister per definisjon feil?

Mye av det samme om britenes strategi fra Resett.

WHO’s strategi er forskjellige protokoller man skal følge avhengig av hvor mange smittede det er, om jeg har forståt rett.
cdc
Denne er fra CDC, men jeg tror det er likt. Det er igjen til å bli irritert over at store bilder krympes til det uleselige her. Jeg må vensteklikke og trykke “view image” for å få det leselig.
USA vil nå atomiseringsstadiet når smittede blir over 100 millioner, om denne prediksjonen er riktig, men jeg vet ikke hva den protokollen egentlig betyr.

UNZ er neo-nazi ettersom anti-semittisme er grunnpilaren. Philip Giraldi er den største anti-semitten jeg har sett. Han skjuler sin bakgrunn med “vi gjorde ingenting”, vi fikk bare betalt. Han var selve kjernen i falsk flagg terror, og en som stod Brennan nær - også nazi.
Philip Giraldi var like mye involvert i 9/11 som George W. Bush.

Unz er jøde selv, selv om du sikkert vil si selvhatende jøde. Jeg har ikke tenkt til å ødelegge denne tråden med din nazistempling, så du vil ikke få mere svar om det ikke dreier seg om Coronavirus.

Anti-semittisme er fake som promoteres av frimurerne. Russia Insider -> amerikanske frimurere, nå “putinister”. “Putinister” brukes som dekke.
Deep state -> Philip Giraldi
Deep state -> Pelosi
Deep state -> Biden

Målet til UNZ / Philip Giraldi er ikke å redde verden, men å erobre verden.
“The Anglo-Saxon Mission” (altså frimurerne) var et prosjekt om å utrydde de gule med dødelig “Flu”.

-Mener dere virkelig å utrydde kineserne?
-Ja, hvorfor ikke

Geografisk finner vi restene av nazistene på steder som i Patagonia, avsides steder i Chile / Brazil, og også Sveits / Canada / Skandinavia
Carl Nordberg forklarer hvorfor Sverige er en elitestat verden.

5g ble lansert i dag i Norge av Telenor, mener jeg å ha lest.