Nyheter MDTV Forum Om Doner

EU-kommisjonen med nytt snikangrep på kontanter

Originalt publisert på https://steigan.no/2017/12/eu-kommisjonen-med-nytt-snikangrep-pa-kontanter/

Av Terje Måløy, Midt i fleisen. Alle som reiser ut av EU-området med penger i lommeboka må forvente at de kan bli konfiskert når som helst, selv om beløpet er langt under 10.000 euro. Et nytt forslag til en EU-forskrift ligger på bordet. Forskriften skal erstatte First Cash Control Regulation fra 2005, der beløpet som…

3 Likes

Vi nærmer oss det samfunnet der du ikke kan bevege på deg uten å bryte noen lover. Veldig praktisk for myndighetene, som alltid har påskudd til å anholde eller trakassere hvem som helst når de ønsker det.

1 Like

Det de fleste ikke forstår eller ikke tør å forstå selv når deres avkom og fremtidige generasjoner er avhengig av å forstå. Kunnskap om hvordan kunne leve et sunt liv i frihet og ikke i fremtidige teknokratiske diktaturer. Elektroniske “konsentrasjonleire” eller smart cities som de så fint skal hete. Eierskapet av disse smarte byene vil bli overtatt av globale totalitære korporasjoner som vil styre etter sine korporative lover hvor “artificial inntelligence” vil overta mye av vital og juridisk kontroll vi mennesker så langt har hatt ansvar for.

Evnen mange har til å blindt stole på systemet fører til at mennesker du møter har et preg av at de ikke er helt tilstede. Når du prøver å snakke til dem når du ikke inn. De bare kikker på deg med et lett overbærende men likefullt tomt blikk. Det vil ikke si det samme som at de er dumme eller dårlige mennesker. De har bare som de fleste andre mennesker ikke evnen til å begripe nivået av ondskap de mektiske på toppen som styrer dette sosiale totalitære ekperimentet inn i fremtiden innehar. Ganske frustrerende egentlig.

3 Likes

“Evnen mange har til å blindt stole på systemet fører til at mennesker du møter har et preg av at de ikke er helt tilstede. Når du prøver å snakke til dem når du ikke inn.” Enig bra*100 kommentar.:slight_smile:

2 Likes