Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ett år med gule vester – Macron fortsetter å svare med vold

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/ett-ar-med-gule-vester-macron-fortsetter-a-svare-med-vold/

Les gilets jaunes, de gule vestene, markerte ettårsdagen for denne underklasserevolten med nye demonstrasjoner over hele Frankrike. I ett år har de protestert hver eneste lørdag, og det har virkelig vært, og er fortsatt underklassens og periferiens klassekamp mot overklassen og deres globalistiske politikk. Minst 24 mennesker ble arrestert og politiet brukte tåregass, skriver VG.…

5 Likes

Det er jo helt forferdelig at de kan skyte folk i ansiktet for å skade dem, bare for å passivisere en demonstrasjon! Disse menneskene har ikke utgjort en trussel på noen som helst måte! Hva i alle dager er det som får NRK til å ikke dekke denne tragedien i Frankrike? -Til å holde seg borte fra temaet så konsekvent? Det er ikke bare fake news, det er et svik mot både det norske og det franske folk. For uten dekning kan heller ikke overgrepene stoppe.

Protestene i Hong Kong får derimot full dekning. Er vi heldige kan det jo være at britene får Hong Kong tilbake, ikke sant? Uansett er det jo greit å svartmale kineserne litt, om ikke annet så vil det jo hjelpe dersom Trump nuker dem når han innser at økonomisk seier er umulig. Det er ganske tydelig hvem NRK støtter.

2 Likes

Forslag: Skriv en klage til kringkastingsrådet, som “er et rådgivende, offentlig oppnevnt organ som følger NRK tett og uttaler seg om tilbudet til publikum. Rådet er publikums forlengede arm. Er du misfornøyd med noe NRK tilbyr, kan du klage til Kringkastingsrådet. Rådet møtes seks til åtte ganger i året.”

Det er veldig enkelt å fylle ut skjema på nettsiden deres:
https://hjelp.nrk.no/faq/hvordan-kontakter-jeg-kringkastingsradet/