Nyheter MDTV Forum Om Doner

Et USA-budsjett for krig


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/et-usa-budsjett-for-krig/

Donald Trump har lagt fram sitt budsjett for 2020, og det inneholder det største militærbudsjettet noensinne. Pentagon får alt de har bedt om, og mer! Patrck Martin i WSWS kommenterer budsjettet slik: Trump-administrasjonen foreslår å gi Pentagon en økning som er nesten det dobbelte av det militær-establishmentet selv har bedt om – en 4,7 prosent…


#2

Og alt skal betales med fiat ponzi dollar i et kredittbasert pengersystem som USA bruker for å øke dollarmengden noe hinsides og presse land til hva det nå må vare. Summert igjen. Dagens pengersystem overlever ikke lenge til og hva skal USA betale med da…


#3

Eller militær-industriens siste kupp? Jeg konstatere også at verdenspressen har funnet grunn til å melde at det norske flyvåpenet endelig har avfyrt et prossjektil fra sitt ikke lenger flunkende nye F-35, og klart å filme det.


#4

USAs psykopatiske adferd er uten tvil den største trusselen mot menneskeheten i dag. Utenrikspolitikken under Trump har vært en horribel oppvisning i nakne løgner, åpenlys aggresjon og krigstrusler mot alle land og folk som ikke vil bøye seg betingelsesløst for USAs egoistiske strategiske interesser som er forankret i en selvforherligende mentalitet om at USA er den “uerstattelige nasjonen”. USA tror de kan gjøre hva de vil uten å måtte ta hensyn til noen andre enn seg selv.


#5

#6

Dette gjelder ikke bare narsissisten Trump. Pompeo og Bolton er minst like farlige for verdensfreden som det Trump er. Dette skrekkkabinettet av noen krigshissere er altså i ledelsen for stormakten USA, og det er skremmende å tenke på. Ingen av disse individene har gode diplomatiske evner; deres “diplomati” består i å true andre stater og folk med alvorlige konsekvenser hvis de våger å trosse USA. Dette landet skal man altså se opp til og beundre som en “leder for den frie verden”.

Nei takk!