Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Et rikt liv i fredens tjeneste

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/et-rikt-liv-i-fredens-tjeneste/

I løpet av 14 år har Terje Rød-Larsen tjent nær 45 millioner kroner og betalt 396.396 kroner i skatt. Dette skriver Dagens Næringsliv, som har gått den tidligere Ap-toppen etter i sømmene. Avisa skriver også at Norges fremste diplomatpar, Mona Juul og Terje Rød-Larsen, ble hyllet på Broadway. Jeffrey Epstein bidro med finansieringen av en…

2 Likes

Hurra for eliten som beriker seg av fellesskapets midler, og som bæres frem av inkompetente politikervenner og andre kjeltringer i gutteklubben Grei. Er det virkelig noen der ute som tror på en “opprydding” ???

1 Like

Antall ansatte og årsverk (ordinært regulativlønte) i (1:1) Departementsområdet i 2014 Totalt Heltid Deltid
Ansatte Årsverk Ansatte Årsverk Ansatte Årsverk
Menn 355 352.8 347 347.0 8 5.8
Kvinner 467 453.8 425 425.0 42 28.8
Totalt 822 806.6 772 772.0 50 34.6

https://www.nsd.no/polsys/data/forvaltning/ansatte/etat/1:1
https://www.nsd.no/polsys/forvaltning/statsansatte.html

Gutteklubben Grei er memet venstresiden bruker for å rettferdiggjøre at de ansetter hverandre, og resultatet blir at venstresiden støtter opp om folk somTerje Rød-Larsen.

Det var Dagens Næringsliv, og ikke noen sosialistblekke som avslørte dette, selv om det må ha vært venstretroende som har visst om det.

1 Like

Men Arbeiderpartiet er da virkelig ikke noen “venstre” side, det er kuppet av høyrefolk og fører høyrepolitiikk. Dette er jo nettopp Støre sitt store problem: Han må pynte brura slik at hun fremstår akseptabel for arbeidere, akkurat som Krf forsøker fremstå som “tuftet på gode verdier” mens de er noen råkapitalister, og Venstre forsøker å fremstå som “miljøparti” mens kapitalismen de støtter er den som ødelegger kloden for å få litt mer profitt, og selvfølgelig Frp som lovet slutt på bompenger og istedenfor innførte 10 nye milliarder i bompenger. Nå er de tilbake på det gamle hakket og later som om der bryr seg om folk igjen.

Nei, dersom vi skal ha skifte til valget, må noen flytte seg lengre til venstre enn disse hyklerne.

2 Likes

Alt fra Rødt til AP samarbeider, og de alle bruker memet “Gutteklubben Grei” som rettferdigjørelse for å ansette hverandre, samt til å gi hverandre penger.

Ei stemme på Rødt, er ei stemme på en AP-regjering, og motviljen din på å ville være med på at “Gutteklubben Grei”-memet brukes av VENSTRESIDEN til gjensidig berikning, viser at høyresiden ikke har monopol på hykleriet heller.

Dette er oligarkiet i praksis, det har lite med “venstre” eller “høyre” å gjøre rent politisk. Alle samfunn er i bunn og grunn Oligarkier, hvor en gruppe mennesker sitter i midten av et stort edderkoppnett av makt og penger, og så har du mer eller mindre tilknytta mennesker som nærer seg av nettverket, og flytter litt rundt i det, kanskje litt i det offentlige, så over til noen kompiser i det private, eller inn og ut av nettet. De fleste foretrekker å holde seg i det, fordi de er maktkåte jævler. En herlig røre. Dette skjer i kommunistiske, sosialitiske og kapitalistiske stater, forskjellen er ganske akademisk. Makt gir kontroll over midlene på en eller annen måte uansett. Denne nettverkskorrupsjonen er altomfattende, og er den reelle maktstrukturen som ligger bak fasaden av naive konsepter og virkelighetsforståelser som “demokratiske institusjoner” og “rule by law” eller “kommunisme”. Så har du selvsagt litt konkurranse blant deler av nettet, kanskje det sitter en liten edderkopp i det ene hjørnet som heter “høyre” og så har du en liten edderkopp i det andre hjøret som heter “AP”. Og så har du den svære ulveedderkoppen et annet sted som egentlig eier begge de små,f.eks. Rockefeller-familien.

Vi må bevege oss bort fra barnslige og amatørmessige forsøk på å forstå hvordan verden fungerer. Hadde jeg hatt mer tid skulle jeg skrevet en bok. Jeg ville kalt den “the web of oligarchy”. :smiley:

5 Likes

Og det er derfor jeg er mer opptatt av at de som er på toppen ikke skal få lage seg sosiale bobler hvor de kan unngå kontakt med de på bunnen, i steden for hvilken ideologi det er som styrer.

I Norge er ikke domstolene styrt av eliten, da det stort sett er vanlige folk som er meddommere. Det er egentlig ganske mye man kan gjøre som samfunn for å mildne nettverkenes makt til gjensidig berikning, men slik som ståa er nå, er de fleste fanget i spillet om at det er den andre siden som må bekjempes.

1 Like

Som vi alle vet er det i USA to virkeligheter: den offisielle og Samizdat-virkeligheten som kjemper på nettet for ikke å bli slettet. Noe de gjør til gangs.
I Samizdat-virkeligheten har Ghislaine Maxwell og jeffrey Epstein vært det øverste lederskapet av Mossad i New York. De hevder også at maxwell er Epsteins føringsoffiser.
Når norsk presse skal beskrive floken Rød-larsen koker de ihop sexbransjen til Epstein/Maxwell med stor pengekorrupsjon. Sexbransjen var selvfølgelig satt opp for blackmail .
Jagland var i sin bok inne på det. Rød-Larsen hadde adgang til etthvert overhode i den arabiske verden,prinsene og emirene. Det som har skjedd i det siste året har vært en total revolusjonering av de Arabisk-Israelske relasjonene. det burde vært lett å forstå at grunnarbeidet for dette har pågått i årevis for med nærmere øyensyn dreier det seg om store pakker av avtaler - også militære og våpenrelaterte.
Det er absolutt intet media i Norge som spør hvem som har utført dette diplomatiske sonderingsarbeidet. Ingen snakker om det som er Rød-larsen/maxwell/epsteins kjernesak. Bare sex. Sånn går nå dagan.

4 Likes

Rød-Larsen har vært Israels mann på innsiden av “fredsprosessen”. Man kan jo bare lure på hvorfor han droppes nå. Kan det være at Mona Juul har blitt en større fisk og at det nå satses på å beskytte henne fra potensielle skandaler maken har vært innvolvert i. Regner med at Se og Hør vil forfølge saken og komme med billedserien “Årets skilsmisse. Kunne ikke lenger leve med mannens skjulte antisemitisme og unge kvinner”.

1 Like

Trur det blir vanskeleg å lede Akerselva gjennom Utanriksdepartementet og spyle bort korrupsjonen.
Clintons har fått sine hundrevis av millioner. Og no er det nokre rotne nordmenn sin tur, dei er trass alt billigare.
Ser at våpenselgaren Stoltenberg har kjøpt nytt dyrt hyttepalass.

1 Like

Greit at han har tjent penger, han har gjort mye godt for freden, hvorfor skal han skatte så mye til Norge ? Har han vært her hjemme da? Typisk norsk å rakke ned på alle som tjener ei krone mere en andre, til hvilken nytte, fremhev alt det positive han har gjort istedet

Du syntes ikke det er problematisk at han samrører med de værste sionistene og samtidig sitter sentralt i forhandlingene om en tostatsløsning. Som det til sionistenes store glede ikke har blitt noe av. Så hvilken fred er det du tenker på? Okkupantens??

Samrører??Han må snakke med alle parter, og han deltar i mange samtaler, han har venner på begge sider, er det galt? Fred betyr ikke at en side får viljen sin i et og alt, begge sider vil måtte gi, samtidig som det er to sider som ikke er like

Dagens næringsliv har skrevet om det.

PROMISSORY NOTE

July 1, 2013

FOR VALUE RECEIVED, the undersigned, TERJE ROED-LARSEN, (the “Maker”), hereby unconditionally promises to pay to the order of JEFFREY E. EPSTEIN, a resident of the United States Virgin Islands (the “Holder”), the principal amount of One Hundred Thirty Thousand Dollars ($130,000.00), together with interest on the unpaid principal balance at the rate of (0.23%) per annum, payable as hereinafter provided:

The unpaid principal balance of this Note, and all accrued interest thereon, shall be due and payable on December 31, 2013.

The unpaid principal balance of this Note and all accrued interest thereon may be prepaid, in full or in part, at any time or from time to time without premium or penalty.

All payments of principal and interest hereunder shall be made in lawful money of US Dollars in immediately available funds at 6100 Red Hook Quarter, Suite B-3, St. Thomas, USVI 00802 (or at such other place as the Holder may designate in writing to the Maker).

Rent bortsett fra at Israel ikke ga noe som helst. Osloprosessen var et skue for almuen for å gi sionistene tid til å demonisere palestinerne. Og du burde lese deg opp om Epstein og Maxwell. Der syntes det å mangle noe.

“The deepening of the Israeli occupation during the Oslo years, in con-
trast with Palestinian expectations for greater political freedom and economic
gains, led to popular discontent”

https://journals.lib.unb.ca/index.php/JCS/article/view/220/448

Det var ikke bare under osloforhandlingene TRL satt på vital informasjon om konflikter Israel var innvolvert i.

Du tror ikke det ville være av interesse for Israel å styre denne personen?

ba3ffd4d-6243-4853-9637-674fecb5679b

Ehud Barak var en viktig person i TRLs karriere.

index

Her er han på besøk hos Epstein.

Bare for å avslutte denne, vet ikke om du tar medisiner i det daglige, men vil absolutt anbefale deg og doble dosene umiddelbart, deretter bør du koble vekk ting som internett, tv osv, og heller gå tidlig og legge deg, hver dag, så du får nok søvn, bare et vennlig råd

Mot forumreglene.

Ad hominem attacks
https://forum.steigan.no/guidelines
Ad hominem-argument , eller personangrep, er en tankefeil der en søker å tilbakevise et argument ved å gå til angrep på den personen eller organisasjonen som fremsetter argumentet i stedet for å tilbakevise selve argumentet. På folkemunne kalles det å «ta mannen i stedet for ballen» eller «angripe person i stedet for sak».

Jeg bruker intet og tar straks å dobler dosen. Er du pedofil siden du blir så opprørt?

Den offisielle beklagelsen.