Nyheter MDTV Forum Om Doner

Et nytt Hiroshima kommer - med mindre vi stopper det nå

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/et-nytt-hiroshima-kommer-med-mindre-vi-stopper-det-na/

Bombingen av Hiroshima og Nagasaki for 75 år siden var overlagt massemord som slapp løs et våpen av løsnet et våpen av grenseløs kriminalitet. Det ble rettferdiggjort av løgner som danner grunnfjellet i det amerikanske krigspropaganda, nå med en ny fiende og mål – Kina. Av John Pilger, Sydney, Australia. Da jeg første gang reiste…

5 Likes

Jødene ga amerikanerne atombomben for å knuse Hitler. Heldigvis for tyskerne tapte de krigen før den var ferdig. Men amerikanerne ville nå vise hvem som var jordens ubestridte herskere og Japan var en god kandidat til å eksemplifisere hva som ville skje med de som sto opp mot USA. Jødene skjønte at de hadde skapt enda et monster og skyndte seg å gi den til russerne også. Men det er ikke et nytt Hiroshima som kommer. Men noe mye større


Hva mennesket er i stand til å gjøre for å få makt og beholde makt er ondskapens historie. Historien om Cesar, Aleksander den store, Gilgamesh osv. blir glorifisert av eksperter og medier. Mens i mytene og religionenes innerste ganger blir Gigantene, trollene eller Jotnene sett på som motstander av det naturlige, som motstander av godheten i mennesket. Gigantenes rasjonelle tunge har ikke forandret seg siden Ivaldis sønners gulldekte tunge forvrengte virkeligheten til sitt bilde. Som er å konsumere naturen, dyrene og sine medmennesker. Et greit bilde på galskap.

Kampen mot demring.

På stranden står
en mann å kjefter
for solen er jo så sta;
han hytter sint
mot vest han peker;
“Der skal du stå opp!”

1 Like

Makan til tullprat/historieforfalskning er det sjelden man hører!
Forskning på nedbryting av uran startet mye tidligere enn folk flest tror, og det var Lise Meitner som oppdaget fisjon, dvs hvordan en atombombe virker, og russiske forskere arbeidet med kjernefysisk spalting allerede i 1930!

Tror du har fått jøder på hjernen, din tomskalle! :grin:

1 Like

Her er vi enige, den tredje verdenskrig kommer, og Norge er utpekt av amerikanerne som slagmarka.

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/amerikansk-general-i-norge---det-er-en-stor-krig-pa-vei/3423400935.html

Lise Meitner lagde neppe en atombombe på 30 tallet. Forøvrig var hun jøde

Storkrig med 3000 amerikanske soldater og Telemarksbataljonen?? Tipper russerne skjelver i buksene og utkommanderer en arme av nettroll for å forhindre at Biden vinner valget.

Virtues Humanity
Honour, love, friendship, courage and loyalty are mere words to some.
To me, they are religion found in life itself.

Marita Nilsen
1992

2 Likes

Ja, og Oppenheimer var tysk/jødisk men det betyr ikke at det er en jødisk konspirasjon bak.

Konspirasjon er dine ord. Jeg forholder meg kun til fakta

“Plutselig var Kina en «trussel». Dette var selvfølgelig tull. Det som ble truet var USAs ubestridte psykopatiske syn på seg selv som den rikeste, den mest suksessrike, den mest “uunnværlige” nasjonen”.

Under Obama ble budsjettunderskuddet doblet fra rundt 10 000 til ca 20 000 milliarder dollar, en økning vesentlig på grunn av militær oppbygging. Obama undertegnet også USAs nye doktrine som gjør at USA reserverer seg retten til å gå til militært angrep på land som passerer USA økonomisk og teknologisk. Denne doktrinen gjør at USA med god margin heller kan utropes som verdens største terrorstat enn uunnværlig.

Forskjellene økte mellom klassene under Obama. Han er afroamerikaner, men afroamerikanere som utgjør de fleste i de lavere sosiale lag fikk lavere inntekt og levestandard under åtte år med Obama. Hvis USA skal beskrives som den rikeste nasjonen, er det i betydningen at USA har de rikeste rike i verden. I en neo-liberal markedsøkonomi er rikdommen ikke fordelt, men akkumulert hos et par prosent av befolkningen.

“Målet er Kina. I dag omkranser mer enn 400 amerikanske militærbaser Kina med raketter, bombefly, krigsskip og atomvåpen”.

USAs privateide krigsvåpen-industri har BlackRock og de andre kapitalforvaltningsselskapene som finansielle eiere. Samtidig har BlackRock og de andre investert mange tusen milliarder dollar i Kina i titusener av selskaper flagget ut fra USA til Kina, på vegne av sine kunder de forvalter kapitalen for.

Og deres kunder er verdens rikeste mennesker, selskaper og fond. Utflaggingen av selskaper er det beste eksemplet på globalisering, en grenseløs verden styrt av kapitallovene, og kapitalens første lov er fri flyt av uregulert kapital, den andre fri flyt av billigste tilgjengelige arbeidskraft.

Hvis USA går til militært angrep på Kina blir det en storkrig som kan eskalere til atomkrig fra første dag. Det blir ulogisk fra kapitalens ståsted som eier USAs krigsmaskin, for det er deres globalisme med utflagging av selskaper fra USA som har gitt Kina en eventyrlig vekst og tilsvarende fall i USA. Skal kapitalen som styrer USAs politikere bombe sine egne investeringer i Kina, som gir kapitalen best avkastning?

5 Likes

Det er noe som skurrer.

2 Likes

Revealed: How U.S. Gov’t & Hollywood Secretly Worked Together to Justify Atomic Bombings of Japan. (YouTube video 13:18 min).

2 Likes

Det har du helt rett i, men det har ingenting med en jødisk konspirasjon å gjøre, ei heller med George Orwell’s roman. Jeg kunne fortalt deg hva som er galt, men du lever i fantasiens verden etter det jeg kan se, og da er det bortkastet å forsøke å forklare.

2 Likes

Tredje vk er allerede i gang. Den er mot verdensbefolkningen og våpenet de bombarderer oss er propaganda, løgner og frykt. Freden vil komme når vi alle sammen har mottatt vaksinen og blitt microchipped.
Når det er gjort kommer vk 4 som vil være mot Russland, Iran og alle andre som nekter å være del av NWO.

1 Like

Ok. Supert. Ha en fin reise

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.