Nyheter MDTV Forum Om Doner

Erna Solbergs forakt for sitt eget folk

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/erna-solbergs-forakt-for-sitt-eget-folk/

Statsminister Erna Solberg sendte en klar melding hjem til folk i hele Norge fra et båtdekk ved Svalbard da hun uttalte seg om facebookgruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet» og dens på det tidspunktet 140.000 medlemmer. Siden da har denne gruppa økt medlemstallet til 153.000, kanskje også fordi folk ble provosert av denne uttalelsen: «– Det er…

6 Likes

Her er jeg enig med Solberg i at dette må vi løse sammen. Det er lite hjelp i dem som bruker opp all energien på å kverulere når de selv kunne vært mer konstruktive i forhold til klimaendringer. Vi må starte med oss selv og måten vi tenker på.

Ja alle må slutte å tenke selv å bare høre på mor Erna. Å tenke selv er vederstyggelighet når Gro, Erna og de andre velfødde sosiopatene i karrierepolitikerkasten skal gjennomføre storfinansens kapring av nasjonale ressurser. Gro har jo sagt at dem må vinne tilbake kontrollen over hvilken informasjon folket leser. Da kan man ikke ha verken kritisk tenkning, eller åpne diskusjoner. Og ihvertfall ingen jevn strøm av ufiltrerte fakta som kunne tenkes å stride med deres «konsensus faktavirkelighet» ja huff og huff så irriterende at ikke hele befolkningen er viljeløse nikkedukker som ikke stiller ubehagelige spørsmål… det må virkelig være greit å ha ryggrad som et bananskall.
Når det er sagt… ja vi må bli enige, enige om å avskaffe karrierepolitikere, lobbyisme og korrupsjonen som så åpenlyst har infiltrert alle sider av politikken og maktutøverne i den norske stat.

4 Likes

Solberg følger oppskriften på å bli dement slik som 1 mill andre i Norge vil bli
Når selv statsministeren er for dum til å leve, hva blir nordmenn da? Hint: sau
Visestatsministeren i Iran ble coronasmittet han også. Snart vil han bli puttet i karantere med 100 andre coronasmittede … inklusiv helseministeren.


Mener å vite hvordan redde den voksende isbjørnbestanden på Nord-Polen, men vet ikke hvordan redde seg selv

Hvis NASA kan bli saksøkt for klimaløgner kan sikkert Solberg også bli det. De sier det samme.

NRK-Hillary er idag saksøkt for løgner.

NRK-NYT er saksøkt av Trump for å si det vi har hørt på NRK 1000 ganger.

Trump campaign sues New York Times for libel over 2019 op-ed

1 Like

Kjell, Nord-Polen, det er nord i landet Polen som ligger litt sørøst for oss.

Nordpolen derimot, det er der isbjørnene bor… :wink:

Og julenissen. Ikke i Finland. Det er fake news

Det ble norwenglish.
Å redde den økende isbjørnbestanden skal liksom være et “problem” for nordmenn
Det neste blir vel at vi bruker ved om vinteren.
Hadde grunnlovsfedrene visst hvordan alt sammen ville bli snudd til at representantene eier Norge … hadde de vel reist hjem

Stortinget bestemmer over folk <> demokrati
Jobben deres var i ivareta offentlig eiendom. Kongen skulle ta seg av diplomati

KKP avslører seg selv som maktkåte nazister (KKP tror de eier kineserne). DEM er det samme. DEM -> NRK
Igår gjentok NRK hele leksa fra KKP om coronaviruset. Nå blir norske helsepolitikk (direkte linket til Rockefeller FHI) definert av løgner fra Kina.

IGFarben

Rockefeller -> Standard Oil -> IG Farben
Norske apotek markedsfører IG Farben-produkter, rebranded

Nå er målet at USA skal desimeres. CDC [FMI US versjon] står sentralt i det arbeidet -> spre coronasmitte
Vi skal ikke fortelles at corona er et biovåpen.
Aksjemarkedet skal taes ned. Vi skal bringes ut i kaos.
Solberg vil bli talerør for FMI / CDC / CDC-Kina.
Så enkle ting som testutstyr for coronavirus vil bli mangelvare. Flyreiser vil opprettholdes inntil epidemi er et faktum.


Legen her formidler at leger ikke kan prøve ekperimentelle behandling av sine pasienter. De må søke Helsedirektoratet om tillatelse.
Derimot kan enhver gjøre hva han vil med seg selv, slik som meg selv.
1 Like

En eksponensiell spredning av coronasmitte vil føre til at sykehusene fylles opp, og folk som trenger intensivbehandling på sykehus vil ikke få intensivbehandling på sykehus. De som smittes sist kommer sist i køa da.

Så det gjelder å være tidlig ute Kjell

Stoppe klimaendringene ? Er det bikket totalt over for Erna ? Vi har har hatt klimaendringer hvert eneste sekund i 5 milliarder år og vil ha de de neste 5 milliarder år enten vi gir alt vi har til FN eller ikke.

Klimafornektere ? Nei det er ingen på planeten som har nektet at vi har noe som heter vær!

En påstand som ikke tåler motargumenter er så klart blank løgn.
Derfor prøver de så desperat forhindre at motparten slipper til med sine argumenter.
Sannheten trenger ingen beskyttelse, det er det kun løgner som gjør!

140 000 medlemmer ? Bare i går så godtkjente gruppen over 1 million nye medlemmer. Det er FB tyranniet som saboterer her.

Dette skrev Nettavisen for en uke siden.

Målet var å nå 100 personer. Vi har nå godkjent 172.900 medlemmer og har 117.700 på vent, sier Amundsen til Nettavisen fredag morgen.

Nettavisen har sett dokumentasjon på dette. Fredag klokken 11 er det registrert 123.000 medlemmer, noe Amundsen forklarer med en forsinkelse hos Facebook.

3 Likes

De som ønsker fakta om hvordan dommedags konspirasjonsteorien om global oppvarming ble til bør lese denne artikkel her fra James Corbett, her får du svar på hvert eneste liten detalj om hvem som kom på ideen i milliardærklubben Club Of Rome, hvem som sa hva og når det ble sagt og hvorfor, hvem som grunnla en lang rekke klimagrupper og forsynte dem med penger for å bygge dem opp.

En så vannvittig ondskap at det mangler sidestykke i historien.

De som ønsker å være klimanazister og ikke liker fakta bør så klart ikke lese den.

https://www.corbettreport.com/meet-maurice-strong-globalist-oiligarch-environmentalist/

1 Like

Hennes oppdrag for den globale storkapitalen er å virke for en verden uten grenser, uten nasjonale identiteter. Den globale storkapitalens verden, hvor verden er ett eneste stort marked, en verden som styres av kapitalens lover, fri flyt av uregulert kapital, fri flyt av billigste tilgjengelige arbeidskraft, fri flyt av varer, og fri flyt av tjenester.

En verden hvor storkapitalen eier alt av landressurser og infrastruktur, hvor alle sosiale rettigheter, som skole, utdannelse, helse og pensjon er omgjort til tjenester en må betale for. En monetær verden, hvor folk deles inn de som har og ikke har penger, noe vi kan se i de landene hvor deres neo-liberale markedsøkonomi er implementert. New World Orders verden med en leder, en valuta, et militærpoliti, hvor alt er sentralisert som blir resultatet når kapitalens lover får virke som de vil.

Den eneste motgiften mot globalismen er en sterk nasjonalstat hvor folket eier landressursene og infrastrukturen, har en nasjonal identitet og har landegrenser som håndheves og med et eget forsvar, ikke et som er integrert i USAs krigsmaskin. Politikerne må representere land og folk og velges i et direktedemokrati hvor folket må sette seg inn i sakene først.

Landet må ut av EØS, TTIP, TISA, ISDS og andre overnasjonale avtaler som er utformet for å ta landressurser og infrastruktur fra folket. Partier som kan gjennomføre dette finnes ikke på Stortinget i dag med unntak av SP, men SP vil styrke NATO medlemskapet.

Kystpartiet er et parti som storkapitalens MSM og NRK ikke omtaler generelt og spesielt ikke i valgtider. Med god grunn, Kystpartiet er det partiet som ligger nærmest hadde det ikke vært for at det vil at Norge skal være i NATO. Ellers er Kystpartiets program hyggelig lesning for de som er enig i overstående.

1 Like

Vi har Trump og deep state i Vest (10.000 atombomber), og KKP og deep state i Øst (1000? atombomber), og outsiderne Russland (10.000 atombomber)

Trump hindrer Kina fra å ta over Taiwan. USA må bort før Kina kan erobre verden.

Bra.

Klimafornekter - nå fornekter jeg ikke at klima finnes, men jeg er ubekymret for konsekvensene av å ikke marginalt redusere menneskeskapte CO2-utslipp gjennom subsidier fram mot år 2040 når samfunnet slik vi kjenner det vil opphøre pga. kunstig superintelligens.

Innvandringsmotstander - Afrika’s befolkning har økt fra 400 millioner til 1.400 millioner de siste 50 åra! Det er ikke nordmenn sitt ansvar å avlaste denne befolkningsveksten. En statistiker fra SSB estimerte at innvandring utgjør 250 mrd. kroner av utgiftene på statsbudsjettet. Ikke-vestlig innvandring fører til identitetskonflikter, og ikke-vestlige innvandrere er overrepresentert i voldskriminalitet. Det er en no-brainer å si nei til å finansiere bosettinga av den tredje verda i Norge, om du ikke er åndssvak/politisk korrekt.

[Mostander av] alt av globale løysinger - om det innebærer ekstern, overnasjonal råderett, så ja. Jeg ønsker et anarki av nasjoner som eier og forvalter egne naturressurser og ellers respekterer ikke-aggresjonsprinsippet - som er den essensielle strategien alle nasjoner må følge for at det skal være internasjonal fred. (Minner om at FN godkjente NATO’s bombing og ødeleggelse av Libya i 2011.)

EU-motstander - “lik 52% av det norske folket ved folkeavtsemninga”

–Jeg er i tillegg motstander av at karriereheksa Solberg, som ikke eier moral eller samvittighet, skal kunne bruke min brøkdel av statens inntekter til å intervenere i Syria, sende penger til våpenindustri og NGO’s, eller annen faenskap.

Jeg foreslår en prinsipiell endring av statsmakta fra korrupte politikerer’s synsing og føling for hvordan statsbudsjettet skal ødsles, mot ei ubetinga overføring av verdi til hver enkelt nordmann gjennom grunnleggende infrastruktur og ei grunninntekt.

1 Like