Nyheter MDTV Forum Om Doner

Erna Solberg taus om hjelp fra Kina, Dagsrevyen støtter hennes agenda

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/erna-solberg-taus-om-hjelp-fra-kina-dagsrevyen-stotter-hennes-agenda/

Av Kristian Kahrs. Norge får livsviktig hjelp fra Kina, men Erna Solberg ønsker å skjule dette for det norske folk. NRK Dagsrevyen er med på hennes dekkoperasjon. Mandag 23. mars kom det livsviktige forsyninger til Norge, munnbind og annet smittevernutstyr. Dette ble direkteoverført på NRK TV, og forsendelsene var tydelig merket «made in China».  Her er…

5 Likes

Vi har nok fått ordre fra EU. For en tid tilbake meldte nemlig NRK at vi skulle få en flylast fra Kina med utstyr. Etter det ble det stille. De har imidlertid hatt en reportasje om at Tyskland har tatt imot en del svært syke italienere, og vi skjønte at tyskerne gjør en innsats for å hjelpe. Ikke et ord om hvor lite de har gjort før. Ellers har jeg lest at en del store motehus som f eks Prada har begynt å si masker og frakker for å avhjelpe mangelen på utstyr. De har nok skjønt at viruset kan ramme alle, ikke bare de fattige.

1 Like

Den globale storkapitalen har lenge hatt sine agenter i NRK. Når det gjelder utenrikspolitikk er det det amerikanske utenriksdepartementets versjon vi får, og NRK som er en del av storkapitalens MSM skal opprettholde fiendebildene av Russland og Kina. At Russland og Kina nå hjelper Vesten og EU land vil ikke USA at folk skal vite.

4 Likes

Meanwhile, on planet Earth:

earth-virus

The question is: Who’s the real virus…?

3 Likes