Nyheter MDTV Forum Om Doner

Erdoğan går i strupen på Macron og USA: – Vet dere ikke hvem dere har med å gjøre?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/erdogan-gar-i-strupen-pa-macron-og-usa-vet-dere-ikke-hvem-dere-har-med-a-gjore/

Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan langet ut mot Frankrikes president Emmanuel Macron og kalte ham et psykiatrisk tilfelle som har bruk for mental hjelp. Uttalelsen kom på et TV-overført møte i byen Malatya i det østlige Anatolia. Han gjentok karakteristikken på et møte i regjeringspartiets avdeling i Kayseri 24. oktober 2020. Angrepene på Macron kom…

4 Likes

Dersom dette er rett, får vi med tida ein tredje posisjon, midt mellom alliansen Russland/Kina på den eine sida og vestalliansen med USA på den andre: Den muslimske verda, under leiing av Tyrkia i ustabil allianse med dei arabiske landa, og med Israel som jokeren i kortstokken. Tyrkia snakkar ope om det Saudiarabia har vore tyst om i årevis, høvet til å bruke islam/islamistar som brekkstang for å svekkje europas eventuelle protestar. Så i staden for ei verd med to polar, aust og vest, får vi altså tre sentra, som kan skapa mykje ugreie og direkte farlege brennpunkt for vidare global politikk.

3 Likes

Om Macron har lit vett i pappen, så forstår man at det ikke er noen vits i å vente med å tenne på kvisthaugen, da den bare blir større for hver dag som går.
paris

4 Likes

Og nå har Pakistan hevet seg på.

Hva jeg personlig synes er moro, er at sensureringen av “rasister og jødehatere” nå begynner å bite Facebook i ræva, da har man først åpnet opp for sensur, så er det stadig nye grupper som ønsker å få noen andre sensurerte, og som vil bli forbannet om det ikke skjer, og skulle Facebook føye seg, så er det ikke få som blir forbannet over sensuren heller.

2 Likes

Dette kommer på toppen av tidligere uenighet mellom Tyrkia og USA, og nå med et annet mektig land i USA/NATO alliansen, Frankrike. Shanghai Corporation Organisation ønsker seg Tyrkia som medlem. Nå har Tyrkia status som observatør. Allikevel har SCO har tilbudt Tyrkia lederrollen i SCOs energiklubb, og Tyrkia sa ja.

En kan få tanker om at hvis Tyrkia melder seg ut av NATO, er sjansen større for at Tyrkia melder seg inn som medlem i SCO. Det blir i tilfelle et stort tap for NATO, som blant annet må fjerne sine atomrakett-batterier fra Tyrkia.

Allerede dengang Kohl var Kanzler i Tyskland og etter gjenforeningen i 1990,reiste han til Tyrkia og bedyret at Tyskland og Tyrkia var gode allierte. Akkurat det samme gjorde Merkel nylig da hun åpnet et tysk-tyrkisk Universitet i Tyrkia. Det vi her snakker om har sine røtter i den militære alliansen Tyrkia-Tyskland i første verdenskrig.
På 90-tallet begynte man også å bygge militært samarbeid mellom Tyskland og Frankrike som skulle være ryggraden i Euopahæren. Og i de siste årene har EU-toppene sagt at i EU skal det være en enhetlig felles utenrikspoliikk.
Macrons kriging mot Tyrkia og Islam er ikke tysk politikk. Definitivt ikke. Tyskland har faktisk åpnet opp for at tyrkisk islam,DITIB,skal ha hovedrollen blant muslimene der,rundt 5 millioner.
Faktisk er denne fransk-tyske enheten på gyngende grunn som alt utvikler seg.

Og så kan det hende at Tyrkia innvilger russerne fri ferdsel for krigsskip fra Svartehavet gjennom Bosporosstredet til Middelhavet. Russerne har allerede en marinebase i den syriske havnebyen Tartus…

1 Like

Steigan nevner aldri det faktum at Tyrkia i 2010 inngikk en strategisk og militær avtale med Aserbajdsjan


Det kan godt hende at det ligger en visjon om et storosmansk rike bak, men oljen er nok det viktigste. Tyrkia er avhengig av olje fra bl.a. Kasakhstan, som går gjennom oljeledning fra Baku til den tyrkiske byen Ceyhan. Derfra går det olje videre til Europa og Israel, og Tyrkia får dermed inntekter som transittland. Det er ikke det minste rart at de støtter til sitt broderfolk i Aserbajdsjan

Og nå er det i Bangladesh at muslimene viser seg som rasjonelle mennesker som er akkurat slik som oss, bortsett fra de kaller sin gud for Allah.

Dette er vel en gladnyhet. Flere muslimer burde boikotte vesten.

Minner om denne kanalen, “Newsbud” med tyrkiske Sibel Edmonds.
Her forteller hun om hva demokratene gjør i forbindelse med sensurbruk av de store sosiale mediene og valget i USA i neste måned.

“2020 Elections Emergency Alert: Social Media Blackout Ops Planned!”
https://www.newsbud.com/2020/10/19/2020-elections-emergency-alert-social-media-blackout-ops-planned/

1 Like

Jeg behøver egentlig ikke Sibel Edmonds for å fortelle meg dette, men ellers takk. For min egen del er jeg mest opptatt av hvordan sensureingen best kan brukes til å ødelegge tilliten til media og andre autoriteter, så om du har tips så mottas de med takk.

-Til orientering, Tyrkiets forsvar, og opfattelse er at USA er den militære fjende, som man beskytter sig imod.

At dette skjer i Nice, hjelper sikkert ikke turistindustrien der heller.

Men det gjør koronanedstengning?

Ҥ Erdogan is in Operational Control of the Muslim Brotherhood, including in America,
threatening peace and stability of NATO allies, and now seen by Mossad as Israel’s primary
threat.”

Selvfølgelig ikke, men også denne nedsengingen vil øke de etniske motsetningene. da det mye er fredselskerne og andre vibrante som ikke klarer å overholde smittevernet.
Dette er andre gangen Nice opplever fredens religion, og selv om denne fredsaksjonen ikke var like tilfeldig som fredslastebilen på strandpromenaden, så tåler ikke Nice så mange av dem.

Erfaringene med korona tilsier at befolkningen lydig følger herskernes definisjoner av tingenes tilstand.

Men dette gjelder ikke fredselskere og andre vibrante som bor i Vesten, og det er nok et skudd for baugen for “globalistene”.

At du ikke vil være med på at coronachan er gaven som fortsetter å gi, forstår jeg ikke. Bare se hvor søt hun er.
why

Da har vel evolusjonen gjort en ny omdreining og gjort vestens befolkning til en gjeng puddinger uten evne til å forsvare seg selv med annet enn tegneseriebaserte “memer”.
Ps. Ble nødt til å sette memer i parantes da jeg ikke ser de andre steder enn i dine poster på steigan. Og det blir for smått til å kalles en meme.