Nyheter MDTV Forum Om Doner

Erdogan arbeidet hand i hand med IS i Syria sier tidligere IS-leder


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/erdogan-arbeidet-hand-i-hand-med-is-i-syria-sier-tidligere-is-leder/

Terrorgruppa «den islamske staten» samarbeidet direkte med tyrkisk etterretning ifølge tidligere kommandant. Abu Mansour al Maghrebi, som var emir i IS i tre år, ble intervjuet av professor Anne Speckhard, direktør for International Center for the Study of Violent Extremism (ICSVE) gjennom lang tid konsulent for NATO, CIA, FBI, State Department og Pentagon, samt av…


#2

Ja, for tidligere IS-ledere er jo så troverdige. Se andre vegen, så treffer du bedre. IS er Israel.


#3

Det offentlige narrativet er at etteretningstjenester verden over har hjulpet et allerede eksisterende nettverk av terrorist celler/organisasjoner. Hva om dette ikke stemmer? Hva om disse gruppene istedenfor er leieterrorister opprettet av etteretningstjeneser. Leiesoldater har vi en lang historie med og det er kun et definisjons spørsmål hva som skiller dem fra leieterrorister . Begge er løsrevet fra konger eller nasjoner. Motar en form for godgjørelse for jobben de gjør.
Om de i tilleg tror på jobben de gjør så må jo det bare gjøre jobben enklere. Så kan en jo leke djevelens advokat og spørre seg om hva som skiller Molan og French fra våre andre fremmedkrigere?


#4

Denne saken stinker.