Nyheter MDTV Forum Om Doner

Er kollapsen til "Russiagate" en ikke-sak?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/er-kollapsen-til-russiagate-en-ikke-sak/

Etter det største mediasirkuset i nyere USA-historie og 22 måneder med spesialetterforskning under ledelse av Robert Mueller endte som kjent denne «Russiagate» med konklusjonen: ingen tiltaler. Det hele har vist seg å være tidenes største nothingburger. Mueller-rapporten: berget som fødte ei mus Det var kampanjeledelsen i Clinton-kampanjen som umiddelbart etter Hillary Clintons valgnederlag kokte sammen…

4 Likes

Mange har nok “fått sitt pass påskrevet” i ulike redaksjoner for å ha utvist et mer nyansert syn på Trump og hans vei til makten. En av dem er nok Anders Tvegård, som praktisk talt forsvant fra skjermen etter å ha tatt avstand fra hetsen mot Donald Trump. Tviler på at miljøet for nyansert journalistikk har vært særlig bedre når det gjelder dekningen av bl.a “Russiagate” i andre norske MSM-redaksjoner. I så fall er dette meget alvorlig for journalistikken som sådan, noe som ikke kan rettes opp uten at noen bør forlate sine taburetter.

2 Likes

Det beste er om MSM fortsetter som før, da folket må lære at vestlige journalister er verdens avskum.

Vi kan ikke straffe alle som har vært med på å kjøre samfunnet i dass, men det er mulig å gi journalistene skylda for alt som er feil i samfunnet og straffe de, da de har propagandert for penger eller ideologi, i steden for å informere befolkningen.

Det er ikke slik at det ikke er offer for de vestlige journalistenes løgn og bedrag heller, da millioner har dødd i krigene MSM har propagandert for, og for å virkelig understreke at journalister er blottet for moral eller anstendighet, så er det vi som ikke har fått noen drept, sensurert eller presset ut i arbeidsløshet som er monstrene.

Jeg tror ikke de er i stand til annet - MADdows er vel et godt eksempel:

Straffen utmåles mens vi skriver - for det finnes ingenting som er verre for dem, enn tapt troverdighet.Det er mulig de ikke forstår det ennå, men det er kun et tidsspørsmål.

1 Like

Folket har behov for en syndebukk, og journalistene har løyet og bedratt så mye at den jevne borger allerede ser på de som avskum. Det er derfor både passende og rettferdig å gi journalistene all skyld for alt som er feil, slik at resten av de stripede kan sies å være ofre i journalistenes informasjonskrig mot egen befolkning, Vi som samfunn kan da tilgi informasjonskrigsofrene og starte på oppryddingsarbeidet, uten å skape for mye vondt blod som å straffe alle skyldige ville innebære.

Apropos Podesta, som ble invitert til arendalsuka, så burde kansje flere merke seg hva slags interesser han synes å ha… og stille han spm om det ?
Hvis det hadde vært meg eller deg som hadde slikt på veggene hjemme hadde vi nok fått rekvirert hvite frakker og svarte uniformer…