Nyheter MDTV Forum Om Doner

Er Klassekampen en anti-imperialistisk avis?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/er-klassekampen-en-anti-imperialistisk-avis/

Felles opprop Den 28. mars sto oppropet «Nei til krig og sanksjoner mot Venezuela» fra 25 norske forskere, akademikere og forfattere på trykk i Dagbladet. De påpekte hvorfor media må vise stor aktsomhet i dekningen av Venezuela. Underskriverne av oppropet oppfordret blant annet norske media til å problematisere sanksjonene og konsekvensene av disse; et tema…


#2

Klassekampen er blitt akkurat like mye pjuskefidding som resten av de pressestøtte-avhengige. På det absolutt barskeste kastes det små viskelærbiter fra bakerste benk når ingen ser det :wink:


#3

Det HETER puskefidding, og er bare håret verre enn boskefiller, for ikke å snakke om graskefitteng.
Huff, nå trigget du mitt gamle gjeng-lingo. :grin:
Jeg tror problemt er at den er fylt av journalister - som har valgt det som karriere, og blitt lært opp i det.
Akkurat som folk velger politikk som karriere, så vil fokuset flyttes og tankene sløves, slik at det blir det eneste som betyr noe - du må selge deg selv, som barna min fikk høre på skolen.


#4

Klassekampen er fullstendig ødelagt, klassekampen er en eliteavis og har blitt et talerør for en globalistisk politikk som fører til stadig flere fattige i Norge. Russland har 20 millioner fattige, dvs 15%. I Norge er 9,3% av befolkningen fattige, så vi er ikke så mye bedre enn Russland.


#5

Haha - vi dro bare leken litt lenger. Pjusk - u know. Da er du både bleik, uten ryggrad og passe tjafsete :wink: