Nyheter MDTV Forum Om Doner

Er du klar for «kinesiske tilstander»?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/er-du-klar-for-kinesiske-tilstander/

Av Terje Alnes. For å bekjempe koronasmitten lanserer myndighetene tiltak som for kort tid siden var utenkelige. Alt i den gode hensikts tjeneste, selvfølgelig. Er det kinesiske overvåkningsregimet blitt et forbilde? Plutselig var personvern helt passé. Grunnleggende personvern betyr f.eks. at myndighetene ikke kan se hvor du til enhver tid befinner deg. I tider med…

4 Likes

Gir du fanden lillefingeren, så tar han hele hånda, som det heter.
:raised_hand:

3 Likes

Det har da alltid vært overvåking her. I verdenstoppen. Alle vet at vi har overvåkingsverktøy her som fanger alle. Ingen har da vel virkelig trodd noe annet.

Virkelig personvern var passé siden hundre år siden. Kommunister ble overvåket og kontrollert siden ALLTID.

Det er nå overvåkingskameraer over alt. Google, Facebook, Youtube og hele internett er kontrollert. Det vet vi da godt. DE vet godt alle du kjenner og alt du sier elektronisk, hvis de vil. De kan sette på mikrofon i stuen din, hvis de vil.

Når ble egentlig alt om Snowden puttet inn i et “memory hole”?

George Orwell var alltid en likandes kar. Han jobbet selv i propaganda – f eks BBC. Han skrev propaganda selv, og han viser hvordan propaganda kan drives. Poenget er kontroll. Animal Farm er fantastisk propaganda, og andre verk er gode oppskrifter på hvordan en kan utøve kontroll. Han var alltid likandes.

I Kina er det Kommunist-partiet som bestemmer hva som er fornuftig overvåking. I vesten er det overklassens institusjoner. Kommunistpartiet jobber da for folkets beste. Institusjonene i vesten jobber for overklassen. Dette har ganske mye å si for tilliten, og om hvor mye info vi vil gi. Folk, folk flest, alle kan bli med i Kommunistpartiet. Folk kan ikke like lett bli med i overklassen. Det er altså noen vesentlige forskjeller her.

Det kan være fornuftig bruk av data-teknologi. Dersom vi effektivt kan spore og isolere viruset kan det være veldig fornuftig å ta i bruk teknologi for dette. Kanskje redder dette mange liv og kan få økonomien fortere igang igjen.

Dette kan ikke stoppes. Det løpet er kjørt.
Det vi kan gjøre er sirkulært bytte av mobiltelefoner, bolig, biler, koner og barn for å forvirre myndighetene.
Det vi trenger er en App, og en som er villig til å ta “Mark of The Beast” på vegne av gruppen.

Koronalova, regjeringa si udemokratiske fullmaktslov som opposisjonen aksepterte med nokre endringar, er sjølvsagt komplett unødvendig og kritikkverdig.
Folkehelseinstituttets overvåking via mobilapp av heile det norske folk er pur galskap, unntaksvis kanskje frivillig pålegg til spesielt smitteutsette yrker i helse, transport, politi, (butikk) mm.
Men aktiv smittesporing vart jo forlatt tidleg?

1 Like

Se fra 19.00 minutter her . Det er snakk om mobilsporingsprogram med eksempler.
https://www.trunews.com/stream/mark-of-the-beast-gates-wants-coronavirus-patients-implanted-with-quantum-dot-tattoos

Trunews skriver om vaksinen som inneholder data innkapslet og som kan aktiveres. Se også en annen kommentar jeg skrev i tråden “Om å holde hodet kaldt” fra i dag , som dokumenterer fra MIT sidene at det er mulig å plassere data i nanopartikler i fargestoff via vaksinen, som kan aktiveres via mobiltelefon.

Spørsmålet er om dette i vaksinen også inneholder mulighet til å spore folk ? Angivelig pga smittesporing, men hva med kontroll-aspektet ? Dette stoffet kan bli 5 år i kroppen.


Bill Gates skriver om "digitale sertifikater " her :

Trunews skriver :
Today on TruNews we detail the coronavirus solution being put forward by billionaire eugenist Bill Gates, to fund the deployment of implanted microchips and vaccines with digital capsules inside every American to track the tested and infected.
https://www.trunews.com/stream/mark-of-the-beast-gates-wants-coronavirus-patients-implanted-with-quantum-dot-tattoos

1 Like

Det kan ikke utelukkes at dette viruset er konstruert, for det er vel innenfor kapasiteten til de militære laboratoriene som den globale storkapitalen eier. Systemer og apper for overvåking av store befolkninger på individnivå er mistenkelig raskt på plass, og ser ut til å være bedre forberedt enn sykehusutstyr spesielt for coronaviruset.

Det er en velbegrunnet spekulasjon at det kan være mer grunn til å være bekymret for vaksinen enn viruset. For hvem tjener mest på dette som ved svineinfluensa vaksinen som gjorde en stor prosentandel syke? Big Pharma vil nok komme med vaksinen, og hvis myndighetene i landene utnytter panikken i folkemassene og beordrer tvungen vaksinering av feks en milliard mennesker, og ti prosent får bivirkninger av vaksinen som gjør at de må ha medisiner daglig, får Big Pharma hundre millioner kunder som må ha medisiner resten av livet.

Agendaen til de økonomiske elitene om befolkningskontroll kjent i alternativpressen, og avvist som konspirasjonsteorier i MSM. Men feks Agenda 2030, Event 201, de enorme konsentrasjonene av kapital og makt, og elitenes organisasjoner som Bilderberger, FN/WEF gjør at de som følger med på geopolitikk ser at dette kan sannsynlig være en styrt nedsmelting av verdensøkonomien.

Hensikten er som ved tidligere styrte krakkene, etter de igangsatte krisene konsoliderer bankkartellene sine posisjoner, for de blir reddet med bail-outs, og kjøper opp alle selskapene som blir på billigsalg. Etter hvert krakk tar globalismen store steg forover, kjennetegnet er enda større selskaper på stadig færre hender. Under femti personer eier nå mer enn halvparten av verdens befolkning, og enda færre vil det bli etter dette.

For å få tak i all tilgjengelig kapital vil nå den økonomiske eliten ikke stå i kulissene lenger, de vil styre sammen med politikerne. FN/WEF er starten på private-public styreformen, som kan iverksettes nå med korona-krisen som bakteppe. Den globale storkapitalen vil nå ha tilgang til statsbudsjettene og landenes aktiva for å finne mer kapital. Når dette er uttømt, kan neste styrte krise lede til en felles digital valuta og en kontantløs verden, elitenes våte drøm for total kontroll over individet.