Nyheter MDTV Forum Om Doner

Er all systemkritikk «konspirasjonsteori»?

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/er-all-systemkritikk-konspirasjonsteori/

Av Einar Flydal. Ja, jeg er faktisk enig med Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no, i hans innlegg i Aftenposten 8.1.: Det er all grunn til å være på vakt mot samfunnsnedbrytende teorier som spres på sosiale medier. Det er all grunn til å være på vakt mot avsindige samfunnsnedbrytende teorier som spres på sosiale medier…

9 Likes

En artig ny vri om konspirasjonsteorier er lansert;
Den gamle - Vi styres av en pedofil elite. Faktisk helt feil.

Unknown-1 images
images-1 Unknown-1

Den nye - Vi styres av en pedofil elite som også er kannibaler. Faktisk helt feil.
" - Puh. Så bra de ikke er kannibaler".

6 Likes

Her beviser Flydal at han kun har kunnskap om stråling, om alt annet i verden så har han vært en struts med hodet i bakken.
For all del, det viser jo bare at han er ekspert på sitt område.

Men å skrive at det er en konspirasjonsteori at Illuminati har hatt en finger med i valget er latterlig, det er vel en million ganger mer bevis på det enn at det eksisterer noe som heter 4G, 5G, WiFi, SMART meter mm.

Steigan har hatt store mengder artikler om Illuminati og hvordan de styrer verden.

De fleste har vel hørt om Bilderberg der de super rike i Illuminati inviterer politikere pg presse for å fortelle hva politikerne skal gjør og hva pressen skal skrive.

Som Steigan skriver og kler av Illuminati her så er dette det virkelige partiet som styrer verden og det er ingen som kan stemme på dette partiet.
Det å si at dette partiet ikke har hatt en finger med i USA valget grenser til å få en sinnssykdom diagnose.

Sensurerer man så er det bare en faktabekreftelse på det man sensurerer og det styrker påstandene som blir sensurert.

Det er uten unntak den som skal sensurere motparten som lyver.

Sannheten trenger ingen beskyttelse, det er det kun løgner som gjør.

En sannhet som ikke tåler å bli utfordret er en løgn.

Definisjon på en konspirasjonsteori er alt som avviker fra elitens løgner.
En konspirasjonsteoretiker er en sunn frik person med sunn skepsis og kritisk tenking som ikke tror på maktelitens løgner.

Før var konspirasjonsteoretikere en minoritet, nå teller de ca 90% av verdens befolkning.

Men for all del, stor respekt for Flydal og jobben han gjør selv om han har murt seg inn i en boks.

Tror ingen ønsker seg tilbake til der nazistene lagde store bål av bøker i gatene for at man var uenig i det som sto i dem. Sensur av nettet er det samme som digitale bokbål.

6 Likes

Den beste måten å stoppe sprø konspirasjons teorier på er ganske enkelt å stikke hull på de med å si sannheten… Med å innføre fascisme hvor det ikke lenger er lov å si sine meninger fritt så går meningene under jorden og blir ikke motsagt, vi er der nå…

Nå kan man ikke engang påpeke helt åpenbar korrupsjon uten å bli stemplet som “konspirasjons teoretiker” og alt som ikke makthaverne er enig i blir sensurert. Vi lever nå i en fascistisk verden lik Nazi Tyskland og Italia under fascismen.

4 Likes

liars

  • and, for the record:

REALITY IS MY RELIGION

3 Likes

Løgn er løgn.
Enten det er i form av markedsføring, pyramidespill, Mail med løfter om penger fra en rik onkel du aldri har hørt om, en politikers fagre løfter, nytale som «ny normal», medias overskrifter med gul og rød bakgrunn, krisemaksimering når noen tjener på at du er redd, den første sprøyte er gratis, m.m
Det å være skeptisk og ikke svelge en hver påstand er fornuft.

3 Likes

Og om de med makt tar feil, så går det jo ikke å stikke hull på boblen ved å si sannheten, så da må man sensurere, om man ikke vil henges ut som noen som støtter sprø konspirasjonsteorier.

nazi books

2 Likes

Mener du også at nazistene ikke brente bøker?

1 Like

Det var mest symbolsk og av typen ta med deg dritten din og brenn den, mens de allierte tømte biblioteker og brente bøker systematisk etter krigen og har fortsatt med til dags dato. (I hvertfall inntil for noen få år siden)

1 Like

At de superrike i USA har overtatt presidentembetet, det har jeg lurt på helt siden Reagan. Han hadde jo skjuespillererfaringen, og litt pampererfaring innen filmbransjen. Han var en av de mest effektive økonmiske deregulatorene noen sinne. Selv Trump sørget jo for at de superrike fikk et tresifret milliardoppsving i form av skatteletter og dereguleringer etter at han tiltrådte, og selv beriket han seg jo så til og med Fox News kunne se det.
At disse folkene ikke skulle være organisert så det duger, ville overrasket meg mer enn godt er. Men å blande inn pedofile, og bloddrikking som foryngelseskur, det hører mer hjemme i Transsylvania, liksom.
Ja, ja. Det er penga og makta som rår. Slik har det vært siden tidenes morgen, og jo før vi innser at det også er retninga for fremtiden, jo lettere er det å forstå hvorfor kineserne burer inn samfunnnedbrytere, mens USA lar dem hedres av sin egen president.
Kan noen forklare meg hvem som skulle styre, om det ikke var penga og makta?
Den uvaskede garde fra “gølvet”?
Eller selveste Q-Anon?

1 Like

images-1

He he…Takk for alle millionene dere ga oss.

4 Likes

Qanons tror at rike lokkes til å ha seg med unge jenter og gutter, og at dette blir filmet, og at nettverket dermed fikk utpressingsmakt til å kunne få makt til å ta over USA.

Hovedpoenget til at mange tror på dette, er at folket stemmer og stemmer, og blir resultatet alltid at de rike får mer, mens vanlige folk får mindre, og dette aldri gis noen god forklaring av merdia. Videre kan de observere at kommunister og andre venstreradikal er mest opptatt av å undertrykket den hvite arbeiderklassen, mens de lar rikingene bare bli rikere og rikere, så å radikaliseres i denne retningen er også utelukket.

Skylda for at mange av folket tror på Q-anon og lignende, ligger igjen hos journalistene, som stort sett bare bedriver utelatelseslyving og vinkling basert på sin rød-grønne religion, hvor den hvite arbeiderklassen spiller rollen som satan,. Den hvite arbeiderklassen vet at de ikke er satan, men velmenende mennesker, så da tror de ikke på noe annet merdia forteller heller, og da kan de likegodt tro på Qanon-teorier.

Avslutningsvis vil jeg rette et spark mot slike som deg, som nekter å være med på at venstreradikale har noen makt.

1 Like

Det er fakta at den katolske kirken har store problemer med pedofili. Hva Epstein drev med er også fakta. The wistleblower med Rachel weisz viser hva som kan skje i FN regi. Q teorien er ikke hovedsaklig at verden er styrt av satanistiske pedofile som torturerer og dreper barn. Q sier at en en gruppe i Usa skal redde verden fra disse satanistene. Det er q konspirasjonen. Det er fint for alle de menneskene som er overbevist om at det ikke er sant at det finnes mennesker som torturerer og voldtar barn for å drepe dem når de er ferdig. De lever i en mye bedre verden enn mennesker som baserer seg på en annen virkelighetsforståelse og kanskje andre erfaringer som vet at det finnes ekstremt onde mennesker som gjør de verst tenkelige handlinger. og at mange av disse menneskene også finnes på toppen i politikk og næringsliv og har stor makt. ps. at verden styres av p,s, k, heter pizzagate-konspirasjonen.

3 Likes

Venstresiden kunne hatt makt, siden det åpenbart er mange fler fattige enn rike, men vi nekter å organisere oss, fordi vi innerst inne håper å bli millionærer og kunne menge oss med de rike.
Dessuten er det alt for mange på venstresiden som mener at dersom en bare fikk utryddet høyresiden, så ville resten av oss ha det riktig bra. Se hva som skjedde i Russland da kulakkene ble fjernet eller i sørlige Afrika, da de hvite plantasjeeierne ble kastet ut, og venstresiden overtok eiendommene, men uten å ha peiling på hvordan de skulle drives.
Jeg mener, som mange vettuge mennesker, at Gerhardsens modell, der venstresida kontrollerer infrastrukturen og det sosiale sikkerhetsnettet, mens privat næringsliv får lov til å leke med resten.
Et helhetlig samfunn må ha plass til alle, men kan ikke la oligarkene overta det hele, slik som i USA, Arabia og nå snart i Norge og resten av Europa.

3 Likes

Pleier ikke å være enig med deg, men her treffer du spikeren ihvertfall litt på hodet. Dette er en stor del av det. Folk tror oppriktig talt at hvis de jobber hardt, finner på noe lurt eller har litt flaks så blir de “rike”. Alle kan klare det, ikke sant? :smiley: . “American dream syndrome” kan vi kanskje kalle fenomenet.

Det andre er jo at elitene aktivt motarbeider organisering av folket, og driver aktiv “splitt og hersk” osv. fagforeningsknusing er jo favoirtthobbyen deres (etter revejakt).

En sånn modell, hvis den forblir ukorrumpert, kan jeg støtte. Problemet nå er jo at systemet har blitt helt råttent, og politikerne er for det meste kjøpt og betalt, ikke med cash, men ved å bli en del av “gutteklubben grei” eller oligarkiet, hvor de kan få nærmest ubegrenset karriæreutvikling i internasjonale organer hvis de spiller kortene sine rett (se på bulke-jens for eksempel, Terje Røed Pedo-Larsen osv.)

3 Likes

Savner bildet av Epstein og Terje Rød-Larsen? Fant du ingen med klær på?

1 Like

cae59c304b1c520d28c55dcc54280954

Terje bak den pedofile Woody Allen med solbriller

7MWuPKmF-XFriNhDO3IbZAuNF-QDmLe4-hBN2nklruSg
En fordel at Mona og Terje er så ulike.
Nrk

2 Likes

Venstresiden har makt, da dere kontrollerer media, akademia og mye av byråkratiet, og det klinger så falsk når dere nekter å innrømme dette.

Trump hadde ikke blitt fjernet fra nettet, om ikke venstresiden hadde jobbet for at muligheten var der og skreket om at den måtte brukes på Trump og hans tilhengere.

At venstresiden bruker makten sin på mye idioti, kan jeg være enig i, men det blir feil å si at det er kapitalismen som styrer alt i vestlige samfunn.

hyp 2

1 Like

Qanons tror at rike lokkes til å ha seg med unge jenter og gutter, og at dette blir filmet, og at nettverket dermed fikk utpressingsmakt til å kunne få makt til å ta over USA.

Hvorfor tror du eliten fikk sånn hastverk med å utdanne fotfolket om deep-fakes…
En teknologi de ellers ville fortsatt holdt hemmelig til eget bruk og bedrag.

Om pornobevisene kommer, om dypstaten noengang vil utfordres, skal vi lures til å tro at ekte er fake.

1 Like

Er vel et begrep som kommer fra reddit og er vel derfor et folkelig skapt meme, så jeg ser ikke helt at eliten har gjort dette.
Når det gjelder dypstaten, så er dette et begrep som kommer fra Tyrkia, og betød opprinnelig sentrale byråkrater og militære som var makten bak makten. Tyrkia er også et eksempel på at dypstaten kan slås, da Erdogan sitter på makten der nå, selv om jeg ikke er enig i at det er noen stor forbedring.