Nyheter MDTV Forum Om Doner

Epsteins mistenkte hallik arrestert

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/epsteins-mistenkte-hallik-arrestert/

Ghislaine Maxwell, som er mistenkt for å ha fungert som hallik for avdøde Jeffrey Epsteins pedofile nettverk, ble arrestert i New Hampshire 2. juli 2020. Maxwell har vært på rømmen siden Epstein ble arrestert og etter hans angivelige «selvmord» har hun visstnok holdt seg skjult i sikre leiligheter i flere land. Aktor Audrey Strauss i…

4 Likes

Shaun Attwood leser siktelsen:

Plastikk i havet


http://www.terramar.org/en

Alice Rogoff startet Arctic circle med den islandske presidenten Grimsson. Hun heter idag Rubenstein og er gift med David Rubenstein. Og har hatt Obama på middagsbesøk
1 Like

hun virker ikke så farlig? Bortset fra der hun snakker om at du kan eje havet og med alt det den indeholder af diamanter og “assets”. Interresant karakter. Så der hun ikke skaffede “massører” til den pædofile Epstein prøvede hun at redde havet? Eller det hva endnu et forum som gav hende adgang til at komme i kontakt med magtfulde personer og så afpresse dem ?

1 Like

Å samle ungjenter var bare en del av jobben. Den viktigste delen var å finne inflytelserike personer som var villig til å pule dem. Og dermed havne i nettet. Jeg tror dette er en mer massiv aksjon enn det syntes. At hun kommer fram nå er neppe tilfeldig. Hun har fransk statsborgerskap og kunne lett fått et israelsk. Hun ønsker å bli tatt. Og det kan kun skyldes informasjonen hun sitter på. Vi kan forvente oss et politisk jordskjelv framover. Det vil spille rett inn i den nåværende politiske situasjonen i USA. Hun representerer et sionistisk nettverk som forsøker seg på statskupp. Tror ikke et øyeblikk Epstein er død. Patologen som skrev ut dødsattesten er den samme som mente at George Floyd ble drept. Anklageren som nå har saken (Strauss) fikk jobben for kun få dager siden. ++

Coroner Michael Baden er nok en del av globalist mafiaens teaterteam. Han var til og med med på O.J. Simpsons mord rettssak, hvilket var teater fra begynnelse til slutt. Den drepte, Nicole Simpson, var til stede under rettsaken, hun spilte søstra.

1 Like

Jeg også overrasket over hvordan hun dukkede op,det bliver spændende og se hvad som kommer til at ske .

Mord eller selvmord er bare tåkelegging. Denne operasjonen ble gjennomført med en hensikt. Ghislaine er ikke i noen fare. Hun er hos sine egne nå. Og vi skal snart få se hva operasjonens målsetning var. I min teori ser jeg for meg at det kommer en bølge arrastasjoner. Trump, Clinton, Biden etc etc. Ingen som var innom dette nettet burde føle seg trygge nå. Det gjelder også nordmenn

De mektige to søstrene til Ghislaine lager bl.a. etterretningsverktøy for FBI, og nå vil MSM (og “alt news”) ha oss til å tro at Ghislaine er arrestert av nettopp FBI. Og hvor ble hun arrestert? Hva slags utspekulert sted var det hun gjemte seg på? Jo, i sitt eget hjem.

Så etter at FBI angivelig har lett med “lys og lykte” etter henne i mange måneder, over hele verden, finner de henne … i sitt eget hjem. Hvorfor lette de ikke der før?

Beklager, men hele historien er bullshit fra ende til annen. Like mye bullshit som at Jeffrey Epstein noensinne har satt sin fot i et fengsel.

Poenget her er at vi skal krangle om hvorvidt Epstein/Maxwell ble myrdet, begikk selvmord, eller ligger og soler seg på en strand i Tel Aviv. Vi skal krangle om dette, fordi vi da ikke legger merke til hvem som hersker over oss, og hvordan de gjør det. Vi skal for enhver pris være splittet, slik at parasittene kan fortsette å utnytte oss, og fortsette å drive med krig, child trafficking og langt verre ting.

Sirkusshowet kulminerer den 7. juli, da MSM kunngjør at hun tok sitt eget liv i fengselet, mens “alt news” samtidig sier at hun ble myrdet.

Men det finnes en verden utenfor sirkusteltet også. Der fortsetter FBI, CIA, Mossad (Epstein/Maxwell m.fl.) og resten av de kriminelle å herje. Uten at rettferdighet skjer fyllest. Iscenesatte arrestasjoner og rettssaker har verden hatt nok av. Iscenesatte selvmord/drap likeså.

https://mobile.twitter.com/_whitneywebb/status/1278689683636211712

Hvorfor ble kommentaren min her slettet?

Edit: Nevermind, den dukket opp igjen nå. Bare slett dette.

Det var en litt merkelig måte å si det på. Slik oppsettet er beskrevet, kunne ikke disse innflytlesesrike personene bruke topplokket såpass at de skjønte opplegget, men uanfektet slapp ned buksene. DET er et problem.
Og selvfølgelig hvem som har tilgang på informasjonen.
At Maxwell ble arrestert akkurat nå, har nok mye med det å gjøre. Sjefen til Strauss,- Berman, ble sparket av Barr( sannsynligvis på grunn av dette), og det er bare et tidsspørsmål når Strauss får ny sjef.
Maxwell er etter sigende villig til å legge alle kort på bordet, men det er er det nok ingen som ønsker. Dette er garantert et ledd i krigen mot Trump. Både Strauss og Berman er liberale jøder.

Ghislaine og Epstein også. Poenget med jakt er ikke åtet, men byttet. Syntes du det er merkelig?

FBIjoggers

1 Like

Jeg tror ikke det er planlagt noget mod Trump, Trump og hans svigersøn har været en kæmpe støtte til Israel hele tiden, hvis de ville have haft lyst til at få Trump væk så de ville have gjort det for længe siden, Israel og USA Deepstate er forelsket i Trump, Israels "aftale med Palæstina er Israels våde drøm. Trumps USA skaber splittelse iblandt arbejdere og de rige blive rigere og de fattige fattigere , alting er “buisness as usual” Hvis de ville have haft Trump væk så havde de ladet Bernie Sanders eller Tulsi Gabbard gå i flæsket på Trump, istedet kommer det til at være den halv senil demente Biden som ikke kan se forskel på sin søster og kone. Trump kommer til at spise ham råt i en live diskussion. Det er ikke imod Clintons og biden hellere, Clintons har så meget skidt på hænderne i forvejen ,det samme med Biden og hans søn Hunter , som har stjålet fra det Ukrainske folk via den korrupte regeringen og puppet regimet til USA. Den her afpresningsoperation er ikke slut den fortsætter stadigvæk mod eliten, 0.01 % folkene , som en kontrolmekanisme mod de som de har noget på som vi ikke ved hvem er, en påmindelse om at de som har det godt på toppen kan ende ude i kulden hos pøblen hvis de ikke er loyale mod deres egen klasse.

2 Likes

En annen rute til nettverksbygging. Her i nord. Alice Rogoff starter Artic Circle med Islands president GrimssonAlice heter nå Rubenstein og er gift med David

De holder middagsseleskap for Obama

En mnd før Epsteins “selvmord” melder Bloomberg at det er tatt store beslag på hans eiendommer og FBI ønsker å snakke med alle som har flydd Lolitaexpressen. Siden det har det skjedd lite
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-08/if-you-flew-the-lolita-express-the-feds-want-to-talk-to-you

Det er nå dukket opp et bilde fra 2002 med Maxwell og Kevin Spacey sittende på den britiske tronen melder The Telegraph. Dette skal ha skjedd under et besøk Bill Clinton hadde i Buckingham