Nyheter MDTV Forum Om Doner

Energipolitikk eller klimapolitikk?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/energipolitikk-eller-klimapolitikk/

Av Odd Handegård. Debatten i det siste illustrerer hvor lett det er å avspore en viktig diskusjon om fornybar, norsk energi. Opprettelsen av organisasjonen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» (FMK) er for mange sikkert et forståelig uttrykk for en naturlig frustrasjon over den offentlige klimapolitikken. Men FMKs forestillinger om at klimaendringene ikke er menneskeskapte, blir dessverre et…

5 Likes

Handegård anbefaler at debatten skal appellere til sentrum, de som er ikke er interessert i debatter, utover emosjonelle NRK-oppslag?
For meg er det ikke opplagt.
Siste presidentvalg i USA var mellom 17 sentrumskandidater, hvor trynet og stil var det mest orginale, og så hadde vi Trump, som MSM Media angrep morra som kvelds. Presidentkadidat-debatten ble åpnet med at Megyn Kelly anklaget Trump for å være “sexist”


ELECTION 2016

Trump goes to war with ‘bimbo’ Fox News star

Bunnlinje: Amerikanerne elsker “underdogs”

Debattene har vært ført fra skyttergravene, ingenting har skjedd og politikerne har uhindret kunnet fortsette sin meningsløse energi- og klimapolitikk. Debatten har vært dødfødt

Dette er en korrekt observasjon av Handegård mener jeg. En amper og livlig debatt som aldri forlater de fastsatte pratepunktene og all informasjon som kan gjøre at noen klarer å se ut over sandkasseperspektivet blir sensurert bort.
Hovedfokus blir alltid værende rundt hvorvidt menneskelagd co2 Er driver av klimaendringer. Og av en eller annen grunn er det ikke lov å nevne ting som https://www.forbes.com/sites/trevornace/2018/05/10/china-is-launching-a-massive-weather-control-machine-the-size-of-alaska/#5c23a9556315
Da det nok er veldig ubeleilig for dem som mener at menneskene ikke KAN påvirke klimaet. På den annen side så skjønner jeg veldig godt at folk ikke tror på co2 regnestykket.(Militære utslipp av co2 untatt fra regnestykkene f. eks.)Siden det så tydelig har en helt annen agenda i bunn enn miljøvern. Takk for at du tar opp denne problemstillingen, la oss håpe det kan få flere til å se på ting med nye øyne.

3 Likes

Jeg sjekket “debatten” om EAT-dietten på YT.
INGEN DEBATT.
YTs policy er å gjemme unna dem som ikke støtter klimahysteriet … iblandet advarsler / demonetarisering
Det er noen få i Norge som tar til motmæle, deriblant Helge Lurås.

Det er pga av at Steigan lar klimanazister som Odd H slippe til at jeg sluttet å donere penger til Steigan.

Jeg betaler ikke for min egen død, at barn lar seg hjernevaske kan jeg skjønne siden hjernene deres ikke er utviklet enda, men at voksne folk tror på en så spinnvill dommedags-konspirasjonsteori som global oppvarming er bare helt utrolig.

Dette var en forretningside fra milliardærklubben Club og Rome på 50 tallet om hvordan de skulle skattelegge været som ville gi dem super profitt til evig tid og ikke minst en enorme makt, en vannvittig makt, ultimat makt over alt og alle.

Alle som har lest bøker og sett dokumentarer som Veien til Makten og hvordan det tredje rike reiste seg ser at det er nøyaktig samme familiedynastier som fikk det tredje rike opp som nå skal reise det tredje rike 2. IBM, Henry Ford, Rothchilds, Rockefeller, Bush familien, Farmen og mange mm. Hitler var bare en dum puppet partiet hadde leitet etter i flere år som var flink og tale som kunne reise partier for dem.

Denne gangen skal de eie hele verden og alle som bor på den, de skal ha makt over liv og død, siden de eier og kontrollerer alle informasjonkanaler så faller mange for hjernevasken.
Propaganda fungerer jo kun når den blir uimotsagt.

Helt nøyaktig samme oppskrift som sist, nå som sist så er det de intellektuelle som skal utryddes som er de nye jødene.
Sier du at sola styrer været så skal du på bålet.

Man hjernevasker en hele generasjon med ungdom til å bli grønne fanatikere. Jeg har allerede sett flere kommentarer fra den grønne horde som kaller det som skjer i Kina for en God start.

Nok en gang så vil vi se store folkemord støttet av fanatisk ungdom.

Ingen bryr seg om fakta som at det ikke finnes en eneste forsker eller vitenskapsmann på kloden som støtter dommedagskonspirasjonsteorien om global oppvarming som ikke får betal for det og de som får betalt sier jo hva som helst så lenge de får betalt, om ikke så havner de på gata.

Nå de snakker så skulle man tro de var 3 år gamle og lettere tilbakestående… din promp, basj, klimafornekter osv

Du finner ikke en eneste person i verden som benekter at vi har vær og at det endrer seg, været har endret seg hvert eneste sekund i 5 milliarder år og vil forsette å gjøre det!

Kunne like gjerne kalt de solfornektere siden solen bytter mellom dag og natt 24/7 og kreve at man skal betale skatt til super eliten for å få sol 24 timer i døgnet.

Det er på tide at foreldre tar barna sine i ørene og rister av dem den grønne nazisme propaganda forbannelsen som er på vei til å utrydde oss alle med en globalt diktatur/tredje Rike 2 som vil sende oss alle rett til helvete.

2 Likes

Litt underlig at Odd H undergraver sin egen sak
Ann Bressington Exposes Agenda 21, Club of Rome
I offisiell presentasjon av EAT lærer vi at de jobber for Agenda 2030 … egentlig Agenda 2050
(alt sammen subprogrammer for Agenda 21)

Agenda 21 = deep state. Så Gunhild Stordalen blir en nyttig idiot for deep state

1 Like

Snodig at klimanazistene og natur terroristene kaller seg grønne, de som vil ha mindre CO2 får jo det stikk motsatte.

CO2 er molekylet som gjør kloden grønn og frodig, gir oss mat i overflod, jo mer CO2 jo mer mat og grønnere planet.

CO2 har så kart ingenting med været å gjøre.

De bør helle kalle seg de sorte, de brune eller de grå for det er nettopp slik planeten blir uten CO2!

Naturvernere bør vi støtte, klimanazisme er det motsatte, de bør man sende til månene så de får sin drømmeplanet der isteden for å plage oss andre som ønsker en grønn og frodig planet der menneskeheten kan trives i fred og harmoni. .)

Menneskeskapte klimaendringer har vi hatt lenge, men det skyldes geoengineering, climate engineering utført av psykopater med psykopati på høyt nivå.

4 Likes

Vi lærte fotosyntesen på skolen.


Schematic of photosynthesis in plants. The carbohydrates produced are stored in or used by the plant.

EAT-dietten er 90% vegetarkost. Den professoren som presenterte EAT-dietten omtalte at å være vegan var “helt ok”, altså 100% vegetarkost.

Selv om grønt har alle vitaminer/mineralene vi trenger, minus b12, flere av mineralene er ikke opptagelig for kroppen. Bare kjøtt tilbyr et fullt spektrum av bio-opptagelig mineraler. Soyaolje/rapsolje som fett er opplegg for genocide.

Hva EAT-dietten er full av, “fullkorn”, er det som vi ikke trenger i det hele tatt. Hva som av vitalt for å unngå inflammasjoner og hjertekarsykdommer, animalsk fett, mangler i EAT-dietten. Margarin idag er et fabrikkprodukt laget for å ligne smør. Margarin erstatter ikke smør. På sykehus og eldrehjem fores pasientene med plantemargarin 3 ganger om dagen. Levetiden er ca. 4 år -> død av alle mulige sykdommer som har rot i kostholdet og piller.

Hva som er helsedirektoratets kostholdsråd i Norge stammer fra USA, og de følges ganske godt i USA av folk. Forbruk av korn, grønt, frukt og margarin økte som resultat av kostholdsrådene i USA.
Nye opplysninger: 75% av dem over 65 år i USA har 2 eller flere kroniske problemer.
Totalt antall som har 2 eller flere kroniske problemer i USA er astronomiske 100 mill.
Kornprodukter fører til fedme og inflammasjoner.
Gjør en enkel sjekk på egen familie: Hvor mange spiser brød, og hvor mange har fedme og inflammasjoner?

2 Likes

“- og ei stor gruppe i midten med folk som er usikre på hva de skal tro (45 %), eller som mener at klimaet endres av flere ulike årsaker”.

Til de som usikre på hva de skal tro:
Norge trenger ikke vind eller bølgekraft, vannkraftverkene produserer mer enn nok i dag til industri og husholdninger. Hvis vi trenger mer kraft har forskning vist at vannkraftverkene kan oppgraderes til å produsere 22-30 TWt mer uten å beslaglegge naturareal.

Vind og bølgekraft her i Norge som optimistisk skal gi 50-80 TWt vil ikke hjelpe kontinentale Europa i det hele tatt, som har et forbruk på mange tusen terrawatttimer. 50-80 TWt kan hvilket som helst av de store landene spare inn med enøk tiltak.

Det er storkapitalens politikere og MSM med sitt “Norge grønt batteri for Europa” som har rundsnakket mange til å tro at kraftkabler til Europa fra “energirike Norge” til “energifattige” Europa hjelper klimaet uten å fortelle at Europa har et kraftforbruk og produksjon på mange tusen TWt.

ACER og utenlandskabler er et påfunn fra storkapitalen for å få kontroll og etterhvert eierskap til Norsk vannkraft, og få pålitelig og billig Norsk vannkraft kraft inn på et europeisk kraftmarked, hvor kraftspekulantene på kraftbørsen kan tjene mye på den. Siden Norge da blir en del av et europeisk kraftmarked, må vi betale samme pris som andre, feks for tiden er prisen per TWt omtrent det dobbelte i Tyskland.

6 Likes

Hvis vi trenger mer kraft har forskning vist at vannkraftverkene kan oppgraderes til å produsere 22-30 twt mer uten å beslaglegge naturareal.

Akkurat det er ikke 100% riktig. I det tallet du viser til er det tatt med at endel vannmagasiner vil få økt tilførsel av vann fra vassdrag som i dag ikke er regulerte, herunder også vassdrag som ligger noe lavere men hvor vannet kan pumpes opp og gi en nettogevinst fordi fallhøyden fra hovedmagasinet er høyere. Men for svært mange vannkraftverks del dreier det seg bare om tekniske forbedringer slik som særlig nye eller forbedrede vannveier, nye generatorer og turbiner framfor alt.
Jeg tror det blir mer riktig å si at ny arealbruk vil bli veldig begrenset ift. den store energimengden ny kraft, og i forhold til vindkraft bare småtteri.

2 Likes

Det er da ikke uten grunn det kalles New World Order :wink:

2 Likes

Det er der jeg hører hjemme. Ja, klimaforandringer er naturlige MEN menneskeskapt forurensing er et reelt påvirkende faktum og det meste kommer fra krig, ikke landbruk eller familiehandleturer.
Og ja, det finnes mer enn nok kraft så ja, eliten er ute etter å melke oss som de alltid er.

2 Likes

Da man sjekket hva klimaforskerne trodde var det et mindretall som mente at klimaendring var menneskeskapt. Så omskrev de det til at 97 av 100 klimaforskere støtter Gro Harlem Brundtland++.
Da de manglet argumenter diktet de opp argumentene. Fortsatt bruker de fiksjon for å begrunne menneskeskapt klimaendring - på nivå med “6 mill” jøder.
Så nå står vi der med at norsk skole er falsk vitenskap, og 90% på Stortinget representerer falsk vitenskap

Enig med Handegård bortsett fra at det svakeste punktet i klimapolitikken er nettopp CO2-teorien.

Derfor er heksejakten i full blomst mot professor Lennart Bengtsson , professor Judith Curry , Professor Roger Pielke jr. , Richard Lindzen (bakgrunn fra bl.a. UiO) osv - mange med et par hundre fagfellevurderte artikler om klima bak seg og bakgrunn nettopp fra IPCC - og vært med i Senathøringer , blitt blokkert i vestlige vitenskapstidskrifter , publisert i kinesiske journaler osv.

Hvorfor denne desperate jakten på de som våger å stå opp?
Kan det være fordi tungvektere kunne trekke seg fra IPCC på faglig grunnlag uten konsekvenser - så kunne kanskje flere gjøre det samme.

Kjernepunktet i debatten er klimafølsomheten for CO2 .

Slå opp på redigeringsiden på Wikipedias profil for Lennart Bentsson , så kan man ut fra aktiviteten se hvilken dato han trakk seg fra IPCC og gikk sammen med gruppen av professorer som går mot IPCC. Det er helt tydelig at svertekampanjer av denne typen er organisert.

Det verste i Wikipedia er pyntet på , så det ikke skal se ut som undermålere redigerer klimadelen.
De som har startet Facebook-gruppen mot klimapolitikken vil bli forsøkt hetset , svertet og mistenkeliggjort med alle kunstens midler.

Menneskeskapt:
Human activity has been 100 % proven to be responsible for all propaganda.

4 Likes

Den kampanjen har allerede startet. Og Nrk leder ann

2 Likes