Nyheter MDTV Forum Om Doner

"En virkelig opposisjon"

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/en-virkelig-opposisjon/

NRKs Jan Espen Kruse ønsker «en virkelig opposisjon» i Russland. Hvorfor ikke i Norge, Kruse? Det at man er i opposisjon i en nasjonalforsamling betyr ikke at man er uenig med regjeringen i alt. Det bør Kruse vite som er fra et land der ALLE på Stortinget, fra SV til FRP, stemte for krigene mot…

7 Likes

Hva er det som er ekstremt med Nevalnyj?

Hvis det er riktig som du påstår, at det øker sjansen for borgerkrig hvis Navalnyj og hans likesinnede får mer makt, må det være slik at disse folka ikke bare utgjør en liten og ubetydelig gruppe (Navalnyj er bare en «blogger» ifølge Putin), men at de har en mye større base, med dertil tilhørende våpen, ja kanskje deler av hæren vil støtte ham. Hvis du ikke da mener at CIA har smuglet inn våpen til Russland.

Du og Putin nærer åpenbart en frykt for Navalnyj. Selv om han bare er en tåpelig influencer. Kremt.

3 Likes

I virkeligheten er det media som skal være vel så mye i opposisjon og ta sannhetens og rettferdighetens side som motsats til alle politiske agendaer, men det har vært skuffende og innse hvor ‘Pravda’-lik norsk media er.

Som du sier; pressen opptrer vel så mye som aktivister enn de nøytrale og nøkterne analytikere de burde være. Utrolig skuffende og direkte flaut.

RT er jo russisk statlig «propaganda». Men interessant å se hvordan RT lager er poeng av at han er en ekstrem nasjonalist.

Personlig er jeg skeptisk til Navalny, jeg mener Russland hadde fortjent bedre. Han vil styrte Putin og hans oligarker, men utover det? Lite av politiske visjoner.

Da vet man jo hvor de står. Hva vil du beskrive Nrk som?

Ikke langt unna. Men jeg syns NRK gjør mye bra også. Men når det gjelder politikk vet man stort sett hva man får.

Siden de både propaganderer multikulti og Navalny hadde det jo vært interessant å vite hva de mener om å skyte folk fra Kaukasus som en politisk visjon.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.