Nyheter MDTV Forum Om Doner

– En utlevering av Julian Assange truer ytrings- og pressefriheten på globalt nivå

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/en-utlevering-av-julian-assange-truer-ytrings-og-pressefriheten-pa-globalt-niva/

Dersom varslere straffeforfølges, slik USA nå ønsker, vil dette dramatisk innskrenke ytrings- og pressefriheten på globalt nivå. Det kan ikke skje. Dette skriver sjefredaktør Tom Erik Thorsen på lederplass i avisa Varden. Thorsen skriver videre: I disse dager pågår det høringer, i praksis en rettssak, om hvorvidt Julian Assange skal utleveres til USA. Amerikanske myndigheter…

7 Likes

Craig Murray er veldig flink, ja. Han er like uredd som du, steigan og mange andre som taler sannheten. Men selv om det er mange stemmer som taler sant er det fortsatt ikke nok.
Enhver person som titulerer seg selv som journalist bør finne samvittigheta si og forlange at arbeidsgiverne enten lar dem gjøre jobben sin eller forlate arbeidsplassen og samle seg om å lage egen mediabedrift. Eliten eier jo alt unntatt modige folk som dere.

4 Likes

Mediene har de samme finansielle eierne som krigsvåpen-industrien, og den globale storkapitalen bruker krigsmaskinen for sin globalisme. Medienes oppgave er først å forberede og rettferdiggjøre krigene for de vestlige befolkningene, og så startes krigen når befolkningene tror at krig er nødvendig.

Når den globale storkapitalen vil legge et land under seg og det ikke nytter med bare økonomisk krigføring, utroper Presidenten og utenriksdepartementet i USA statsoverhodet eller regjeringen til tyrannisk og despotisk via sitt propagandaapparat vestlig presse og media, og når befolkningene mener at verdenspolitiet USA bør gripe inn, går USA/NATO til angrep. Irak, Libya, Syria og nå snart Iran og Venezuela er noen eksempler fra nyere tid.

Det Assange har gjort er å avsløre krigsforbrytelser, som massemord på sivilbefolkninger. Han har ikke avslørt militære hemmeligheter som for eksempel strategi etc. Han har med andre ord gjort det en journalist skal gjøre, journalistikk. Og det liker ikke den globale storkapitalen, for deres agenda er NWO, eierskap og total kontroll over hele verden med alle midler, selv om verdens befolkning desimeres med milliarder.

Journalister og redaktører i storkapitalens MSM gjemmer seg bak at de må skrive og presentere saker som eierne vil, ellers får de sparken og svartelistes, det er det flere eksempler på. Men det de gjør når de lyver ved å unnlate blir for alvorlig til å unnskyldes når millioner dør i storkapitalens kriger, og elendigheten av korona-krisen de har konstruert og overhypet for sine eiere.

MSMs kjøpte journalister har gått til angrep på en journalist for at han bedriver journalistikk. For mange ledende MSM journalister har gjort dette mot Assange på en måte som viser at de ikke har integritet som journalister i det hele tatt, de bare tar i mot pengene. Det er det ingen unnskyldning for.

6 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.