Nyheter MDTV Forum Om Doner

En deprimerende oversikt

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/en-deprimerende-oversikt/

Av Odd Handegård. Vedlegget her er ingen hyggelig lesning. Det gir en oversikt over utbyggingen av vindkraft i Norge, også hvordan utenlandske eierinteresser etter hvert har overtatt mer og mer. Vindportalen Midt i 2019 var det bygd ut 40 vindkraftprosjekter, mens 21 var under bygging. Også i 2020 er det forventet en viss utbygging –…

2 Likes

Rosa Koire sier første minutt at hva hun snakker om er Agenda 21 … ikke Agenda 2030
Kanalen John Nord har ikke postet noe på 7 mnd. Ble stoppet av youtube for piratkopiering ?

Petimeter. Kan du som er så vis fortelle meg hva slags PROMIS dette er?
https://www.promis.no/index.php/en/

De har Skatteetaten, tollvesenet,p politiet og NAV på sin skryteliste. Kan jeg nå være helt sikker på at alle mine data blir lagret i Israel?

Linken sier meg ingenting

Trine Matilde Langeland
Jødisk?
Jeg har en mistanke om at de alle sammen har hus og bil, og det er penger som er gulrot for dem

OK - jeg ga deg sjansen. Igjen - og det var selvfølgelig dumt av meg. Du er jo kun her for å masturbere.
PROMIS- software ble utviklet i USA av LEAA (Law Enforcement Assistanse Administration), og “beslaglagt” av justisdepartementet. Senere ble det stjålet av Israel og utstyrt med en bakdør.Dette ble solgt til land rundt omkring i verden. At det finnes et selskap kalt Promis som selger akkurat slike “tjenester” til norske myndigheter, som PROMIS er ment å gjøre, er ikke betryggende. De er ikke kjent for å la andre bruke navnet sitt. De har forresten også Statkraft og Telenor på kundelista.
https://www.mintpressnews.com/mega-group-maxwells-mossad-spy-story-jeffrey-epstein-scandal/261172/

Igjen ser vi hvordan du prøver å gi Isreal skylda for hva som helst

“Senere ble det stjålet av Israel og utstyrt med en bakdør.”

Promis ble stjålet av den amerikanske staten fra private entreprenører

During the 12-year long legal proceedings, Inslaw accused the Department of Justice of conspiring to steal its software, attempting to drive it into [Chapter 7](https://en.wikipedia.org/wiki/Chapter_7,_Title_11,_United_States_Code) liquidation, using the stolen software for covert intelligence operations against foreign governments, and involvement in a murder. These accusations were eventually rejected by the special counsel and the Court of Federal Claims.

Jeg skrev at det først ble stjålet av det amerikanske justisdepartementet, men du leita deg selvfølgelig fram til der jeg trakk inn Israel.
Hvis du hadde spandert å lese mine lenker, som du aldri gjør så hadde du kunne spart deg for noen avslørende innlegg. Og Israel er ondskapens hjerte, slik de har vært siden jakob fikk navnet. Det er ikke noe de kan noe for- de er blitt tildelt den rollen. Av sjefen sjøl.

Nei. Det var ikke det du skrev.

PROMIS- software ble utviklet i USA av LEAA (Law Enforcement Assistanse Administration), og “beslaglagt” av justisdepartementet.

Du skriver at det var et statlig organ i USA som utviklet Promis, og at et annet statlig organ overtok styringen (stat er stat).
Rettsaken om Promis handler om at private entreprenører anklaget den amerikanske stat for tyveri
(utviklerne oversendte kildekode til staten i den tro at de ville få en salgskontrakt. Da stjal staten hele programmet, og utviklet en bakdør til programmet. Så ble programmet solgt til intetanende statlige kunder … uvitende om at USA hadde en bakdør til alle data som ble lagt inn av brukerne … nærmest en forløper til iPhone)

"Senere ble det stjålet av Israel og utstyrt med en bakdør.”

Det var USA som utviklet en bakdør som CIA o.l. kunne bruke for å samle inn informasjon