Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Emiratene er nå under Israels kontroll

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/emiratene-er-na-under-israels-kontroll/

Fredsavtalen mellom Israel og De forente arabiske emiratene som ble kunngjort 13. august 2020, er ingen fredsavtale, det er en kunngjøring av Israels kontroll over Emiratene. Dette skriver Khalil al-Anani i Middle East Eye. Al-Anani er forsker ved Arab Centre for Research and Policy Studies i Washington DC og assisterende professor ved Doha Institute for…

2 Likes

De har blitt kontrollert av dollaren, fra begynnelsen på sytti-tallet, og dollaren har vært i hendene på sionister.
De er heller ikke alene - Kosovo inngår avtale, så snart Serbia har anerkjent dem.
Legg merke til reaksjonen fra Serbias president, når Trump annonserer de sentrale punktene i avtalen.
Det kan virke som ambassade-flytting er det viktigste.

Bibi har også besøkt Marokko og Sudan. Numerologien krever minst sju.

Men det ser ikke ut til å hjelpe stort for de som alt er i forbund:

1 Like

Kan en drone ta selvmord?

Hvis de er designet for engangs-bruk så kan de vel kalles det?

Clas Ohlson. Leverandør av selvmordsprodukter

I det offentlige Norges media er det nærmest ufattelig mye ønsketenkning ute og går når det gjelder alle “fredsavtalene” som Israel gjør med arabiske stater.Mest ekstreme i så henseende er miljøet rundt document og resett med Tybring-Gjedde som euforisk talsmann: Trump fortjener Nobels Fredspris for hva han har fått istand.
Hva forestår? De statene som nå omdannes til israelske klientstater,Emiratene og Bahrain,etc vil bli polariserte og terroristisk vold vil bli trappet opp av miljøer som hater denne utviklingen.
Av en eller annen merkelig grunn har man sluttet å skrive om det globale Jihad i Norge. Et hederlig unntak var Helge Rønning i Klassekampen som skrev av Jihad også hadde fått fotfeste i Mozambik. Mali-Sahel sonen er preget av Nato-Jihad krigene.
Vi husker at Erling Folkvord gjorde de utroligste tankeøvelser for å prise hvor taktisk klokt det var av Kurderne å alliere seg med USA,opptre som EU og Natos bakkestyrker i regionen.
Allerede nå kan vi se at dette taktiske genigrepet får drastiske konsekvenser. I Kurderspørsmålet har Tyrkia og Iran gått sammen og angriper Kurdistan fra hver sin vinkel.Det fryktes blant Kurderne at Tyrkia vil erobre Erbil som er hovedstaden.
Men den sentrale svakhet ved offisiell tenkning - som egentlig er normal ønsketenkning – er at det alternative Arabia skrives ut av bildet. Og især det faktum at det globale Jihad bygger seg opp som en faktor i verdenspolitikk. Det er det ingen som liker,derfor er det upassende å si det. Ja,selv i Malmø og Gøteborg er dette upassende tale.

1 Like

ISIS har lovt å ikke angripe israelske interesser og har bedt om unnskyldning når det har skjedd.
Når Israel og Saudi Arabia formelt anerkjenner sin allianse er den saken ute av verden.Det handler tross alt om å få hasen på Hizbollah, houthiene og Assad. Les Iran.
Her en filosof som mener det er bedre i Libya nå enn før og mener ISIS ikke ville ha eksistert om vesten hadde gjort med Assad som de gjorde med Gadaffi

1 Like

Er dette en fredsavtale, der formålet er krig?

Felles fiender har historiskt sett ført til vennskap, men aldri av langvarig karakter.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.