Nyheter MDTV Forum Om Doner

Eksmuslimer i Norge er en glemt og dobbelt utsatt minoritet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/eksmuslimer-i-norge-er-en-glemt-og-dobbelt-utsatt-minoritet/

Venstresidens «beskyttere» av minoriteter svikter eksmuslimer totalt. Av Hedda Mulholland. Adferdsbiolog, aktivist og medlem i Rødt. Jeg reagerer som de fleste sterkt på den hatefulle rasismen til Stopp islamiseringen av Norge (Sian). NRK Debatten skal ha ære for å sikre ytringsfrihet også til dem som misbruker den til å spre hat. Jeg reagerte imidlertid også…

3 Likes

“Rune Berglund Steen sa selv i Debatten at antirasisme handler om å beskytte minoriteter”.
ARS arbeider utrettelig for en verden uten grenser for andre enn Israel. I dette globale konseptet er det viktig at ikke nordmenn definerer seg som en truet minoritet. Men en undertrykkende majoritet av innvandrere fra MENA. Da blir nødvendigvis en ateistisk araber en femtekolonnist til denne strategien. Som adferdsaktivist og medlem av Rødt burde du skjønne såpass.

“-Statsminister Erna Solberg, du røpet en liten lekkasje, dere vil bevilge ti millioner ekstra for å bekjempe hat mot muslimer. Hva skal det gå til?”.

https://www.nettavisen.no/nyheter/handlingsplan-politiet-skal-registrere-hatkriminalitet-mot-muslimer/3424022775.html

Edit; Nrk radio melder nå at det skal inn i pensum at islam er en “fredens religion”.
Edit 2; Bushra Isaq melder nå at muslimske kvinner har høyere utdannelse enn norske kvinner, men blir tvunget til å jobbe som drosjesjåfører??

3 Likes

Skritt en var alltid å få makta til å benekte at hvitt folkemord er en villet politikk, så gratulerer til oss.
replacement migration UN

1 Like

Ja, venstresiden svikter også arbeiderklassen til fordel for en identitetspolitikk importert fra USA. Identitetspolitikken støttes av den rike eliten i USA, og brukes til å så splid i befolkningen (splitt og hersk), og til å knuse arbeiderklassen.

  • Rødt arbeider veldig hardt for å innskrenke ytringsfriheten for alle som er imot Islam, en religion der kvinner er født til å være mannens eiendom og slave!

  • Rødt arbeider veldig hardt for å innskrenke ytringsfriheten for alle som er imot Islam, en religion der der 9 års gamle jenter giftes bort til en voksen mann, av en imam, slik at den voksne mannen kan «glede seg» seksuelt med den lille jenta i noen timer, med Allahs velsignelse, og etter at hyrdestunden eller gledesekteskapet er over, blir “ekteparet” skilt.

  • Nordmenn som reagerer på grusomhetene i Islam stemples av Rødt som Islam-hatere, muslim-hatere, ultra-nasjonalister, rasister, nazister osv. Rødt har blitt et parti som sprer hat mot nordmenn som stiller seg kritisk til identitetspolitikken, og Rødt må ta sin del av ansvaret for volden som blomstrer opp i vårt før så fredelige samfunn.

1 Like

Kjenner ikke til Sian, derfor har jeg gått til nettsiden deres for å se hva de står for, og der skriver de motsatte av det Hedda Mulholland hevder, Sian hevder selv at de er imot rasisme.

Sian

1 Like

Steven Weinberg (amerikansk fysiker) sa: Religion er en fornærmelse mot menneskeverdet, og uten religion ville gode mennesker gjøre gode ting, og onde mennesker onde ting. Men, det kreves religion for å få gode mennesker til å gjøre onde ting!

Virker det omvendt også?

Nei, troen på religion Islam bringer helvete på jord!

“I am in politics because of the conflict between good and evil, and I believe that in the end good will triumph”.
Margaret Thatcher

Tro de fleste har hørt om Margaret Thatcher’s “criminal Legacy”.
Hvis ikke finnes det mye lesestoff på nettet.

Og her er noen vakre bibelsitater som leserne av steigan kan kose seg med:

“Jeg velger å tro at Bogerud fortsatt er trygt og godt”
Bente Rognan Gravklev

For få år siden ble Bogerud regnet som den siste norske enklaven i Oslo øst. Den tid er over. Selv de mest ihuga multikulturistene kan ikke rømme fra virkeligheten. De kan bare rømme fra Oslo øst

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.