Nyheter MDTV Forum Om Doner

Dyr grønn lærepenge i Canada

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/dyr-gronn-laerepenge-i-canada/

Av Jan Herdal. Canadas mest folkerike provins, Ontario, med over 12 millioner innbyggere, har levert et skrekkens eksempel på mislykket, grønn energipolitikk. Og det er dyrt å rydde opp etter fiaskoen. Provinsen vedtok loven om grønn energi (GEA) i februar 2009. Den skulle starte en grønn gjenreisning etter finanskrisen. Det var ikke måte på hvor…

7 Likes

En ordtak sier at vi trenger politikere for å rydde opp i kaoset etter politikere. Men får Ontarios velgere bedre styring til beste for folkets interesser i Doug Ford? Den nye Doug Ford er fra det Progressive Conservative Party:

“The Ontario PC Party favours economic policies that centre around lower taxes, lower government spending, balanced budgets and deregulation. Its economic policies are more Laissez-faire than that of its main political opponents; it is generally in favour of, and seen as the party for, fiscal conservatism and economic liberalism. The party supports reducing taxes for individuals and businesses. It is strongly opposed to carbon taxes and cap-and-trade systems”. Kilde: Wikipedia.

Ford har sagt og gjort mye i denne saken, og fått folks tillit for det. Men når en leser hva partiet står for, er det som at global storkapital har diktert det. Laissez-faire, lavere skatt (det blir mest for de rike), lavere statsbudsjett og deregulering, det er storkapitalen og ikke folket PC partiet står for.

Ontarios folk har nok stemt på PC for deres politikk i fornybar-energi saken. Men hadde de lest hele partiprogrammet, vil de kanskje forstått at PC vil styre til fordel for global storkapital og ikke folket. Folket har avsatt politikere som styrte til fordel for storkapitalen, og fått det samme igjen.

4 Likes

Det er sikkert riktig, men dette er nok bare et nytt eksempel på årsak og virkning i politikken. Tipper det såkalte venstre i Canada var den mest entusiastiske tilhenger av vindkraft i det lengste, slik vi har sett i Norge. Det nytter ikke å komme for seint til hvert eneste slag, og samtidig beholde truverdigheta. Da er det noen som tar ballen før deg. Det vi ser i Norge i dag, er at det offisielle venstre omsider er tvunget av den folkelige motstanden til å få ut fingeren når det gjelder vindkraft, men fortsatt propaganderer de like ivrig for globalistenes absurde “klimapolitikk”, som er en eneste, sammenhengende svindel.

5 Likes

Er dette en konsekvens av CETA?

Studien til Carmen Krogh et al viser folk som forlater sine hus med nøkkelen i døra og lar bankene overta de. De holder ikke ut å bli boende nær vindkraftverk i Ontario. https://www.researchgate.net/publication/339379748_Preliminary_Results_Exploring_Why_Some_Families_Living_in_Proximity_to_Wind_Turbine_Facilities_Contemplate_Vacating_Their_Homes-A_Community-Based_Study

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.