Nyheter MDTV Forum Om Doner

Drives norske smelteverk av dansk vindkraft - om natta?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/drives-norske-smelteverk-av-dansk-vindkraft-om-natta/

Av Odd Handegård. Det er ganske ufattelig hva norske politikere kan få seg til å si på Dagsnytt 18 om norsk energipolitikk. Det skjedde også da Stefan Heggelund (H) startet med å påstå at den foreslåtte kabelen til Skottland ville være «samfunnsøkonomisk lønnsom med en gevinst på 10 milliarder» som ville komme som inntekter til…

6 Likes

Dessverre er det akkurat det de gjør, spesielt når det blir servert på NRK. Eldre over 70 har sett på NRK Dagsrevyen siden begynnelsen av sekstiårene, og for de fleste av dem er NRK og nyheter ensbetydende, de stoler på NRK som mange andre. NRK gir derfor det som sies autentisitet når det ikke korrigeres av programleder eller andre.

I NRKs program Debatten om vindkraft for et par måneder siden, var en -1- vindkraftmotstander invitert, hun hadde bare vært på tv et par minutter tidligere, og syv -7- talsmenn for vindkraft, drevne rikspolitikere og ledere av organisasjoner som er for vindkraft, hun ble overkjørt som en kunne forvente. 7 mot 1, dette er altså NRKs ide om en balansert debatt.

Etter dette skulle det derfor ikke være noen overraskelse at Hegglund, Hermstad og Barth Eide fikk komme med sine uriktige påstander uimotsagt, det var ingen med kunnskaper som Handegård som kunne korrigere det de sa til seerne. Moxnes uttale seg mest om spørsmålet om eierskapet til kablene. Selv om NRK er statseid har den globale storkapitalen hatt sine agenter her i lang tid, NRK er ingen motmakt til storkapitalens MSM, NRK er en del av deres MSM.

1 Like

Si det som det er. Denne Høyre-politikeren bedriver regelrett desinformasjon og kommer med falske nyheter.

4 Likes