Nyheter MDTV Forum Om Doner

Drapet på Soleimani kan føre til storkrig

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/drapet-pa-soleimani-kan-fore-til-storkrig/

Når presidenten i USA beordrer drap på Irans fremste og mest populære militære leder, er det ingen gitt å si hvor langt dette kan gå. Dette er den dummeste, mest kriminelle og farligste handlingen Donald Trump har begått. Iran vil måtte slå tilbake. De kan ikke gjøre annet, og det må Pentagon og presidenten ha…

4 Likes

Jeg er redd det bare er begynnelsen. Til høsten blir han gjenvalgt, og da har han fire år uten å trenge å tenke på velgermassen. Han kan overlate alt til Jared og Yael Kushner, og deres kumpaner. Selv vil han nok helst gå rundt og leke solkonge hele tiden.
Det er mulig at han ta en tur ut i internasjonalt farvann, og hilser på sin gamle venninnne Ghislaine - som sannsynligvis seiler rundt i Les Wexners yacht Noen har funnet at det er en korrelasjon mellom dem, ved å følge båtens GPS-tracker, sammenliknet med observasjoner av dama. I følge min kilder ligger de å vaker, ikke så lang unna Little St. James.

5 Likes

Nå begynner Gale-Trump å vise seg som Commander in Chief. Og med det starter galskapen for alvor! Trump har sakte gitt opp drømmen om seier i økonomisk krig mot Kina, og er på desperat jakt etter alternativ slagmark for å gjenvinne amerikansk hegemoni. Men Trump som commander in chief er et marerittscenario for kloden, og ikke minst for amerikanserne selv. Her tror jeg man virkelig kan trekke paralleller til Hitlers totalt feilslåtte militær-taktiske micro management, som førte til nederlag etter nederlag på tross av svært kompetente fagmilitære over hele linjen. Men det er amerikanernes råtne system som driver frem denne typen adferd hos Trump. For å si det klart: Det vil bli vanskelig å avsette Trump etter riksrett dersom de er i full krig med Iran. Og er det noe som samler den korrupte politiske eliten i USA så er det nettopp krig. -Uavhengig av om den er rettferdig eller ikke.

5 Likes

Jeg tror ikke han bryr seg om USA. Jeg tror at han bare bryr seg om eget ettermæle. Dersom Miriam Adelson får skrevet han inn i den nye bibelen deres - gjerne til erstatning for det nye testamentet- som de anser som anti-semittisk, så gir han katta i resten. Det finnes film-klipp fra før han ble valgt, der han utrykker at han forstår at han vil etterlate seg et økonomisk kaos, men at det vil andre måtte rydde opp i. For da er han ikke lenger president.

3 Likes

Ja det er hans mindreverdighetskomplekser, og hans ønske om å bli oppfattet som grandios som er hans altomfattende drivkraft i alt han foretar seg. Slik sett er han en kapitalismens sønn. Enn så lenge har han imidlertid satt seg som mål å sette USA først, og kjempe for opprettholdelse av dets hegemoni. -Ikke for å være snill med noen selvsagt, men fordi det vil plassere ham blant de grandiose i historiebøkene. I USAs gjennomkorrupte politiske system er det forøvrig blitt en ganske så vanlig gjenganger (regel heller enn unntak?) at man etterlater kaos til etterfølgende administrasjon.

3 Likes

Dersom det er folkene til den forrige presidenten, så er det kanskje ikke så rart? Det virker som Trump trodde han overtok en forretningsorganisasjon. Noe han har fått angre på.

2 Likes

Men Bibi er klar - som blekk:
https://www.trunews.com/stream/ghislaine-maxwell-which-spy-agency-is-hiding-her

Deres Irak-dekning er tankevekkende.

1 Like

For et par år siden hadde jeg, i likhet med de fleste nordmenn, ikke engang hørt om Soleimani. Noen måneder senere fikk jeg høre om ham på RedefiningGod, der han ble utpekt som den messianske rollen “Mahdi” i det store skuespillet som utspiller seg på verdensscenen. RedefiningGod er bannlyst på Facebook nå, det er av mystiske grunner ikke mulig å linke til nettsiden, forstå det den som kan. Men forfatteren av RG forutså altså dette attentatet på Soleimani.

Det var for et par måneder siden jeg skjønte at Ken på RG muligens var på sporet av noe. Da begynte nemlig NRK iherdig å pushe en BBC-produsert dokumentar hvor Soleimani sammenlignes med Darth Vader. I denne dokumentaren opphøyes Soleimani til en mytisk størrelse, et ikon, og det ble hintet til hva slags skjebne som lå foran ham.

I dag kom den endelige bekreftelsen på at RedefiningGod hele tiden har hatt rett. Og nå venter jeg bare på at “Iran” tilsynelatende gjengjelder drapet ved å selv “drepe Trump og Pence”, slik at Kushner, som amerikansk president, kan stå på Tempelhøyden og holde sin tale den 22. mars i år. Jeg blir ikke engang overrasket hvis det faktisk skjer.

4 Likes

Krig. Trump er ferdig. No vil han ikkje bli gjenvalt. Truleg er han lurt av Israel som ynskjer krig og å bli kvitt han fordi han representerte fare for fred. Dronedrapet er kanskje utført av Israel, men landet kan bli ødelagt av Iran, så Israel har nok lurt USA til å utføre angrepet. Saudi-Arabia vil få ødelagde oljeinstallasjonar og oljeprisen vil gå i taket.

1 Like

Morsomt med “påskudd til krig”. Dersom noe land hadde knertet en amerikansk offiser, ville det blitt hevnet med krig. Når USA gjør det samme i andre land, er det “nødvendig terrorforebygging” og dersom landet reagerer med hevn, bruker USA (Israel) det som påskudd for krig. Problemet er sikkert at amerikansk våpenindustri nå sitter med fulle lagre og håper USA kan starte bombing et sted.

Takk til norske politikere som står frem i denne kritiske saken og fordømmer USA.

3 Likes

Jared Kushner ble fratatt sikkerhetsklarering og det er begrenset hva slags møter han kan delta på.

“Selv [Trump] vil han nok helst gå rundt og leke solkonge hele tiden.”

Idiot

I amerikanske media vil Trump snarere få større rampelys: Hva sier Trump idag?
Det høres kanskje rart ut, men Hitler ble verdenkjent etter at han startet krig. En krig med Iran vil neppe være over før november 2020.
Det er en fare for at Trump ikke vet så mye om våpen og krig

Donald J. Trump @realDonaldTrump
Nov 30, 2011
In order to get elected, @BarackObama will start a war with Iran

Da overtar Pelosi roret ifølge reglene. Helbom

Poenget er vel bare å ødelegge landet, så det blir bare bombing fra luften, og så leisoldater til å starte en borgerkrig, når bombingen har gjort sentralmakten ute av stand til å holde orden.

2 Likes

Irans opsjoner er
-Krig i Irak
-Krig i Golanhøydene (Israels vann) / bombing av Dimonanalegget (fare for at Tel Aviv blir ubeboelig)
-Krig i Jemen (fare for at Europa blir uten olje og kinesiske varer)
-(jeg har vært inne på at russerne kan lokalisere alle israelske atom-ubåter, og iranerne har utstyr for å senke dem)
-Samarbeid Iran-Nord-Korea om våpenutvikling

Russerne har mest opsjoner. Her kan Putin intensivere krigen i Idlib for å styrke Syria.
The Saker vil lage en analyse

Indre uro i Iran vil nå bli historie. Ikke mye vits i å destabilisere Iran og etterpå starte krig. Man kan satse på en av delene.

meejew
Synes du også #mejew er kvalmende, og ditto for at heller ikke norsk presse vil gi bakgrunnen for at de sorte i NY angriper jøder?

1 Like

Du bekrefter hva du dag for dag. Du trenger ikke vise det for meg flere ganger. Det var opplagt første dag.

LOL -Aldri glem å feste ironi-alarm på humor-innslag!

6 Likes

Og shillingen på steder som /pol/ startet umiddelbart når nyheten slapp, så dette var planlagt. Det var ikke bare litt, den var massiv, og enhver som var i mot, var en muslim, så de var også koordinerte.

3 Likes

Hvorfor klager og syter du så fælt? Jeg er sikker på at Soleimani (Solheim?) sitter og koser seg i paradis nå med sine 72 daglige jomfruer mens han lover og priser Trump for å ha gjort ham til martyr. Dette er jo enhver rettroende muslims ultimate våte drøm. Han har oppnådd sitt høyeste ønske, å få dø for Allah.