Nyheter MDTV Forum Om Doner

Donald Trump: Krigen mot Irak var den verste beslutningen i USAs historie

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/donald-trump-krigen-mot-irak-var-den-verste-beslutningen-i-usas-historie/

I et eksklusivt intervju med New York Post 4. mai 2020 sa USAs president Donald Trump at beslutninga til president George Bush om å invadere Irak var den verste beslutninga i USAs historie. I intervjuet var Trump veldig skarp i sin fordømmelse av forgjengerens krig mot Irak. Han sa blant annet: «Det betyr ikke at…

3 Likes

Det tror jeg ikke svigersønnen er enig i.

1 Like

Man risikerer å bli betraktet som idiot om man uttaler det, men jeg sier det likevel: Trump har vist seg å ikke være så verst i internasjonal politikk.

Riktignok får han massiv kritikk for alt han gjør. Det eneste unntaket er den gang han valgte å bombe Syrias regjeringsstyrker som svar på det, etter alt å dømme, fingerte gassangrepet i Douma. Det ble støttet av mainstream.

Samtaler med Nord Korea blir derimot fordømt.

4 Likes

Vi skjønner at NRK + VG + Dagbladet + Klassekampen er alt sammen deep state, eller nyttige idioter.

Vi snakker ikke bare om den “verste” beslutningen, vi snakker om en krig basert på egenproduserte falske bevis, og dermed i strid med folkeretten. Men istedenfor å kreve at USA blir stilt til ansvar for sine kriminelle handlinger, sitter norske politikere og nikker og slikker og deltar villig over alt der USA gjør noe galt. Slik går det med politikere som er blottet for verdisyn og anstendighet. Det er ganske motbydelig.

1 Like

Når den norske regjeringen / den norske nobelpriskomiteen / norske journalister nikker til brudd på folkeretten+ da er det verst for irakerne / syrerne / palestinerne / jemenittene.
Når den norske regjeringen / den norske nobelpriskomiteen / norske journalister er nikkedukker for deep state da er det verst for oss. Det er vi som skal sendes til respirator-kamrene, og få varige men hvis vi overlever.
NRK vil framstille det slik at problemet er at ikke mange nok nordmenn sendes til respirator-kamrene.
Afrikanerne har ikke respiratorer. For dem er det ikke noe problem. Det er vi som har problemer.
Masker øker CO2-innholdet i lufta vi puster inn -> bidrar til at vi ikke får det oksygenet vi trenger.
Det ser ut som deep state vil maksimere den økonomisk krisen. Kjemp for lockdown så lenge som mulig blir da ordren til politikerne.
Karantetiltakene vil undergrave immunitet og forlenge lockdown. Vi kan få opptøyer i USA pga. guvernører som prøver å vedlikeholde lockdown. Det skal bare nok sinne til så må politi holde seg på avstand fra folk.

Krigen mot Irak var en overfalls og okkupasjons krig med plyndring av landet som foregår den dag i dag. Påskuddet var falske anklager om masseødeleggelsesvåpen som skulle brukes mot Israel. Selv om USA innrømmer at anklagene var falske, har amerikanske styrker stått i Irak fra 2003 frem til i dag til stor profitt for den amerikanske krigs-våpen-industrien.

Og amerikanske selskaper som var på plass i Irak etter invasjonen som Cheneys Halliburton, har hatt en fortjeneste på 40 milliarder dollar, og andre amerikanske selskaper 140 milliarder dollar, vesentlig på grunn av olje, gass og mineraler som tas fra Irak.

Slike langvarige okkupasjoner med krigføring i svakere land er akkurat det en privateid krigsvåpen-industri ønsker seg, for de tjener flere hundre milliarder hvert år de er der, som i Afghanistan.

Ikke ett kritisk ord om dette i vestlig MSM også her til lands med NRK. De er det militær-industrielle kompleksets propaganda-apparat, det er det amerikanske utenriksdepartementets versjon vi får når den vestlige befolkningen skal kondisjoneres for USAs kriger, når det rapporteres fra krigen, og MSM fortier lidelsene USA/NATOs kriger påfører folk og land etter krigene. Så har også vestlig MSM og den amerikanske krigsvåpen-industrien de samme eierne.

Uhyggelege tal, men nyttige og truverdige.
6 millionar døde i ‘The War on Terror’, som starta med attentatet 11. september 2001 i NYC med tre tusen amerikanarar døde utført av Israel.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.