Nyheter MDTV Forum Om Doner

Donald Trump har ikke lagt bort krigsplanene mot Iran

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/donald-trump-har-ikke-lagt-bort-krigsplanene-mot-iran/

Det gikk et sukk av lettelse gjennom verden da Donald Trump opptrådte på sin pressekonferanse og gjorde det klart at USA ikke ville svare på Irans angrep på to USA-baser i Irak. Men det vil være klokt å ikke senke årvåkenheten. Faren for en krig mellom USA/Israel og Iran er fortsatt i høyeste grad til…

2 Likes

Dette har alle, inkludert Trump gått bort i fra.

Jeg har ikke lyst til å forsvare Trump, men når man ikke vil fortelle sant, så blir man tvunget.

Trump truet på tweets med å ødelegge kulturelle minnesmerker, klart ulovlig.
Trump innrømmer den dag i dag ikke at drapet på Soleimani var ulovlig

1 Like

Men han sa ikke hva disse var, og nå har alle presisert at det ikke gjelder hva vi kan kalle kulturarv. Om de bomber den gamle amerikanske ambassaden, som er et kulturelt minnesmerke og museum viktig for prestestyret, så er det noe annet.

Trump avslørte at han ikke har peiling på hva som er lovlig eller ikke lovlig. Han trodde Hitlerisme var lovlig.
Så truet han å drepe Iraks statsminister på telefon.
Det siste har vi førstehånds vitne på = bevis
NRK forteller at Iran skøt ned ukrainsk passasjerfly - uten å ha noe bevis på det. Men å formidle at Trump truet statsminister med mord rapporterer de ikke.
DET KOMMER DE ALDRI TIL Å RAPPORTERE

USA har rombaserte energivåpen som kan brukes for å ta ned fly, inklusiv passasjerfly

1 Like

En finansiell “Nuke-Option”, som kan drepe vestens børs, bank og finans

Nå har Trump synliggjort hvor sårbare de er militært, men han har tankeløst også synliggjort den “bomben”, som kan utslette vestens bank- og finans om en krig provoseres frem med Iran.

I et slikt krigs-scenario vil ikke USA med allierte kunne holde Hormus stredet åpent for oljetransport. Hvilket vil utløse et derivat armageddon på børsene.

Det aller meste av oljen som skipes ut gjennom Hormus stredet er priset i dollar, og utgjør en stor del av verdiene som holder kursen på dollar oppe som reservevaluta. Stoppes den strømmen av petro-dollar, vil konsekvensene bli ufattelige for amerikansk økonomi, og med enorme ringvirkninger for det meste av USA´s allierte i NATO.

Dette viser hvor vanvittig risikoen er ved Trump diplomatiet hvor Israel og sionist regimet der synes å bestemme over hva Trump finner på. Helst vil de ha fulle krigshandlinger og bruke atomvåpen i tillegg. De synes ikke å være klar over at Iran ikke behøver atomvåpen for å knekke dem. Iran har en finansiell “Nuke-Option”. Eller kanskje sionist regimet spekulerer i nettopp et slikt finansielt armageddon, og har posisjonert seg slik at de skal bli lite rammet. Det er tross alt del av sions protokoller og historiske konspirasjon at sions fiender skal utslette hverandre for at den jødiske stat skal stå igjen som verdens hegemoni med Jerusalem som verdens navle og hovedstad.

USA bør også tenke på hvor mye økonomisk krigføring og sanksjoner de legger på Iran. Trump truer hele tiden med mer av slike reaksjoner. Han skjønner visst ikke at Iran kan utløse en økonomisk krig som hverken Trump eller noen av USA´s petro-dollar venner vil tåle.

2 Likes

Det var nytt for meg at Protokollene fra før 1900 sier noe om “Israel”

Klart ikke Trump har lagt bort krigsplanene sine, det er bare minutter siden det kom melding om at en flåte av fly fra Irak gikk til angrep på Iranske styrker med mange drepte og såret. Om det er USA eller Israel som stå bak vet vi ikke enda …

Putin sier han ikke vil hjelpe Iran siden han mener Iran helt fint klarer å vinne over USA på egen hånd.

Morsomt å se hvordan anti krigs bevegelsen som støttet Trump for at han ville ut av de evige krigene nå støtter Trump i å være nær å sette i gang WW3. Alt er snudd på hodet. En slags fanatisme vi ikke har sett siden Hitlers dager.

Neste hendelse blir at Tyrkia vil angripe Iran.

1 Like

Du er helt sikkert klar over at Zion’s vises protokoller ble avslørt som falskt allerede i 1921, så du må gjerne begrunne denne kommentaren.

Wikpedia presenterer all bevisene for at Protokollene egentlig er et plagiat

Source material for the forgery consisted jointly of Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu ( Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu ), an 1864 political satire by Maurice Joly;[10] and a chapter from Biarritz , an 1868 novel by the antisemitic German novelist Hermann Goedsche, which had been translated into Russian in 1872.[11]

Det er opplagt to forskjellige bøker, hvor 90% av temaene i Protokollene mangler i Dialogue in Hell.
Det er i det hele tatt ikke en setning i Dialogue in Hell som gjenfinnes i Protokollene.

For eksempel oppgir Protokollene at Protokollene er skrevet av frimurerne, og at frimurerne vil starte terror mot verden. Det finner vi ikke i Dialogue in Hell.

Protokollene #9

Application of masonic principles in the matter of reeducating the peoples. Masonic watchword. Meaning of Anti-Semitism. Dictatorship of masonry. Terror. Who are the servants of masonry.

You may say that the goyim will rise upon us, arms in hand, if they guess what is going on before the time comes; but in the West we have against this a manoeuvre of such appalling terror that the very stoutest hearts quail – the undergrounds, metropolitains, those subterranean corridors which, before the time comes, will be driven under all the capitals and from whence those capitals will be blown into the air with all their organizations and archives.

Hva vi finner i Wikiepedia er bare tull. Og det ser ut som ingen i verden kan korrigere tullet. Wikipedia er kontrollert av samme krefter som formulerte Protokollene

Blant dem som ønsket å forby kunnskap om Protokollene var Bolsjevikene. Mens Tsar-dronningen bevarte et eksemplar av Protokollene i sitt nattbord.

For dem som ikke er helt oppdatert hva sionismens aktører har som intensjoner anbefales å lese lenken gitt herunder. I stedet for bare å kverulere om sions protokoller.

Sionister har omskrevet hva antisemittisme og jødisk identitet handler om

Det er et stort og vedvarende problem at sionismen arbeider for å villede, avlede og desinformere om hva som er antisemittisme og jødisk identitet.

Sionistene har lykkes med å skape en sterk anglo-sionistisk allianse i verden, som tydeligst kan observeres ved den sterke innflytelse sionismens regime i Israel har på amerikansk politikk. Spesielt etter 70-tallet har dette utviklet seg kraftig.

Det er sionismens erklærte agenda for jødisk kolonialisme og hegemoni som preger amerikansk politikk. Et preg som har blitt kraftig forsterket med Trump som amerikansk president.

For å forstå historien bak dette og hvordan den preger samtidens geopolitikk, er det verdt å lese denne artikkelen.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.middleeasteye.net%2Fopinion%2Fantisemitic-deal-century%3Ffbclid%3DIwAR1w99urMPP9dZUnQebf4jbCHdYzZhMzs7Y55h_WhbfSg72nM0AnXf1eowA&h=AT0PEFzzuGs3zwivwMgqUWx6947Wxx4Pemff4Rth8vau0Tn2ndbxYgFqOSuKxGxOvjq2Madiy3zwtTMlXys4baE-RKqAg6_bCaihizQc-DBC1QLK5xsxOHiB3YdbDiR0NoBw-XBw-qXJC84-47Xttt9dXuU

1 Like

Du innrømmer nå at Protokollene fra før 1900 ikke sier noe om “Israel”
Du er bare så dårlig informert at du tror Protokollene snakker om Armageddon, mens det stammer fra bibelen.