Nyheter MDTV Forum Om Doner

Din mann i retten under Assange-høringen - Dag 12

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/din-mann-i-retten-under-assange-horingen-dag-12/

Av Craig Murray. 18. september, London. Oversatt til norsk av Alf Inge Kristiansen. Først publisert på bloggen til Craig Murray. En mindre dramatisk dag, men preget av en skamløs og vedvarende utstilling av amerikanske myndigheters insistering på at den har rett til å tiltale enhver journalist og publikasjon, hvor som helst i verden, for publisering…

3 Likes

Har Assange nokon gong kritisert Israel for deltaking i Irak-krigen?

2 Likes


2 Likes

Dine tre vedlegg ser ut som jødisk forfatta Israel-reklame.

Så det er ikke du som mener omvendt psykologi er en farbar vei?

1 Like

De er raske svar på ditt spørsmål. Legg merke til dato og se etter når så Assange ble så upopulær blant eliten at de ville ha ham tiltalt for forræderi og spionasje. En tiltale som er fullstendig latterlig selvfølgelig, siden han ikke er noen av delene. Det han gjorde var å avsløre krigsforbrytelser begått av stater. Deriblant USA som dekker over sivile de har drept ved å telle de som fientlig.

Syria Files er interessante men også andre. Mye å lese gjennom som avslører Israel/US/Saudi samarbeid og Israel sin makt og misbruk av sådan.
https://wikileaks.org/

2 Likes

Eg ser ingen svar på mitt spørsmål.
Tiltale om forræderi og spionasje er sjølvsagt latterleg, som du skriv. Det er verdt å merke seg USA si makt over rettssystemet i Sverige og Storbritannia. Trist og patetisk.

Å avsløre amerikanske krigsforbrytelsar er som å sparke inn opne dører. Og det er alltid interessant å merke seg eigarskapen til media som publiserer slike ‘avsløringar.’

Sjå Veterans Today: Intel Drop: VT slams Zionist Agent Assange with Intel Deluge. 18.9.2020
Denne flommen av info av ulike forfattarar virkar truverdig, gjenkjenner tilliggande tema frå andre kjelder.
Sjå WikiLeaks heimeside over sponsorar, sjølv om det ikkje avslører noko.

Jeg sluttet å lese VT for 10 år siden da jeg oppdaget at de er ikke hva de utgir seg for å være. Angående Gordon Duff. Det bør vel si litt hvem du setter lit i samtidig som det nok beviser min påstand.
https://www.veteranstoday.com/author/gordonduff/

1 Like

Bevis for din påstand?
Eg starta å lese VT for tre månader sidan, og kanskje vil eg også slutte. Men eg trur G. Duff har rett i at Beiruteksplosjonen var ei miniatombombe frå Israel, likeså alle tre eksplosjonane 11.sept.2001 i NYCity.
Eg les mykje forskjellig. Set pris på republikanarane Paul Craig Roberts og Ron Unz, men også Assangeforsvararane John Pilger og Craig Murray. Likar også kommentarfelta av og til, men vurderer å redusere deltakinga.

1 Like

Dette er hva som står skrevet om ham på VT.
Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades. Gordon is an accredited diplomat and is generally accepted as one of the top global intelligence specialists. He manages the world’s largest private intelligence organization and regularly consults with governments challenged by security issues.

Duff has traveled extensively, is published around the world and is a regular guest on TV and radio in more than “several” countries. He is also a trained chef, wine enthusiast, avid motorcyclist and gunsmith specializing in historical weapons and restoration. Business experience and interests are in energy and defense technology.

Om du ikke tror på hans egen skryt om hvem han er og hva han gjør så kan jeg ikke hjelpe deg.

Angående Assange og påstanden om å være Zionist agent: Det er blank løgn. Assange sa:

Glem Russland. Det er ISRAEL SOM ER EN TRUSSEL MOT USA.

Gordon Duff er hva som kalles kontrollert opposisjon akkurat som Tommy Robinson. Forskjellen er at Tommy selv har innrømmet det på kamera mens Duff skriver det i sin egen omtale.

Folk som er verdt å følge:
Max Blumenthal
Vanessa Beeley
Eva Bartlett
Ben Norton
Aaron Mate
David Sheen
Janet Ossebaard (har noen små forbehold overfor henne men hun er flink)
Samtlige driver å grave og er utrolig dyktig. Særlig anbefaler jeg Vanessa Beeley og Eva Bartlett når det gjelder Syria. David Sheen er dyktig på å vise Israel sitt sanne ansikt når det gjelder daglige menneskerettsbrudd. Ben og Max er flinke på USA og hykleriet men Max også setter sterk fokus på Israel.
Så har du:
Corbett Report
Grayzone
Mint Press
Nachdenkseite
EllaSter
Commonsensetv
Lykke til. Kos deg

2 Likes

Som en P.S. så var denne ikke ment som en sarkastisk ufinhet fra min side men faktum er at det finnes lite å spore om ham og ergo, det er ikke annet jeg kan tilby. Derimot så sier han jo selv at han er ufør men jobber fulltid med regjeringer om sikkerhet og at han driver verdens største private sikkerhetskonsulent byrå mens han på fritid også sysler med våpen og er motorsykkel entusiast.
Han høres ikke ufør ut på meg. Det er hva jeg mente med

Dersom det føltes som sarkastisk ufinhet så ber jeg om unnskyldning. :hugs:

Svar på spørsmål! Hald deg til sak.

Eg takkar for fine referanser. Kjenner mange, spesielt Mint Press og Syria-damene mm.
Men eg likar også gamle kloke gubbar som Pepe Escobar og Ron Unz med American Pravda-serien, og ei ung rasande dyktig dame som heiter Whitney Webb.
Må også tilstå det er ein sann svir å lese dagens Whatdoesitmean.
Likar ikkje å vere samd i alt eg les.

hm, Det er det jeg gjør. Hva er nå dette da? pytt

Glemte av thesaker og Pepe Escobar. Ja, bra side og flott arbeid de også, enig. Ron Unz og American Pravda eller whatdoesitmean har jeg ikke hørt om, så tusen takk for tipset. Ser frem til å utforske dem.

Glemte å legge denne til lista over hvem og hva som er verdt å følge
https://theinternationalforecaster.com/

Mari, vennlege kvinne, du er generøs med dine likes og viser du har lese mange av mine kommentarar, men eg treng ikkje fleire lesetips.

Har Assange kritisert Israel for deltaking i Irak-krigen? Eller for massemordet 11.9.2001? Du klarar ikkje å svare.

Du nemner det svært viktige begrepet ‘Controlled Opposition’, som pregar vår tid. Mine studier stiller spørsmål om Assange og Snowden er kontrollert opposisjon. Eg kan ta feil i mine mistankar.

Men det er lite truleg at Assange har budd på eit lite rom på den ekvadorianske ambassaden i sju år, og ikkje på det landlege godset til Vaughan Smith, eigaren av medieorganisasjonen Frontline Trust, med band til Soros og Rothschield. Smugla ut og inn av ambassaden i forkledning med hjelp av politiet til ulike presseshow.

Seth Rich og Peter W. Smith kontakta Assange med ulik info, og begge vart myrda.
Seth Rich vart skoten i ryggen på fortauet, og mange trur han kopierte Hillary-Podesta epostar til minnepenn rett frå maskina. Ingen russisk hacking.
Kontrollert falsk opposisjon, spesielt i form av ‘medieheltar’, kan også tiltrekke seg og avsløre ekte opposisjon, det er såkalla ‘Rat Trap’.

Ok, sorry. Håpet på en måte at du ville vise meg flere kilder også som en slags handel. Jeg burde vel ha sagt det helt til å begynne med. Jeg tar imot alt av troverdige kilder.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.