Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Det spelar ingen roll vilken regering vi får

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/det-spelar-ingen-roll-vilken-regering-vi-far/

Åsa Linderborg: Det går åt helvete i alla fall. Valget i Sverige ga sosialdemokratene deres dårligste resultat noen gang i historien, men ikke fullt så katastrofalt som de første målingene spådde. Sverigedemokratene økte over hele landet, men ikke så mye som prognosene antydet. Og ingen blokk har noe tydelig regjeringsmandat. Kulturredaktør i Aftonbladet, Åsa Linderborg,…

6 Likes

Det er kanskje ikke så helt enkelt for folk i Norge å forstå situasjonen i Sverige fullt ut. Etter finanskrisen befant feks Norge seg i en høykonjunktur i årene mellom 2010 og 2015 (pga veldig høy oljepris) mens resten av Europa derimot befant seg i krise og stagnasjon. I Norge er jordbruket beskyttet av en tollmur mens jordbruket i Sverige derimot er underlagt EU. I EU er det Tyskland som bestemmer og Tyskland er tilhenger av full frihandel og Tyskland er dessuten motstander av at sentralbanken (ECB) skal stimulere økonomien i EU (altså motstander av å stimulere økonomien i flere av de land som Sverige driver handel med). Tyskland tar primært hensyn til sine egne interesser. På toppen av dette kommer en ukontrollert masseinnvandring til Sverige. Det vi ser i Sverige kan betegnes som å være et eksempel på globaliseringens tragedie.

5 Likes

Og nå myrder den politiske og økonomiske eliten i Sverige Stockholms sjel: http://www.stockholmskyline.se/2018/09/nobel-center-mordet-pa-stockholm
/

1 Like

Sverige var det mest progressive land som noen gang har eksistert. Fra slutten av 1940-årene og til Olof Palmes fatale død så kom det meste av det nye fra vår nabo. Men var noe av det oppskrytt? Finnes det en historiebok som på en lettlest måte gir en innblikk i sukseen? Alle metoder for at alle skulle få det bedre ble brukt og vel så det. Men den store Kiruna-streiken fra 09. desember 1969 til 04. februar 1970 viste noen betydelige sprekker.

Man må huske på at dette valget var rigget i disfavør av SD. Det var omfattende stemmefusk i valglokalene, og utenlandske valgobservatører er sjokkerte.

Men en annen ting man må huske er at også SD fortsatt vil ha massemigrasjon, bare litt mindre enn de andre partiene. Så selv om SD hadde fått rent flertall, ville massemigrasjonen fortsatt. Og den kommer på toppen av alle problemene landet allerede har, som vi dessverre får se mer av i årene fremover, samme hvilken regjeringskonstellasjon det blir. Selv venstrevridde folk som Kjetil Rolness kommenterer dette, og nevner at massemigrasjonen allerede er mye større enn de fleste SD-velgerne er klar over.

Kommer neste valg til å bli bedre? Kommer svenskene til å lære?

Neppe.

4 Likes

Den svenske journalisten Ingrid Carlqvist snakker fritt ut i et intervju
under et besøk i Sør-Afrika;

2 Likes

Rolness er venstrevridd, når skjedde dette?

1 Like

Han omtaler seg selv som venstrevridd. Senest i en kommentar skrevet i dag.

Uavhengig av hva slags regjering det blir, kommer det til å bli flere bilbranner, mer angrep på politi og utrykningskjøretøyer, mer vold og sosial uro, flere bombeangrep og flere angrep på politistasjoner o.l. Og man må være passe naiv om man ikke forstår at disse problemene også er i ferd med å spre seg til Norge. Men å debattere disse tingene har man naturligvis ikke lov til, for da er man i beste fall “rasist”. Så det gjelder bare å fortsette å applaudere masseinnvandringen, og fortsette å late som at alt er i den skjønneste orden i alle de svenske forstedene.

I mellomtiden bor politikerklassen i fasjonable nabolag bevoktet av private sikkerhetsselskaper, når de ikke kjører rundt i pansrede limousiner med skuddsikkert glass.

3 Likes

Rettelse: Han omtalte seg selv som “ikke høyrevridd”. Eller – parafrasert – “ikke tilhørende høyresiden”.

Jeg mener det bare viser hvor amerikansk politikken har blitt. Eliten er veldig fornøyd med at venstresiden nå i hovedsak er opptatt av personlig moral og gode holdninger, ikke klasse. Rolness er på venstresiden på den amerikanske måten.

K11: Enig.
Det finns masse bevis for valgjuks i Sverige:

Ekspert fra Danmark ble sjokkert: https://www.breitbart.com/london/2018/09/10/sweden-election-osce-shock-undemocratic/

Ingrid Carlqvist om det svenske valgsystemet: https://youtu.be/iTKtfwJ9L_Y

Oppsummeringer over flere mistenkelige / uriktige hendelser: https://youtu.be/CnRs01KPHkY (eller i kortere skrevet form: https://twitter.com/redicetv/status/1038982017315155968)

1 Like