Nyheter MDTV Forum Om Doner

Det man ikke vil si: politiet i USA dreper fattigfolk

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/det-man-ikke-vil-si-politiet-i-usa-dreper-fattigfolk/

Protestbølgen mot drapet på George Floyd sveiper over hele USA. Også småby-USA protesterer, skriver Reuters. Videoen av drapet på Floyd har satt sinnene i kok over hele USA og det har også vært demonstrasjoner i mange andre land, deriblant i Norge. Raseriet mot politiets drap på svarte er helt forståelig, men det må føyes til:…

4 Likes

Ja, politiet i USA består av alle raser, og dreper alle raser.

Men den globale eliten ønsker å kvitte seg med hvite mennesker, og det er derfor det er så mye anti-hvit propaganda og løgner, som blir da brukt også til å tvinge fram enda flere nye anti-hvit lover.
I lys av dette burde bankenes (osv) støtte for BLM ikke være noen overraskelse.

Lær mer f.eks. her: https://www.bitchute.com/hashtag/icccanti-whiteagenda/
el. her: https://www.bitchute.com/hashtag/avpanti-white-propaganda/

1 Like

Det er slik alt-right framstiller USA.
Hva jeg ser er at opptøyene er relatert til valget 2020. Hvert valgår får vi opptøyer. Målet er at Trump fjernes eller taper valget.
Opptøyene er godt organisert, med uniformer, kommandolinjer, arbeidsfordeling osv. som et bolsjevikisk parti. Disiplinering og bolsjevisme hører sammen. Idag er alt sammen samkjørt med Media og Hollywood.

2 Likes

De lærer av de fremste:

1 Like

Milliardærene frykter klassekamp,skriver Pål. Men det gjør da også “venstresida” for all rapportering om USA nå handler utelukkende om rase-vinklingen,altså en variant av identitetspolitikken som har pågått i mange år nå.
Her var det senator Tom Cotton som vakte oppsikt i New york times nettopp med ønsket om military takeover.
Tankene går til August Thalheimer og Leo Trotskys kritikk av Kommunistene i Tyskland i perioden 1929-33. De hadde veldig svake øyne for hva som skjedde i middelklassen,hevdet herrene.
I redsel for en proletær maktovertagelse.stemte middelklassen ganske så massivt for et nazistisk militærdiktatur.
Tom Cottons artikkel var et ideologisk uttrykk for samme middelklassetenkning som nå gjør seg gjeldende i USA og I NORGE!
Document anført av Hans Rustad og Resett ved Helge Lurås beveger seg inn i akkurat samme tankelandskap - også Gjedde fra FRP,om at Trump er en slags frelser for vestlig sivilisasjon og edel kriger. Som Hamsun skrev om Hitler.
Her skriver Rustad idag om at USA skal flytte 9500 amerikanske soldater ut av okkuperte Tyskland hvor det står 34 500 mann fra før.
Hvor skal de flyttes,spekuleres det ikke i. Mitt tips: til Polen og Baltikum.
Oppi alt kaos inni USA: krigsforberedelsene mot USAs fiender opphører ikke.
Tvert imot. USA skal militarisere inni USA samt den ganske verden.
Nå har vi en voksende trend i Norge av folk som elsker amerikansk militarisme og imperialisme. Dette vil få seg beslektede konsekvenser med norske erfaringer rundt 1940. Også Rødt gikk inn for å heve det Nato-norske forsvaret med 122 millioner kroner høyere enn de øvrige Nato-ianerne.
Trump fraksjonen sikter mot at hele verden skal militariseres av Nato og USA.

3 Likes

Ikke er ord her om hvem som står bak opprøret, og hva man ønsker å oppnå
?
Noen vil tro at det er Trump som står bak, godt hjulpet av Document og Resett, med ambisjoner om et stor-USA som innbefatter de baltiske stater?

2 Likes
2 Likes

White_house
Fra RT

De to i forgrunnen er “svarte” som protesterer mot rasisme i politiet?
Nei. Dette er fake.
Det vi ser er progressive og studenter, standard anti-Trump.

2 Likes
1 Like

Hvordan går det med dødsangsten din nå som vennene dine syntes å drite i smittevernet du var så opptatt av? Du var muligens ute å knelte litt selv?

3 Likes

Jeg syns det var dårlig at folk ikke respekterte arrangørenes henstilling, og var selvsagt ikke med, i motsetning til i 2007, da det var langt mer åpenbart at folk i Norge burde demonstrere, og da det var langt mer kontroversielt, og derfor meningsfullt, jamfør uttalelser som dette, som neppe kunne kommet i dag:

Nettet fylles opp med folk som slakter deg og dine om lockdown-tiltakene. Mike Adams er en som tilhører lockdown-leiren, men ikke engang hans egne tror på hans lockdown-propaganda.
"Lockdown" er den største politiker-floppen i vårt århundre.

Latterlig uansvarlig disse menneskene !
Jeg kommer ikke til å bøye kne for en serie kriminell kvinneundertrykker og pornostjerne fra USA.
Finner de ikke et bedre ‘idol’ i disse ‘Metoo’ tider så kan de bare la være å demonstrere.
At mora mi , 92 . skal risikere å bli korona smittet på grunn av denne idioten , aksepterer jeg ikke.
Hun var enslig mor på 50-tallet . Sleit seg fram på redelig vis .

1 Like

Sverige gjorde rett og New Zealand gjorde feil. Not.

Det er en mulighet at verden aldri vil bli normal igjen - at vi skal bli nazifisert av disse skrullingene

2 Likes

Folk er jo dummere enn tilbakestående sauer. Det finnes ikke noe virus og Frimureren George Floyd er heller ikke drept.

Hver gang dypstaten kommer på en ny ide om hvordan de skal sope inn eventyrlig profitt og makt så faller mange pladask for løgnene.

Klimakrise, virus whatever … alt er hoax, begravelsebyråene har ingen flom av nye dødsfall, faktisk så har de en nedgang i dødsfall.
Testene er fjusk og fanteri, ha du tatt en influensa vaksine så får du utslag på korona, jo flere tester jo flere smittede får du, spesielt bland eldre som er trofaste pro vaksere, mest for at de ikke vet bedre. så får de morfin og dør og bli statistikk, jo flere som dør jo mer penger får sykehus og aldershjem.

Allerede for 3 uke siden så sa jeg at nå kommer de med en fase 2 nå som korona hoaxen er avslørt og folk er forbannet. De dypstats arrangerte opptøyene kom som bestilt på dagen som forventet.

Nå som verden er i kaos så er det duket for en global diktator å reise seg, folk ønsker en sterk global leder som kan redde dem fra kriser som ikke finnes.

Om ikke lenge setter de i gang fase 3 som er global kollaps av økonomien, den blir veldig stygg og da vil de tre sitt globale diktatur ned over hodene våre og folk vi klappe.

Håper en asteroide krasjer med jorden så vi blir kvitt denne tilbakestående destruktive rasen som de kaller mennesker som nekter å bruke hjernen de ble fødd med.

Alle er fødd med makt og fri vilje og de første folk gjør er å gi fra seg makten hvert 4 år til super psykopater som bruke denne makten vi har gitt dem til å ta fra oss fri vile. … sukk…

https://www.eutimes.net/2020/05/with-millions-of-americans-out-rioting-what-about-covid-19-its-all-a-hoax-including-the-riots/

1 Like

Sven-Inge Johansen

Brev fra Landesapothekerkammer Baden-Wuertemberg til en tysk apoteker: «Vår fagforening BW oppfordrer oss til å støtte såkalte «palliativ-team» ved å gjøre tilgangen til morfin, benziodiazepiner og barbiturater for disse enklere.

Dette er altså dødshjelp.
Norske sykehjem er bygd på prinsippet

  1. Ingen blir helbredet
  2. Ingen kommer levende ut herfra
1 Like

Så, Jacinda Ardern er nazist fordi hun har ført en politikk som har gjort har skånet landet fra tusenvis av dødsfall. Det er tydelig hvem som er skrullingen, Kjell, og det er ikke Jacinda.

Det er formodentlig akkurat samme systemet på New Zealand som i Norge / Sverige. De gamle får ikke behandling, men dødshjelp.
I Italia brukte de ventilatorer, som tok livet av 50%, og invalidiserte resten ifølge lege-uttalelser.

Politikken er å sette friske folk i karantene. Også barn settes i karantene.
Dette er globalisme. Vi står overfor globalister som vil militarisere samfunnet.
Globalistenes fotfolk er ungdom og studenter i gatene.

New Zealand idag

newzealand

Sosial distansering av PM?

Ikke mye sosial distansering her. Ikke mange svarte heller, men andre som later som de er “BLM”
New Zealand har sine egne minoriteter, som ikke er svarte.

Junk studenter over hele verden.

1 Like