Nyheter MDTV Forum Om Doner

Det er mer mellom himmel og jord enn mange andre steder. Dagens tema; Gud, UFOer og krumningen av tid/rom

"

Mari

6m

Hvorfor er det så viktig for deg å prøve skjemme folk? Det finnes mer enn nok av ting å lese som kommer fra kilder som for eksempel NASA, forsvaret og private personer som har stått frem. Hvorfor er det så viktig å avslå muligheten at det KAN være sant? Som jeg sa tidligere, så finnes det eldgamle malerier og gjenstander som omtaler UFOer fra hele verden.
Selv har heller ikke jeg sett noe slikt, men hadde ikke det vært spennende?

Hvordan vet du det? Kan du leser folks tanker? Hva om du opplever noe utenom det vanlige, vil du våge å si det eller vil du være redd for å snakke om det for å unngå slike anklager?"

Her diskuterer man tema.

1 Like

Flott trå! Dette kan bli interessant.

http://www.hessdalen.org/reports/EMBLA-2000.pdfProblemet er at hvis du ser en UFO, vil du mest sannsynlig overse den av mangel på referanse. Det er vanskelig å se ting hvis du aldri har sett noe lignende. Et tog vil du identifisere fordi du har sett det før og har en referanse. En UFO vil du ha problemer med å legge merke til, fordi du ikke skjønner hva du ser. Med mindre den ligner noe fra et tegneserieblad og virrer rundt oppå himmelen med lysorgelet på full vreng.
Se “persepsjonspsykologi”.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.