Nyheter MDTV Forum Om Doner

Det anti-kinesiske deliriet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/det-anti-kinesiske-deliriet/

Tyngdepunktet i verden forandres, men Vesten godtar det ikke. Man forsøker å fortsette hegemoniet i stedet for å forsøke samarbeid, og krig erklæres mot Kina. En krig med flere dimensjoner, og der historien «glemmes». Av Robert Chavin. «Det (amerikanske) imperiet er bare stabilt hvis det klarer å selge løgnene sine.»Michael Parenti, The Face of Imperialism,…

2 Likes

Før Kina gir tibetanerne friheten tilbake er det ingen grunn til å se på de som noe annet enn tradisjonelle imperalistiske aggressorer

Det finnes ingen som kan ta Kina militært.

Sånn har det vært siden Kina ble gjenopprettet de første 30 år etter 1949, med hjelp av Sovjetunionen, tungindustri og forsvarsevne til å stå imot alle. Innberegna med atomvåpen.

USA feilet i å ta nabolandene Korea og Vietnam. USA har ikke en mikroskopisk sjans til å ta Kina militært. Ikke i USA’s økonomiske storhetstid 1950-1970. Selvfølgelig ikke i 2020 når Kina er ti ganger sterkere enn USA industrielt, og på høyde eller foran teknologisk.

USA vil heller forsøke å ta Kina med destabilisering, terrorisme, propaganda, regimeendring, diplomatisk, og biologisk angrep.

Alt dette ble forsøkt siden slutten av 2019 med Covid-19. Hundrevis av løgnaktige videosnutter ble produsert for å demonisere Kina.

Kina taklet angrepet utmerket.

relevant

USA har fått viruset i retur, to millioner smittede og har null kontroll på sykdommen (20 000 nye tilfeller hver dag nå i juni 2020). Samtidig stuper økonomien, 40 millioner er blitt arbeidsledige, Økonomien faller med 50% i Q2, hele landet er preget av opptøyer mot politiet.

Folket i USA begynner å forstå at kapitalistiske oligarkiet ikke er for folk flest, at «demokratiet» er fake, men er fortsatt så hjernevaskede anti-kommunister at oligarkiet sitter trygt. Opptøyene blir bare gateoppgjør og svake anarkistiske soner. Sjekk ‘Capitol Hill Autonomous Zone’ opprettet rundt en politistasjon i Seattle.

Alt har å gjøre med at Kommunistpartiet har utspilt vestlige oligarkiet i spillet markedsøkonomi.

Wolfowitz-doktrinen er død. 200 år med britisk-amerikansk kapitalistisk dominans er ferdig, og Europas herjinger i 500 år er ved slutten.

Spørsmålet er mer om Kommunistpartiet i Kina vil fornye seg i M-L-Mao-ånd.

Forståelsen av Kommunistpartiets økonomiske politikk som «ny økonomisk politikk» er det nok mye i. Det blir trolig lettere å utvikle kommunistisk økonomi og kultur.

2 Likes

Meanwhile - back in the jungle-

Interessant. Den nye norske matsikkerhetspolitikken baseres på at vi har voldsomme mengder med laks i mærene. Men hvor lenge kan vi fø dem om soyaimporten stopper ? Men det ser jo ut som Kina har sårbare forsyningslinjer også

1 Like

Problemet til totalitære systemer er at det bare er tapere som syntes det er en god ide

Kina har destruert en stor del av grisene sine det siste året, OG de har gresshopper ved stuedøra:

Det som går under radaren på hele den norske borgerlige pressen er at krigsforberedelsene til krig mot særdeleshet Kina akselrerer i stort fart. Klassekampen er ikke interessert i krigsøvelser med B-1 og F-22 over SørKinahavet skjønt USAs militære webber redegjør grundig hver dag.
Hvem skulle trodd dette at “venstresida” i Norge ter seg som en tilskuer til enorme krigsforberedelser og produserer ikke en lederartikkel om situasjonen engang. Da er det viktigere med rasekrigen mot Ludvig Holberg - statuen utenfor Nationaltheatret.
Det som måtte finnes av oppegående mennesker i Norge befinner seg i et ekstremt
uføre da den offisielle venstresida lever i lykkelige illusjoner om tryggheten under Natos atomparaply. Det er US-Ramstein som kontrollerer luftrommet fra Lindesnes til Antarktis.

2 Likes

Åssen kan det egentlig ha seg? Det har jeg alltid lurt på.

Er du taper, dersom du har vunnet?

Hvem har vunnet? Kina??

Aner ikke. Personlig er jeg finner jeg konkurranse demotiverende.

Gravende journalist John Pilger var tildig an på å reportere dette i sin dokumentar “the coming war on China”

Når identitetspolitikken er en farlig blindvei

Venstresiden i oligarkiet har alltid drevet med fjas. Det er ingen grunn til å forvente noe av oligarkiets støttespillere.

Venstresiden har da i årevis støttet ’demokratiske’ wahabi-terrorister i midtøsten også? Bombingen av Libya? NATO-Kurdistan?

«We’ll Know Our Disinformation Program Is Complete When Everything the American Public Believes Is False.»

’Venstresiden’ gjør nok mest bare sin del av jobben. Kjente eksempler, som at Håkon Lie jobbet for CIA, operasjon Mockingbird, eller Udo Ulfkotte er bare kjente unntak. De aller fleste agent-operasjoner vil aldri bli avdekket.

‘Venstresiden’ ønsker kanskje fokus på statuer heller enn at politifolk i regimet liker å banke opp folk flest?

Sammenligningen til bokbål virker tilgjort. Litt som å rope «bokbål» dersom noen kaster et eksemplar av Aftenposten rett i søpla.

Vestlige oligarkiske regimet virker i konflikt der realismen er fraværende. Perfekt for trolling, for å gjøre folk frustrerte og sinte på hverandre, og for å markedsføre falske skremmebilder. Slik tegnes Kina nå sånn Sovjetunionen ble tegnet på 1930-tallet.

Fordi Kommunismen virker! Fordi Kommunistene er de eneste som tar oligarkiet ved hornene.

Har kineserne også informasjonskontroll? Jepp. Fordi slikt er helt nødvendig i vår verden. Folket etter Sovjetunionen fant ut at propaganda faktisk var sann.

Realismen er hva kommunister legger til grunn. Vesten, særlig etter boomerne, har en venstreside av hjernevaskede idealister. Som tror at det bare er «å tenke seg til et godt samfunn».

Et Kommunistparti er betingelse for at folk flest kan være med å bestemme. ‘Makt til folket’ betyr at alle kan være med i det styrende parti. Ledelsen i Kina har langt mer tillit enn vestlige regimet har. Folk er fornøyd med at Kina kontrollerte koronaviruset effektivt og greit. Heller enn at hundrevis av millioner mennesker ble syke og kanskje millioner døde. Fornøyd med at økonomien virker igjen.

Kina med Kommunistpartiet blir nå ledende makt og det er realistisk fare for verdenskrig. Tema burde være høyest ranket.

Det er neppe god nok grunn for ‘venstre-siden’ til å begynne med realisme.

Massiv Han-kinesisk innvandring har vel gjort tibetanerne til en minoritet i eget land nå, så flertallet vil nok ønske å være under Kina om det skulle bli avgjort med demokratiske valg?

Grunnlaget ditt er altså et du tror levestandarden for dem på gulvet vil bli himmelvidt høyere med hobbyøkonomer i ledelsen.

Det har skjedd i Xianjang. Men det tibetanske platået (4000 m) er en hard nøtt for selv han kinesere. Så der er tibetanerne i flertall. Tibetanerne (og noen folkeslag i Nepal som Sherpaene) har utviklet lunger som er i større grad i stand til å oppta oksygen. Vi andre bare lider i sånne høyder

2 Likes

Så Tibet, om de noen gang slipper unna Kina, vil bestå av områdene over 4000 meter?

Lysenkoistene vil forøvrig klassifisere påstanden din om at alle ikke er like inni som rasisme.

Fjellene har alltid vært den siste bastionen for de forfulgte. Det er funnet bosetninger i øvre Mustang (Nepal) som strekker seg 10 000 år tilbake. De hadde nok valgt seg et mer egnet sted om de hadde hatt muligheten. Det finnes myriader av folkeslag i Nepal. De sist ankomne var Brahminerne (Bahun på nepalesisk) som flyktet fra muslimene og senere grunnla Nepal som stat. Med tibetanerne er det en annen historie. De var høyt respektert av kineserne og sett på som en standard innenfor den østlige buddhismen. Det var vel derfor det var så viktig for kommunistene å knuse Tibet.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.