Nyheter MDTV Forum Om Doner

Desinformasjon fra Atlanterhavskomiteen

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/desinformasjon-fra-atlanterhavskomiteen/

Vi har avslørt at det såkalte Institute of Statecraft, som er finansiert av den britiske hæren og det britiske forsvarsdepartementet opererer med et nettverk av såkalte nasjonale «klynger» som skal drive psykologisk krigføring med sikte på å påvirke, mediene, politikerne og beslutningstakere i blant annet Norge. Vi har også avslørt at dette instituttet driver en…

6 Likes

Utifra bildene å dømme, så ser det ut som om Atlanterhavet nå strekker seg helt inn i Østersjøen. På plakaten i bakgrunnen av bildet kan man identifisere navnet Latvia/Lettland.

Man kan godt forstå at de tre baltiske land føler bekymring for å få feks ukrainske tilstander i sine land, landene er gamle sovjetrepublikker og har en relativt stor russisk befolkning boende i sine land siden sovjettiden. Disse landene er såpass små at interne konflikter i disse land mellom russisk og nasjonal befolkning kan få veldig problematiske konsekvenser. Et tips til EU er å sørge for å skape økonomisk utvikling i disse land for å stabilisere landene. Men hva vil i såfall land som Hellas og Italia si til noe slikt? Hellas og Italia er jo nærmest kastet til ulvene og EU har ingen planer om å løse krisene hverken i Hellas og Italia. EU er vel nærmest en slags selvmordsunion. Men krigshisserne vil kanskje ønske en krise i de baltiske land hjertelig velkommen, da det kan innebære en ny krise og konflikt med Russland og muligheten for både storkrig og atomkrig i Europa.

1 Like

‘‘Among the several Norwegian institutes doing research in the area of international affairs, NUPI has a leading position in studying matters of relevance to Norwegian foreign policy and economic relations.’’ -

‘‘The institute as such has never taken a policy stance on current issues, but has left this to the professional judgment of its individual researchers. Nevertheless, in the Norwegian political debate and in the wider Norwegian research community of international affairs, NUPI has tended to be perceived as close to the government’s views, whether the government has been Labour or Conservative, center-left or center-right.’’ (min utheving)

[’‘På det samme seminaret deltok Erna Solberg, Jens Stoltenberg, Ine Eriksen Søreide og Espen Barth-Eide, så det var ikke akkurat ei tilfeldig sammenrasket deltakerliste.’’ . . . . . ]

Titten%20Tei

Vaktmester’n: ‘‘Jasså, sierr’u det, gitt!’’ . . . . . . .

3 Likes

Det er ikke anderledes med forskere enn med håndtverkere, da begge bygger hva kunden vil ha med de materialene som er tilgjengelig. Nå er jeg for gammel til å tro at dette kan endres, så løsningen må være at folket lærer at forskere er selgere. Det er ikke at selgere alltid selger dårlige produkter, men det er heller ingen som tror at selger ikke gir deg et skjevt virkelighetsbilde, eller forsøker å selge deg noe du ikke har brukt for.

Hadde forskningen vært fri, skulle vi forventet at vi som lever i de FRIE samfunnene, ikke havnet der som bildet illustrerer.
the%20west

2 Likes

Du har nok helt rett, dessverre . . . . . . .

2172849

Det er en forskjell dog. Håndtverkere er erstaningspliktig hvis de ikke har fortalt om åpenbare svakheter ved den løsningen de solgte.

At det er noen konsekvens ved å holde tilbake vesentlig informasjon for forskere og journalister, så lenge de heller mot ortodoksien,har jeg ikke sett, men det er utallige eksempler på forskere og journalister som har måtte betale prisen om de publiserer kjetterske fakta og årsakssammenhenger.

Jimmy Dore; British Spy Found Inside Bernie Sanders Campaign

1 Like

Når eliten forsøker å gjøre barna til statens forsvarere til en minoritet i eget land, så kan de ikke forvente seg at det går an å holde på hemmeligheter.

Statens forsvarere har vært lojale lenge, mye sikkert fordi de har håpet at galskapen skal gå over, men når eliten slår ned på det folkelige opprøret når det først kommer, med deplatforming, infiltrasjon og fengsel, slik som i Storbritannia, så forstår man at din fortsatte lojalitet bare vil føre til at utbyttingen kan foregå litt lenger.