Nyheter MDTV Forum Om Doner

Derfor vil Joe Biden tape presidentvalget

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/derfor-vil-joe-biden-tape-presidentvalget/

Av George Chabert, Trondheim. Ifølge  George Orwell er det «vanlig anstendighet» som utgjør den essensielle moralske infrastrukturen i ethvert rettferdig samfunn. Folk som befinner seg nederst på den sosiale rangstigen, er anstendighetens viktigste kilde, rett og slett fordi deres liv er avhengig av solidaritet og samhold. Småfolks «vanlige anstendighet» har dermed bidratt til å nøytralisere…

6 Likes

Men norsk presse er overbevist om at Biden vinner.

Nå klarer han ikke å lese telepromteren heller. OM han skulle bli valgt, så kan han garantert ikke regjere.
https://www.zerohedge.com/political/end-quote-biden-goes-full-ron-burgundy-accidentally-reads-telepro

Så langt er det Biden som er vinner;Skjermbilde 2020-09-05 kl. 13.17.05

Ja, for alle så jo hvor pålitelige meningsmålingene var ved valget i 2016.
Det er ikke bare “fake news”, det er “fake everything”.

2 Likes

Det har egentlig ingen betydning hvem som vinner, for det er jo ikke presidenten eller politikerne som bestemmer politikken. Money talks!

1 Like

Det amerikanske valget er som vi har blitt vant til et valg mellom pest og kolera. Det er i realiteten et tredje alternativ vi burde ha hatt, men som det amerikanske gjennomkorrupte valgsystemet umuliggjør. Pengemakta bestemmer hvem det kan stemmes over, og pengemakten har valgt begge kandidater. De kan ikke tape, uansett hvem som vinner.

Blir jeg presset til å velge mellom Trump og Biden må jeg eliminere det minst attraktive alternativet, som er Trump. Han representerer en høyreekstrem totalitær autoritarianisme som vi ikke har sett maken til siden Hitlers tid.

Med mindre du er amerikansk statsborger slipper du heldigvis å velge da :laughing:

Kanskje Norge burde søke om å bli tatt opp som USAs 51. delstat? :thinking:

1 Like

USA har flere partier enn reps og dems. Det er bare at folk velger å ikke stemme på dem.

Jimmy Dore på sitt beste

I USA har de nå begrepet “the silent majority”, altså rolige, normale arbeidsfolk som ser hva som skjer med de som støtter Trump offentlig. De tør rett og slett ikke si høyt hvem de vil stemme på før valgdagen, og mange vil ikke svare eller lyver når de blir oppringt av meningsmålere. Det var tydelig i 2016, og blir nok veldig mye tydeligere i år. Andre og historisk mer treffsikre målere viser nå dødt løp, og det betyr til slutt en overlegen seier for Trump.

Heldigvis, vil jeg si, for selv om fyren er frekk som faen blir han ikke valgt for sin personlighet, men for å jobbe for sine landsmenn. Og for ikke å starte kriger, noe han har klart litt bedre enn alle forgjengerne.

1 Like

Libertarianerne (klassiske liberalister) er delvis med, men de klarer jo aldri å rydde opp i egne rekker, så de søler dessverre vekk alle muligheter. Er vel for mange frie sjeler der, hehe.
Sjekk ut New Hampshire, en stat med kun eiendomsskatt, altså ingen andre lokale skatter. De klarer seg bra, og det er et prosjekt på gang med å lokke flere liberalister dit for å overta staten fullstendig og gjøre alle innbyggerne frie og selvbergede. Hadde det ikke vært like kaldt som Norge hadde jeg vurdert det…

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.