Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den syriske hæren inngår avtale med SDF om passering av Eufrat


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/den-syriske-haeren-inngar-avtale-med-sdf-om-passering-av-eufrat/

Som kjent holder USA-alliansen med hjelp av det kurdiskdominerte SDF det nordøstlige Syria okkupert. Men SDF ser åpenbart at USA-okkupasjonen vil ta slutt, og har begynt å sende ut følere for å få til en løsning med Damaskus. Demarkasjonslinja mellom SDFs og USA-koalisjonens område og de områdene som kontrolleres av den syriske hæren går langs…


#2

Partiet Rødt omtaler de nordlige områdene i Syria som frigjorte, syriske områder som er okkupert av amerikanerne og kurdere i fellesskap! Kurderne har ved hjelp av amerikanske styrker gått langt utenfor sine områder i Syria, og tatt kontroll over de viktigste jordbruksområdene og oljefeltene, slik at Syria nå må importere olje og matvarer, og denne importen gjør EU alt de kan for å blokkere!

Mange fine ord i uttalelsene fra landsmøtet i Rødt, men det skjuler ikke det faktum at Rødt indirekte støtter USAs krigføring og okkupasjon i Syria, og jeg har aldri hørt Rødt har protestert over EUs blokade, dette skyldes nok at de er sterkt i mot Assad som de omtaler som en diktator. At Assad er folkevalgt med et stort flertall har ingen betydning for politikerne i Rødt.

Jeg er dypt sjokkert over dette sosialistiske partiet!
Fysj…

Uttalelse vedtatt av landsmøtet 2017:
Rødts landsmøte sender en hilsen til dere som leder en framgangsrik kamp for kvinnefrigjøring
og for en ny type tverrkulturelt folkestyre i den nordlige delen av Syria.

Vi arbeider for at Norge skal oppheve den økonomiske og humanitære blokaden av Føderasjonen Nordlige Syria og i stedet yte humanitær hjelp og bidra til gjenoppbygginga av de frigjorte områdene.

https://rødt.no/kurdistan


#3

PKK har alltid vært AKP mlˋ/Raudts kjæledegger. Og Israel er en av deres fremste støttespilere


#4

Synd at Rødt, med en såpass retorisk sterk leder ikke endrer dette budskapet i 2019. Bildet har blitt mer enn klart nok for de fleste “skolerte” på disse to åra. Moxnes kunne med den talegaven han har opplyst alle de som ikke har tid, ork eller vilje til å sette seg inn i det som faktisk har skjedd. Det er jo det bakenforliggende han vil til livs i sin kamp mot utbytting (her velferdsprofitører) for profitt. Men så har vi jo da historien om Gary Webb, Assang og flere med. Kan bare håpe på at dette vil komme på banen etterhvert. Å vekke folk opp fra sin innbilte tornerosesøvn er ikke gjort i en fei.