Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den svenske underdødeligheten

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/den-svenske-underdodeligheten/

De svenske statsepidemiologene Anders Tegnell og Johan Giesecke har fått mye pepper fordi de har stått for en annen måte å møte koronaviruset på enn de fleste andre land. Sverige har tatt smitteverntiltak, men landet har ikke gjennomført noen nedstengning, slik som for eksempel Italia eller til og med Norge. Sverige rapporterte en høy dødelighet…

7 Likes

Det er uansett ikke helt rett frem å sammenligne land. En må ta hensyn til aldersfordeling, overvekt, diabetes, D-vitamin/hudpigmenter/sol, helsevesen, luftforuresning, resistente bakterier, osv. Hvor mye har tiltakene økt andre problemer?; selvmord, rus, vold, arbeidsledighet osv. Hvor mye har tiltakene går ut over friheten og livskvaliteten til folk? Det er enda tidlig å si hvem som kommer best ut samlet sett. Men jeg holder fortsatt med Sverige.

4 Likes

Å sammenligne land for å finne fellesnevnere for covid19 blir som å sammenligne epler og pærer.

Hvis du derimot sammenligner de som har dødd av covid-19, finner du sammenhenger uavhengig av både geografi og demografi.

Så å si alle som har dødd av covid-19 tilhører grupper med høy andel D-vitaminmangel:

  • Mørkhudede. (Helsedirektoratet spesifiserer i en rapport fra 2006 denne risikogruppen så detaljert at de skriver “særlig pakistanere”)(side 63).
  • Eldre
  • Diabetikere
  • Overvektige

Enten du leter i Italia, USA, Sverige eller Norge, finner du ut at de aller fleste som dør med covid-19 tilhører grupper med høy risiko for D-vitaminmangel.

Dette er et faktum som er påpekt av leger og forskere i alle land i hele verden (også i Norge og Sverige), men myndigheter og medier nekter å forholde seg til dette og tviholder på at det ikke finnes bevis for at D-vitamin kurerer covid-19.

Og de har helt rett: Det finnes ingen påvist sammenheng mellom Vitamin D og covid-19. Vitamin D kurerer ikke covid-19.

Vitamin D setter derimot kroppen i stand til å bekjempe sykdommene folk dør av når de smittes av koronavirus. Det er D-vitaminMANGEL saken handler om.

Poenget er at mangel på D-vitamin dreper folk som rammes av covid-19. Det vil ikke myndighetene ha noe fokus på.

7 Likes

Det er spesielt de eldre som sliter kontra coronaviruset med fasit i hand. Og der har Sverige mislykkes.

Screenshot_20200920_123312_com.huawei.browser

1 Like

Det har du helt rett i.

I stedet gjør de slikt:
https://www.helsedirektoratet.no/nyheter/nye-rad-om-d-vitamintilskudd-og-tran-til-spedbarn

Når vi i tillegg blir bedt om å holde oss unna sola, ligger det til rette for en epidemi.

4 Likes

Litt…

I dag er vel sykehjemmene det vi ættestuper gamlingene inn i når de blir for krevende for hjemmesykepleien? Litt mer humant enn å kaste dem utfor et stup, men vi slipper i alle fall å ha mer prakk med dem.

3 Likes

Her hjemme i Norge driver MSM med NRK i spissen og opprettholder panikken i befolkningen. NRK Nyhetsmorgen rapporterer daglig om “koronatilfeller”, omtrent som om de som bærer viruset er syke av det. 90% vet ikke engang at de har det.

Ord-smedene i NRK nyhetsredaksjon kommer opp med stadig nye ord som skal skremme, “smittetrykk” er det siste, “der hvor smittetrykket er størst”. Tv-seeren skal få inntrykk av at folk må innlegges.

Daglig innslag i Nyhetsmorgen er NRK journalist Hallvard Sandberg, som intervjues av programleder som også er journalist om “koronasituasjonen”. Journalister som intervjuer journalister. Eller alarmister, for vitenskapsfolk eller leger som er kritiske til tiltakene her og i utland slipper ikke til i NRK.
image
Bildekilde: NRK.no.

Sandberg rapporterer fra sitt kontor eller hjemmekontor med barnetegninger av koronavirus på veggen. Smakløst av NRK.

MSM gjør sitt oppdrag for storkapitalen, opprettholder panikken i befolkningene til de ukritisk aksepterer en vaksine 99,5% av befolkningen ikke trenger, viruset er bare farlig for 0,5% som er i risikogruppen. Vedtar storkapitalens politikere at milliarder skal tvangsvaksineres, vil de ultrarike som har investert stort i legemiddelgigantene som fremstiller vaksinen, tjene astronomiske summer.

4 Likes

Det er en av holdningene vi har i Norge som jeg sliter med. Det at de som har tatt vare på oss gjennom livet plutselig blir satt inn i institusjoner med hvite vegger, hvite frakker og tak å stirre på. Helt glemt for alt de har gjort for oss. Det er for ubeleilig å huske hva kjærlighet er, antar jeg.

4 Likes

De tar galskapen hele veien til barnehagen og spill ment for voksen spillernes verden.3 Likes

Fordi at Coronna viruset lammer de T hjelpe cellene som demper feber om du vil. Resultatet blir hva som kalles for en cytokine storm. Det er når immun forsvaret vårt går amok. 45% av den vestlige verdens befolkningen lider av en eller annen form for metabolsk syndrom, med alt fra insulin resistens til mer alvorlige autoimune sykdommer som Diabetes, eller Multiple sklerose.
Alle disse sto potensielt i fare for å dø av en cytokine storm frembrakt av Coronna viruset, Det viste seg raskt at slik var det ikke, Det var kun mennesker med et alvorlig svekket immun forsvar som døde. Ofte eldre og mennesker med autoimune sykdommer. Så enhver bekjempelse av Coronna viruset burde samtidig vært en kamp mot sykdommer som faller inn under kategorien metabolske syndromer, Men det skjer ikke,

Bruken av anti inflammatoriske medisiner og immundempende medisiner vil være en god indikator på antall dødsfall ved et eldresenter hvor dødsfallene skyldes Coronna viruset.

1 Like

Jamen, de gamle får jo ikke lov til å dø lenger!

De gamle må knaske kjemikalier og blir mekka på så det knapt er øyenbryna igjen før de får si seg ferdig med oppgaven og med god samvittighet kan legge seg ned og få fred.

Jeg har kjent mennesker som har følt seg fortvila fordi de aldri fikk fred. Stolte mennesker som hata livet og følte seg nedverdiga hver gang de ble kjørt på sykehuset “for å trekke opp fjæra”, som en sa det.

Er det kjærlighet å hindre folk i å dø? Eller kan det være egoisme?

4 Likes

Mitt poeng handler om at så lenge de lever skal de bli tatt vare på med kjærlighet og ikke bli forlatt til å dø ensom og glemt som om de var uvesentlige TING istedenfor kjærlige familiemedlemmer, din røver.

4 Likes

Det er tidlig ennå å analysere årsaker og konsekvenser, som flere er inne på. Når Steigan sammenlikner utviklingen mellom Italia og Sverige er det som å sammenlikne epler og pærer. Det er for mange forskjeller i demografi, helsevesen, befolkning osv osv. En noe mer nærliggende sammenligning er mellom Danmark, Norge og Sverige. En slik sammenlikning gir et annet resultat, hvorfor trekker Steigan ikke fram det?

1 Like

Hvorfor må vi sammenligne oss med andre hele tida for å få bekreftet at det vi gjør er bra? Vet vi ikke sjøl hva vi holder på med?

Nei, vi gjør faktisk ikke det! Regjeringen styrer etter “føre var-prinsippet”, som betyr at avgjørelser blir tatt prinsippløst fra sak til sak ut fra den til enhver tids gjeldende moral!

Ikke vet vi hva problemet er og ikke vet vi hvor løsningen ligger. Vi har ingen leder som har styrke til å løfte handa, peke og si: Kom folkens, vi skal dit!

Og mens vi raver rundt på måfå i skodda, teller lik og sammenligner fangsten med naboen, flirer kapitalistene i skjegget og fyller lommene med pensjonsfondet til ungene våre.

Enkel mekanikk, men vanskelig å se når du villig har latt deg lede inn i den ideologiske skuggeheimen.

2 Likes

Plyndringen av pensjonsfondet er innvandringsforkjempene vel så skyldige i, da ikke-hvite allerede tar ca 50% av sosialbudsjettet.

Da alle syntes å være fullstendig oppslukt av forkjølelsen ser Kina sitt snitt til å ekspandere litt til1 Like

Trump visste at dette viruset var dødelig, noe dette lydbåndopptaket avslører, og han skjulte dette for befolkninga! Dette viser at regjeringer i mange land oppfattet viruset som en stor dødelig trussel, og at tiltakene ble gjennomført i beste mening. Konspirasjonsteoriene om at alt er planlagt faller fra hverandre, og er det bare jeg som stusser på det faktum at steigan.no ikke har nevnt dette lydbåndopptaket med et ord?

3 Likes

Hvem var det i såfall som fikk regjeringene til å tro på at viruset var “en stor dødelig trussel”? Det er mange virus som er dødelige. Folk har spurt, men ingen regjeringer vil svare.

De eneste som tviholdt på en kunnskapsbasert strategi for å motvirke konsekvensene av pandemien er Sverige. I alle andre land har myndighetene valgt en moralbasert føre var-strategi.

Hvem var det som fikk politikerne til å omfavne det såkalte føre var-prinsippet, som har utsatt oss for kortsiktige ad hoc-løsninger som bare har skjøvet problemene foran oss til enorme kostnader.

Var det føre var-prinsippet vi stemte på i 2017?

2 Likes

Det kan ikke jeg svare på, men lydbåndopptaket viser at regjeringene trodde dette.
Kanskje politikerne har blitt utsatt for desinformasjon, det ville i så fall ikke være første gang.

1 Like