Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den skjulte handa

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/02/den-skjulte-handa/

Korleis Kina kjempar mot dei columbiske statane sin verdsdominans. Terje Valen bruker begrepet columbiske som betegnelse på de nordatlantiske statene som innledet sitt verdensherredømme etter at Columbus kom til Amerika. Av Terje Valen. Avisa Klassekampen har i dag (22.2.20) ein artikkel med tittelen «Den tyske bremsepedalen» frå den danske avisa Information skriven av Matthias Sonne…

1 Like

Glemte du Rachman,Braanen? Når høvding Braanen skal analysere “trusselen fra Kina” idag 23 feb 2021 lesser han som sedvanlig opp med navn fra den høgare imperialistiske finverda. Her finnes Sigmar Gabriel fra Atlantikbrücke,Financial Times Janan Ganesh,Charles Kupchan fra CFR,toppsjefen i Daimler,Merkel og Macron etc etc
Har Braanen glemt noen innen verdensimperialismen? Jeg savner Gideon Rachman,editor i Financial Times som faktisk er Braanens vanlige referentsperson.
Nå er da Financial Times i London eid av Rothschild banking dynasti og har et rulleblad gjennom tyve år som globaliseringsideolog i særklasse. Flotte saker.
Pål S. var inne på at “venstresida” var dårlig skolert,men det er vel ikke det som særkjenner den. Det er heller det at småborgerskapet kjemper intenst for å finne seg en bekvem nisje under imperialismen og bringer på bane alle disse navnene for krig mot “trusselen fra Kina.”
Som redaktør Mari Skurdal på aftenpostensk vis ønsker seg “avspenning som er nødvendig for å balansere Norges rolle som USA-alliert og nabo med Russland.”(23.2)
Det er bare innen organisk borgerlig tenkning en kan finne slike fiksjons drømme- produkter som det Braanen og Skurdal står for. Kan de ikke like gjerne gå over Rubicon og si at Klassekampen står fullt og fast på USAs side i krigene mot Kina og Russland?
Det ville sikkert Gideon Rachman blir glad for å lese. Send han beskjed når det står i avisa.

Dette blir for enkelt. Dette problemet må studeres under synsvinkelen hvilken enhet det er mellom partiet og folket. Og land som har dette systemet, må trekke lærdommer av hva SUKP fikk erfare.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.