Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Den nye firerbanden i EU er alle sammen Bilderbergere

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/den-nye-firerbanden-i-eu-er-alle-sammen-bilderbergere/

Jan-Erik Gustafsson som sitter i ledelsen for den svenske “Folkrörelsen Nej till EU” har kommentert den nye ledelsen i EU på denne måten. Kommentaren ble skrevet 15. juli 2019: Fyra Bilderbergare EUs nya makthavare? EUs icke demokrati är fantastisk! Efter tre dagar maratonförhandlingar har EU-eliten i Europeiska rådet i vad som liknar en hästhandel kommit…

1 Like

Jeg tror det er obligatorisk. Bilderberg er deres morgenmøte.

Dette er jo ikke noe nytt, Bilderbergerne selv sier jo at det er dem som bestemmer hvem som skal ha toppstillingene i Europa, det er ingen i Vesten eller USA som er valgt til toppstillinger, alle som en er utvalgt og har vært på Bilderberg møtet først eller Illuminati avdelingen i Europa som det egentlig er. CFR heter den i USA.

Ikke en notis engang siden 1954 har vi sett i vestlige medier, kanskje ikke så rart siden det er Bilderbergere som eier dem alle.

De sier selv at en verdenregjering er målet deres eller verdens diktatur som det faktisk er totalt utenfor all demokratisk kontroll.

EU er en del av det, EU diktaturet der de velger sine egne ledere uten at folket har noe de skal ha sagt. EU med 10 000 der alle har høyere lønn enn den Britiske statsministeren, EU er en fin foreningside.

Hvert år samles ultra milliardærer, politikere og presse i all hemmelighet, her dikterer ultra milliardærene hva politikerne skal gjøre og pressen hva de skal skrive, alt totalt utenfor all demokratisk kontroll.
På FB blir du utestengt straks du nevner møtene.

At folk finner seg i dette her er bare helt utrolig, men er vel som Gro sa. Så lenge vi kontrollerer informasjonen så har vi ikke noe å frykte, derfor er det så viktig å knuse og ødelegge medier dem ikke kontrollerer som Steigan, Resett osv …

Her kan du se hvem fienden din er.

1 Like

Så har altså Bård Vegar Solhjell deltatt på Bilderberger møtet. Skulle gjerne ha sett et intervju med han eller med noen andre som kan forklare hvorfor.

Du kan jo google WWF og ansatte. Det virker som en sannsynlig årsak .

Jeg er ikke så inne i konspirasjonsteorier osv., men jeg synes det er litt naivt å tro at det er Bilderbergergruppen eller hva pokker man skal kalle dem som virkelig trekker i trådene. Disse som kommer på møtene er riktignok innflytelsesrike næringslivsledere, politikere og rike mennesker, men ellers virker det å være lite som binder dem sammen. Det er mer naturlig å tenke at de inviteres av dem som virkelig sitter bak og trekker i trådene for å lodde stemningen blant dem og ikke minst for å få dem til å føle seg viktige og dermed mer lettpåvirkelige. Hvis det finnes en hemmelig “kabal” som sitter og bestemmer agendaen f.eks i Europa/EU osv. er det neppe Bilderberg de bruker som reell møteplass, men det vil selvsagt være fint hvis befolkningen får det inntrykket. En slags avledningsmanøver mao.

Bilderbergerne selv sier jo at det er dem som bestemmer hvem som skal ha toppstillingene i Europa, det er ingen i Vesten eller USA som er valgt til toppstillinger, alle som en er utvalgt og har vært på Bilderberg møtet først
Har du en link til dette ?

Du skriver:
“Ikke en notis engang siden 1954 har vi sett i vestlige medier, kanskje ikke så rart siden det er Bilderbergere som eier dem alle.”
og nå når jeg surfet litt,kom det opp en link, der jeg så at du skrev dette et annet sted:

“Vist du lurer på hvorfor ikke Media har nevndt Bilderbergergruppen med en notis engang de siste 58 år”

Så syns jeg det passer å nevne denne artikkelen fra VG :

I 2011 kom denne i VG.

Den første perioden til Erna Solberg begynte like etter, 16. oktober 2013-17. januar 2018, og man kunne se av avisene på forhånd,( før valget ) hvem som kom til å bli representert i den nye regjeringen, for der så vi Erna sammen med Sivs strålende smil øverst på forsiden,( litt uvanlig siden Frp tidligere var det svarte fåret ) Inni avisa : Erna med glasset i handa og vinnersmilet på en side, og reklamen " Fremskritt på tanken på helsides annonse på motsatt side. Jens var i samme periode, muligens samme avis jeg tenker på, med et mørkere ansiktsuttrykk, samtidig som det i den perioden ble reklamert med “Fremskritt på tanken” på Shellstasjonen med vimpler ute, og på matta på disken.