Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den makabre saka mad Jamal Khashoggi


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/den-makabre-saka-mad-jamal-khashoggi/

Tyrkiske myndigheter tror at den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi ble drept da han besøkte det saudiarabiske konsulatet i Istanbul. Khashoggi besøkte det saudiarabiske konsulatet fordi han trengte et offisielt dokument i forbindelse med sitt nært forestående bryllup. Forloveden hans ventet i bilen utenfor, men da han ikke hadde kommet tilbake etter fire timer ringte hun…


#2

Og engelske media har visstnok ikke funnet det opportunt å kommutere forsvinningen av Khashoggi.? Samrøre?


#3

Finansierer ikke Saudi-Arabia og saudiske statsselskaper tankesmia Atlantic Council, som er ansvarlig for sensur av Facebook, Twitter, osv.? Brukerne er i trygge hender.


#4

K ha(l)shoggi, det ligger mye i navnet


#5

Det er endel merkelige navn ute og går.
Forferdelig sak.


#6

Interessant å se hvordan lojalitetsbåndene innad i NATO bøyer av for pengesterke Saudi-Arabia, fremfor å formidle støtte til Tyrkia. En ganske tydelig indikasjon på hvor svak alliansen i realiteten er.


#7

Ja gjør de virkelig det?


#8

Saudi-Arabia gir visst ingen direkte støtte til sensuristene, i motsetning til det velkjente demokratiet De Forente Arabiske Emirater, som er en av de største sponsorene.
Milliardæren Bahaa Hariri er også en av de største sponsorene av Atlantic Council. Jeg mistenker at han er mellommann for saudiske penger, som nok blir betraktet som for pinlige, selv for NATO.